METALLICA στο ΟΑΚΑ 9/5/26

Η δημοφιλια ειναι, με μεγαλη διαφορα, η πιο ευκολα μετρησιμη παραμετρος.

Αν δεις οτι εχουν καμια κατοστη εκατομμυρια αλμπουμ διαφορα στις πωλησεις, και οτι γεμιζουν σταδια, δε θελει αλλη συζητηση.

Στη συγκεκριμενη περιπτωση, και η επιρροη και η πρωτοπορια ειναι δεδομενη, αφου μιλαμε για δεκαετια διαφορα.

Ουτε βεβαια εγινε θεμα ποτε οτι wtf is this shit ( το απολυτο μετρο για την πρωτοπορια :ROFLMAO: ), οπως εγινε με τους metallica. Δεν ακουγοντουσαν περιεργα ποτε οι Blind Guardian, αντιθετα οι metallica και γενικα το thrash ξυνιζε ΠΟΛΥ στους κλασσικους heavymetalαδες, το τι ακουγαμε εμεις σαν πιτσιρικαδες οταν χωναμε καμια thrash πενια σε heavy σχηματα δεν περιγραφεται :ROFLMAO:

Κατανοω απολυτα το να σου αρεσουν οι Blind Guardian, αλλα δεν υπαρχει συγκριση, μονο απολυτα μεγαθηρια τυπου Sabbath, Maiden, Judas Priest και τετοια ειναι συγκρισιμα, εκει πασο και respect.

…μονο απολυτα μεγαθηρια τυπου Sabbath, Maiden, Judas Priest και τετοια ειναι συγκρισιμα, εκει πασο και respect.

Οι Sabbath, οι Maiden και οι Priest, τους Metallica δεν τους βλέπουν, καν.

I said what I said.

Σε πρωτοπορια και επιρροη, οι Sabbath ειναι η κορυφη, και μετα οι Judas.

Οι Maiden εχουν τρομερη δημοφιλια, και μερικα απο τα κορυφαια αλμπουμ του ειδους, και σιγουρα περισσοτερα καλα αλμπουμ απο τους μεταλλικα.

Οι μεταλλικα εχουν τρομερη δημοφιλια, και τα τοπ αλμπουμ τους ειναι σε απιστευτη κορυφη, αλλα ειναι λιγα.

Δυσκολο να βρεις πολλα ακομα τετοιου επιπεδου συγκροτηματα.

Για μενα Sabbath δαγκωτο.

Το θεμα ομως ειναι οτι αν βαλεις το ομωνυμο sabbath, και καπακι το master of puppets, ειναι σα να ακους αλλο ειδος μουσικης, και η διαφορα η χρονικη μεταξυ τους ειναι 16 χρονια.

Εκει ηταν η μεγαλη εξελιξη, και οποιος προλαβε τον κυριο ειδε. Μετα στα 90ies , μονο το ακραιο metal εβαλε καποια εξτρα στοιχεια και τελος. Απο εκει και περα τα ιδια και τα ιδια, οποτε δεν αξιζει ο κοπος.

Και γενικα εδω που τα λεμε, δεν αξιζει ο κοπος για το metal, μια απλη υποσημειωση στην ιστορια της μουσικης, σε 100 χρονια θα ειναι πιο γραφικο απο την πολκα :ROFLMAO:

Ενα ωραίο ντοκιμαντερ πιστεύω.
Το Ride the Lightning για εμένα προσωπικά,αν έπρεπε να διαλέξω.

Τι Blind Guardian :ROFLMAO:

Οταν πηραν τα πανω τους αυτοι ειχε πεθανει ηδη το metal :ROFLMAO:

Η πρωτοπορια, η δημοφιλια και η επιρροη ειναι τα ΜΟΝΑ αντικειμενικα κριτηρια για να ονομασεις κατι "καλυτερο". Σε ολα αυτα τους καταπινουν αμασητους τους ανυπαρκτους οι Μεταλλικα.

Και ξαναλεω, δεν ειναι θεμα προτιμησης. Δεν ειναι για μενα το καλυτερο αλμπουμ το master of puppets, για μενα ειναι το puritanic euphoric misanthropia. Αλλα αν δεις τις λιστες απο fans, περιοδικα κλπ, το master of puppets ειναι στα τοπ, αν οχι το τοπ, και υπαρχει λογος που ειναι. Οι blind guardian, ειτε υπαρχουν ειτε δεν υπηρχαν ποτε το ιδιο θα ηταν, δεν εκαναν τιποτα που δεν υπηρχε χρονια πριν απο αυτους.
Είσαι ιερόσυλος, κρίνεις της αξία ενός έργου από το πότε βγήκε , με αυτό το σκεπτικό ο Blackmore είναι ο μπαμπάς σας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που κανένας ψαγμένος μεταλλας δεν ακούει Μεταλλικα, έχει ακούσει... αλλά δεν ακούει πλέον

Συγγνώμη αλλά πρέπει να μιλήσω
Ξεκίνησα ως Μόνο Μεηντεν ρεεεεε κ λατρεύω Μεγκαντεθ
Είμαι δηλαδή με την εητιζ ναηντιζ νοοτροπία (η οποία είναι κ η μόνη σωστή παρεπιπτόντως) δηλωμένος εχθρός με τους Μεταλλικα
Όταν μου γράψανε το μαστεροφπαπετς, είπα στο παλικάρι που μου το έγραψε "καλά ρε δε μου'πες πως αυτούνοι δεν πιάνουν μία μπροστά στους δικούς μας";
Ε....ζήλεψα
Όπως κ να το δεις στα καλύτερα μέταλ άλμπουμ. Δέκα; Πέντε; Τρία;
Όχι να συγκρίνουμε τώρα μπλαηντγκαρντια κ τσίγκολελέτες με το μαστεροφπαπετς
Άσε που το πάουερ το σωστό είναι το Μερκανικο, όχι το ευρωπαϊκό

Όχι να συγκρίνουμε τώρα μπλαηντγκαρντια κ τσίγκολελέτες με το μαστεροφπαπετς
Άσε που το πάουερ το σωστό είναι το Μερκανικο, όχι το ευρωπαϊκό
Μας χωρίζει χάος, μόνο ευρωπαϊκό ακούω και θεωρώ ότι έτσι ξεβλαχεψε το μεταλ και ξεχώρισε από το country και το πεντατονικό τιριν τιν τιν το οποίο παίζουν και οι μεταλλικα άθελα τους (δεν γιατρεύεται η επιρροή)

με την εητιζ ναηντιζ νοοτροπία (η οποία είναι κ η μόνη σωστή παρεπιπτόντως

Εξακτεμαν

Είσαι ιερόσυλος

Το μεσαιο μου ονομα

κανένας ψαγμένος μεταλλας δεν ακούει Μεταλλικα, έχει ακούσει... αλλά δεν ακούει πλέον

Ακριβως αυτο που ειπα και εγω δηλαδη :ROFLMAO:

Ρε παιδια αληθεια δεν καταλαβαινω το θέμα της συζήτησης.. Αλλά θα σας θυμίσω ότι κάποτε μια μπάντα το 87-88 έβγαλε 2 δίσκους back to back και έγιναν οι μπαμπαδες του ευρωπαϊκού μέταλ. Αγαπώ Blind Guardian, αλλά οι BG μπροστά τους είναι ελάχιστα επιδραστικοί...

Όμως όλοι καλοί επιδραστικοί είναι, αν δεν ήταν αυτοί θα ήταν άλλοι, ας τους χαρούμε.

Η πιο πάνω μπάντα είναι προφανώς οι Helloween

Το ντοκιμαντέρ εν το είδατε έ?
Κανένα ανεμαλιασμένο από αυτά δέν πρωτοπόρησε ΠΟΤΕ,δισκογραφικά τουλάχιστον.
Εμπαιναν σε ένα στούντιο,ο παραγωγός τους έλεγε τι θα κρατήσουν από τις ιδέες που είχαν,πώς θα το παίξουν,πώς αυτό θα βγεί στα ηχεία και ότι ανατρεπτικό υπήρχε στον ήχο,ήταν δουλειά της τεχνολογίας που ήταν διαθέσιμη και του ανθρώπινου δυναμικού που έπαιρνε αποφάσεις σε γραφεία και στο ΣΤΟΥΝΤΙΟ.

Αν το Ride the Lightning το γράφανε στην LYRA,σήμερα δέν θα το ήξερε κανένας και μέσα δέν θα υπήρχε ουτε κομμάτι,ουτε σόλο,ουτε ηχητικό αποτέλεσμα με αυτό που γνωρίζουμε ήδη,ο δίσκος θα είχε απ έξω εναν απο αυτούς να κοιτάζει την φουρτουνιασμένη θάλασσα με νόημα φορώντας ενα κρητικό μαντήλι,στο βάθος συννεφιά και κεραυνοί και θα ήταν δίπλα από τον Ψαραντώνη,σε Nice Price που δέν θα ξεπερνούσε τα 3 ευρώ.

Οι Sabbath, οι Maiden και οι Priest, τους Metallica δεν τους βλέπουν, καν.

I said what I said.

This is Blasphemy!!!

Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε τομείς πλην της δημοφιλίας και της εμπορικότητας,
αλλά στα δύο αυτά, δεν υπάρχει διαχρονικά καμία σύγκριση.

Όσο για τους αγαπημένους μου Blind Guardian την τελευταία φορά που τους είδα πέρυσι το καλοκαίρι,
σουλάτσαρα με τη μπύρα στο χέρι μπροστά από τη σκηνή, μιας και είμασταν δεν είμασταν 500 άτομα..

Το video είναι κακής ποιότητας από τα highlights του instagram μου,αλλά φαίνεται τι και πως..

Attachments

• BG.mp4
    2.4 MB
Το ντοκιμαντέρ εν το είδατε έ?
Κανένα ανεμαλιασμένο από αυτά δέν πρωτοπόρησε ΠΟΤΕ,δισκογραφικά τουλάχιστον.
Εμπαιναν σε ένα στούντιο,ο παραγωγός τους έλεγε τι θα κρατήσουν από τις ιδέες που είχαν,πώς θα το παίξουν,πώς αυτό θα βγεί στα ηχεία και ότι ανατρεπτικό υπήρχε στον ήχο,ήταν δουλειά της τεχνολογίας που ήταν διαθέσιμη και του ανθρώπινου δυναμικού που έπαιρνε αποφάσεις σε γραφεία και στο ΣΤΟΥΝΤΙΟ.

Αν το Ride the Lightning το γράφανε στην LYRA,σήμερα δέν θα το ήξερε κανένας και μέσα δέν θα υπήρχε ουτε κομμάτι,ουτε σόλο,ουτε ηχητικό αποτέλεσμα με αυτό που γνωρίζουμε ήδη,ο δίσκος θα είχε απ έξω εναν απο αυτούς να κοιτάζει την φουρτουνιασμένη θάλασσα με νόημα φορώντας ενα κρητικό μαντήλι,στο βάθος συννεφιά και κεραυνοί και θα ήταν δίπλα από τον Ψαραντώνη,σε Nice Price που δέν θα ξεπερνούσε τα 3 ευρώ.

Μαλλον δεν το ειδες το ντοκιμαντερ εσυ, ε; :ROFLMAO: Στο 37.00 ο Λαρς αναφερει οτι τα κομματια ηταν ετοιμα στο 99.9 % πριν ηχογραφηθουν.

Και αν δεν τον πιστευεις, στο εγγυωμαι προσωπικα :ROFLMAO: ειδικα για το ride the lighting, που μεσα σε τρεις βδομαδες εγινε οτι εγινε. Εχω γραψει σε τοσο στενα περιθωρια με μπομπινες και τετοια, και μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι αν δεν ειναι προβαρισμενα και ετοιμα τα κομματια δε θα βγει τιποτα.

Στο justice που ειχαν χρονο, εκαναν κοψε ραψε, αλλα για αυτο ειναι και το αλμπουμ τοσο ψυχρα μονοτονο.

Και φυσικα το master of puppets ειναι το χρυσο ενδιαμεσο, αρκετος χρονος και διαθεση για να γινει η δουλεια οσο καλυτερα γινεται. Λεει ο αλλος εμενα ιεροσυλο :ROFLMAO: αλλα ο τυπος στο βιντεο αποκαλεσε το master " το sgt pepper της γενιας μου". Στο μυαλο μου δε χωραει τετοια ιεροσυλια, και ομως αν αξιζει ενα αλμπουμ αυτον τον τιτλο, ειναι αυτο. Οι metallica εκεινης της περιοδου, δεν επικεντρωθηκαν ουτε στην τεχνικη ουτε στον εντυπωσιασμο, επικεντρωθηκαν στα κομματια, και εκαναν τα παντα για να βγουν τα κομματια οσο καλυτερα γινεται. Αυτη ειναι τελικα η διαφορα.

Δεν περιμενω ομως να το εκτιμησει καποιος που δεν το εζησε στον καιρο του, το πραγματικο του impact. Ποσες φορες αλλωστε και για τους ΜΕΓΑΓΙΓΑΝΤΕΣ τους ιδιους τους beatles δεν ακουμε τα ιδια; Διαολε, ακουμε τα ιδια ακομα και για τους ΙΣΟΘΕΟΥΣ τους κλασσικους συνθετες, εδω μεσα αλλωστε εχω ακουσει για τον Μπαχ τον βαρετο, και προσφατα το πως δεν εχουν ενδιαφερον οι κλασσικοι απο την αποψη των modes :ROFLMAO: και κατι τετοια.

Θα αναφερω και μια IRL WTF moment που μου ετυχε πριν αρκετα χρονια, οπου πιτσιρικας προσπαθουσε να με πεισει οτι ΟΚ, δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο ο Dave Lombardo σαν ντραμμερ :ROFLMAO: . Αφου μαζεψα τα δοντια μου απο το πατωμα, αργοτερα το σκεφτομουν και ναι, ειχε δικιο ο πιτσιρικας απο τη σκοπια του, διοτι ειχε μεγαλωσει στον υπερedited κοσμο, με τα τελεια φτιαγμενα υπερντραμς, οποτε τι να του πει και ο Lombardo. Οσοι ομως ακουσαμε το Reign in Blood στον καιρο του, καταλαβαινουμε.

Ετσι και με το master of puppets, οσοι το ακουσαμε στον καιρο του καταλαβαινουμε. Για τους μετεπειτα, αυτη ειναι μουσικη των boomers :ROFLMAO: που δεν εχει και πολυ νοημα.

Ετσι ειναι για ολα και για ολους μας, παιρνουμε μια μικρη ανασα στον κοσμο του φωτος και επιστρεφουμε στις σκιες. Εχουμε μια μικρη εικονα του ολου, τα συμπερασματα μας ειναι φτωχα, και αυτα που θεωρουμε μεγιστα με τον καιρο γινονται και αυτα σκιες μαζι με εμας.

Sic transit gloria mundi

Τί blindguardian ρε παιδιά; Ούτε η μαμά τους δεν θα τους έβαζε στην ίδια πρόταση με τους μεταλικα. Εντάξει ωραίοι, ρισπέκ κλπ αλλά εδώ μιλάμε για μεγαθήρια. Προσωπικά ποτέ δεν ήμουν φαν μεταλικα και θεωρώ το καλύτερό τους άλμπουμ το ride the lightning, αλλά να αντιλαμβανόμαστε λίγο τα μεγέθη.

Και για την γενικότερη συζήτηση, κάτι που παραμένει στην καθημερινότητα δεκαετίες, εκατονταετίες, χιλιετίες αφού έχει περάσει η εποχή του, δεν μπορεί να είναι καλό για την εποχή του, είναι καλό σκέτο. Ισχύει για τα πάντα από τον Όμηρο και τον Μπαχ μέχρι τους beatles, τον Bill Russell και τον Maradona. Αυτοί που ήταν καλοί για την εποχή τους είναι αυτοί που έκαναν επιτυχία τότε αλλά σήμερα έχουν ξεχαστεί και τους θυμούνται μόνο ιστορικοί ή ταγμένοι φανς που ασχολούνται με την εποχή.

Και η άποψη ότι σιγά τον Λομπάρντο γιατί έχω ακούσει μόνο υπερedited τύμπανα και με εντυπωσιάζουν περισσότερο, είναι ακριβώς αυτό: άποψη ενός τύπου που τον έχει καταλάβει ο ενθουσιασμός του και έχει επιδερμική επαφή με τα τύμπανα. Όταν/αν αποκτήσει πιο σοβαρή επαφή με το αντικείμενο και περάσει ο αρχικός ενθουσιασμός, δεν γίνεται να συνεχίζει να απαξιώνει τον Λομπάρντο.

Πρωτα απο ολα, και αυτο ειναι το βασικοτερο, στο ιστορικο του πλαισιο. Τετοιο πραγμα το 1986 ηταν Α-ΔΙ-Α-ΝΟ-Η-ΤΟ. Και παικτικα, και ηχητικα, μα πανω απο ολα συνθετικα.

Mα και το '96 που το άκουσα εγώ, αδιανόητο μου φαίνοταν πάλι.

Πάντως, και τα τελευταία τους άλμπουμς μου αρέσουν τελικά (είχα να ακούσω metallica από το st. anger και άκουσα λόγω της συναυλίας).

Πολύ ωραίο βίντεο που αναλύει τα ''προβληματικά'' χρόνια, είναι το παρακάτω

Η συντριπτική πλειοψηφία των ροκ/μέταλ performances που παίχτηκαν τις δεκαετίες των 50s και μετά, έχουν πλέον αναπαραχθεί αρτιότερα τεχνικά (από άποψη παιξίματος και παραγωγής φυσικά). Βλέπεις μια "τυχαία" μπάντα στο youtube που κάνουν covers και παίζουν το Hold the line ξέρω γω και το παίζουν καλύτερα από τη studio ηχογράφηση των Toto. Οπότε, ο εκάστοτε πιτσιρικάς που άκουσε πρώτα youtube και μετά τις original εκτελέσεις, σου λέει "ποιοι Toto ρε μεγάλε; Αφού οι Basement Band που γράφουν διασκευές μ' ένα κινητό στο υπόγειο, είναι καλύτεροι."

Ή βλέπεις κάτι κιθαρίστες/ντράμερς/μπασίστες π.χ. που παίζουν πάνω σε backing tracks γνωστών κομματιών και όχι απλά τα σκίζουν αλλά σε πολλές περιπτώσεις, είναι και καλύτεροι από την original εκτέλεση. Και το effect που έχουν στις νέες γενιές είναι ακριβώς αυτό που περιγράφω παραπάνω. "Σιγά την μπάντα".

Βέβαια, αυτό που παραδόξως σχεδόν κανένας δε σκέφτεται είναι ότι μπορεί να παίζεις κιθάρα καλύτερα από τον Hammet και να έχεις ηχογραφήσει όλα τα άλμπουμς των Μετάλικα από την αρχή με το δικό σου παίξιμο και να είναι καλύτερα, αλλά συνθέσεις του Hammet παίζεις. Εκείνος τα βρήκε, εκείνος τα έπαιξε πρώτος κι εκείνος είναι ο λόγος που όταν έβγαιναν τα πρώτα άλμπουμς των Μετάλικα, ο κόσμος έμενε με το στόμα ανοιχτό μια και αυτό που άκουγε δεν είχε ξανακουστεί.

Χρησιμοποιώ τον Hammet ως παράδειγμα φυσικά λόγω του θέματος τους νήματος. Αλλά στη θέση του μπορεί να μπει οποιοσδήποτε popular μουσικός της γενιάς του που συνέθεσε τραγούδια με τα οποία ασχολείται ακόμα ο κόσμος, 40 και 50 και 60 χρόνια μετά από την ηχογράφησή τους.

Μα η δημοφιλία είναι ο χειρότερος οδηγός για έναν ακροατή, βλέπε Beatles, U2, Queen και Taylor Swift... Να συνεχίσω; Το ίδιο και στο μέταλ, η καλή μουσική παίχτηκε από το περιθώριο όχι από τα δημοφιλή συγκροτήματα που μπορεί να πρωτοπόρησαν μεν αλλά δεν τελειοποίησαν. Όταν σου λέει ο άλλως ότι το μέταλ είχε πεθάνει το 1995 καταλαβαίνεις που είναι νυχτωμένος, τι να πεις, διαφορά φάσης, εμπορικότητα ≠ ποιότητα στη μουσική, βλέπε και eurovision

Μα η δημοφιλία είναι ο χειρότερος οδηγός για έναν ακροατή, βλέπε Beatles, U2, Queen και Taylor Swift... Να συνεχίσω; Το ίδιο και στο μέταλ, η καλή μουσική παίχτηκε από το περιθώριο όχι από τα δημοφιλή συγκροτήματα που μπορεί να πρωτοπόρησαν μεν αλλά δεν τελειοποίησαν. Όταν σου λέει ο άλλως ότι το μέταλ είχε πεθάνει το 1995 καταλαβαίνεις που είναι νυχτωμένος, τι να πεις, διαφορά φάσης, εμπορικότητα ≠ ποιότητα στη μουσική, βλέπε και eurovision
Όλοι αυτοί που αναφέρεις είναι μεγαθήρια (ναι και η taylor swift, που κατά τα άλλα δεν κολλάει και πολύ με αυτή τη λίστα)... για συνεχισε;

Καλή μουσική βέβαια όντως παίζεται και από "περιθωριακά" συγκροτήματα, αλλά σπάνια δημοφιλής γίνεται κανείς παίζοντας όχι καλή μουσική. Και τί είναι η τελειοποίηση; Για πίστα στο σούπερ μάριο λέμε; Μια χαρά τελειοποιημένη είναι η μουσική των μεταλικα.
Εμπορικότητα ≠ ποιότητα αυτό είναι από τα πιο άκυρα πράγματα που μπορεί να ειπωθούν.

Και επειδή το επόμενο βήμα είναι να το ρίξουμε στο "είναι θέμα γούστου" και "είναι υποκειμενικό" κλπ. Ναι, δεκτό να προτιμάει κάποιος να ακούει τον χ στο youtube από τον τζίμι χέντριξ πχ. Όμως να ξέρουμε σε ποια βάση μιλάμε. Ο τζίμι χέντριξ είναι Ο ΘΕΟΣ και απλά κάποιος προτιμάει τον χ youtuber.

Στο 37.00 ο Λαρς αναφερει οτι τα κομματια ηταν ετοιμα στο 99.9 % πριν ηχογραφηθουν.
...εγγύηση.
Ολα τα άλλα πρίν,το ότι ο Flemming οταν τους είδε,είπε οτι "έχει δουλειά να κάνει",που αν δέν ήξερα τον ιατρό με το ίδιο όνομα,θα πίστευα οτί εκείνη την περίοδος ανακάλυψαμε την πενικιλίνη,θα μπορούσε,το οτί δίπλα στον Hammet βλέπεις τον Satriani,είχε αναλάβει μετά το αποτυχημένο δοκιμαστικό για το La Dolce Vita,το αλμπουμ που ανέφερα οτί μου αρέσει απο αυτην την σειρά και είναι το πρώτο,έχει μέσα μπαρόκ,μελωδικές εξελίξεις,cinematic και συμφωνικές ενορχηστρώσεις,αναφορές σε ρομαντισμό,κρεσέντα,πράγματα που δέν αποτελούν μια φυσική εξέλιξη σύμφωνα με το προηγούμενο δείγμα και σε μια διαφορά ηλικίας απο τα 19 στα 20 χρόνια,εγώ προσωπικά τα λαμβάνω λίγο υπ όψιν.

Θές να πιστέψω τον Λαρς?Τον πιστεύω.

Την βοήθεια στο υλικό την είχαν πρίν μπουν στο στούντιο,από τους καλύτερους και με την βοήθεια πάλι ενός στούντιο,οπου σαν γεγονός έχουμε ότι 20χρονα έγραφαν στο Sweet Silence studio που είχαν γράψει οι Rainbow κ.α,με αποτέλεσμα να καταλήξουμε σε αυτήν την απίστευτη τριλογία.

Αυτό πιστεύω,όπως πιστεύω και στις μεγάλες διακυμάνσεις.

Ολοι οι αγαπημένοι μου καλλιτέχνες,εχουν μία σχετικά σταθερή πορεία.

Οταν βλέπω πολλά πάνω κάτω και μεγάλες διαφοροποιήσεις,πολλές φορές αν δέν οφείλονται στους μουσικούς,οφείλονται στους τριγύρω από την μπάντα και μπάντες σαν αυτές έχουν αρκετό κόσμο τριγύρω και συγκεκριμένα στις εποχές που αναφερόμαστε,αυτοί οι τριγύρω διάλεγαν τι θα βγεί και πώς.

Το κάνω εικόνα,αυτό με τον Lars που αναφέρει το 99% έτοιμο υλικό τους,με τον Flemming όπως αναφέρει μέσα στο βίντεο ότι του έδειχνε πώς να συγχρονίσει το πόδι με το χέρι του και πού να χτυπάει...🥲
Ολη η δήλωση θα έπρεπε να ήταν "το υλικό ήταν κατά 99% έτοιμο όταν μπήκαμε στο στούντιο,απλά ο παραγωγός κόλλησε στο 1% το οποίο ήταν το,άντε να δούμε ποιος θα τα παίξει τώρα αυτά"και τα έβαλε να κουρνιάσουν σαν κουτάβια στο πατάρι,με ξηρά τροφή και σταφίδες.

Αγιε σε κάποιες περιπτώσεις,όπως και σε άλλες τέχνες όπως ο κινηματογράφος που σου αρέσει,(ασχέτος αν έχεις απολύσει σχεδόν όλους τους σκηνοθέτες και τώρα τελευταία απολύεις και χαμηλότερης κλίμακας προσωπικό,να θυμάσαι οτί φωτισμό έστω θα χρειαστούμε,σε παρακαλώ θερμά αυτούς να του κρατήσουμε),
έχουν γίνει γνωστά κάποια πράγματα που για πολλούς και διάφορους λόγους δέν μπορούν να επαναληφθούν,όχι από άλλους,αλλά ούτε απο τους ίδιους που το πέτυχαν.

Η δημοφιλία είναι κακή μόνο όταν αυτό που την έχει δέν αξίζει τον ανάλογο βαθμό,οχι τόσο γιατί την αποκτά το ίδιο,αλλά περισσότερο γιατί επισκιάζει άλλα που θα έπρεπε να την έχουν σε σχέση με αυτό,πάντα κατά γενική ομολογία και αυτό πιθανόν να εννοείς.
Φυσικά και υπάρχει,αλλά όχι πάντα,σε σύγκριση με κάτι κοινό,γιατί και οι Beatles, U2, Queen και Taylor Swift προσφέρουν σε ένα κοινό,που μπορεί απλά να μην ανήκεις.

Καλο και χρυσο το σιδερωμα, αλλα η κονομα ειναι στα τραγουδια, εκει αλλωστε ειναι και τα πνευματικα δικαιωματα, καλα και τα σιδερωτηρια, αλλα οι ιδεες μετρανε πιο πολυ, και τη διαφορα την κανουν παντα οι ιδεες.

Αποδειξη; Σιδερωτηρι Rasmussen με Metallica

Σιδερωτηρι Rasmussen με morbid angel

OK, 100 κλασεις ανωτεροι οι morbid angel, αλλα η διαφορα αυτη στο στυλ, που την βλεπει και ο ανεστης βλαχος με το γυαλινο ματι που ελεγε ο μεγας Γεωργιου, οφειλεται στη μπαντα. Αν δε σου αρκει αυτη η χαοτικη διαφορα, δεν μπορω να καταλαβω τι αλλο θα χρειαστει για να φανει οτι τελικα, με σιδερωμα η χωρις, το μηνυμα και οι διαφοροποιησεις του περνανε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back