Για αυτον κοστιζει οσο περιπου ενα σουβλακι για εσενα,για εσενα μαλλον κοστιζει οσο μια βιλλα στο Μονακό για αυτον,..... ;Dnick_ls είπε:πόσο να κάνει ο εξοπλισμός του james να πάρω ένα για το σπίτι? ???
E,κάτι έπρεπε να έχει και αυτός να επιδείξει επί σκηνής και του έκαναν μια κιθάρα με παραφλού...8)Waterfall-K είπε:H κιθαρα με το μπλε υγρο μεσα ειναι ολα τα λεφτα.
Πρωτη φορα το ακουω αυτο...Vaggelis_Revolted είπε:Τόσο οι Metallica όσο και η μεγαλύτερη μερίδα των συγκροτημάτων τέτοιου βεληνεκούς έχουν τους tech τους, οι οποίοι......φροντίζουν να αλλάζουν τους βασικούς ήχους σε κάθε σημείο του κομματιού.
Std practice ειναι εδω και αρκετα χρονια για λογους "ασφαλειας" ο guitar tech να εχει ενα "mirror set up" του κιθαριστα και να μπορει σε περιπτωση αναγκης να αλλαξει αυτος τους ηχους.Waterfall-K είπε:Πρωτη φορα το ακουω αυτο...
Μπαααααααααα...Vaggelis_Revolted είπε:Τόσο οι Metallica όσο και η μεγαλύτερη μερίδα των συγκροτημάτων τέτοιου βεληνεκούς έχουν τους tech τους, οι οποίοι πέρα από τα βασικά κιθαριστικά (setup, κούρδισμα, αλυσίδα, κτλ κτλ) φροντίζουν να αλλάζουν τους βασικούς ήχους σε κάθε σημείο του κομματιού.
Συνήθως πάντως την επιλογή για τα βασικά εφέ την έχουν και οι μουσικοί πάνω στη σκηνή (ειδικά για εφέ όπως wah), ανάλογα πάντα το συγκρότημα και το πόσο βασίζει τον ήχο του στα εφέ.
Άλλο αυτό...Τελείως διαφορετικό πράμαStd practice ειναι εδω και αρκετα χρονια για λογους "ασφαλειας" ο guitar tech να εχει ενα "mirror set up" του κιθαριστα και να μπορει σε περιπτωση αναγκης να αλλαξει αυτος τους ηχους.
Waterfall-K είπε:Πρωτη φορα το ακουω αυτο...
Προσωπικά δεν θα το έκανα, τώρα αν παίζεις σε σκηνή που είναι μεγαλύτερη από τα σπίτια όλων μας δεν ξέρω!Μπαααααααααα...
Αν είσαι σοβαρός παίχτης και όχι Hammett τα εφέ σου είναι εξίσου σημαντικά όσο το όργανο σου...Εσύ θα έδινες το όργανο σου σε ξένο?Δεν Νομίζω Τάκη
Άλλο αυτό...Τελείως διαφορετικό πράμα
+1000000000000000000H κιθαρα με το μπλε υγρο μεσα ειναι ολα τα λεφτα. Κι ασε τους υπολοιπους να μαλωνουν για τα ξυλα...
Εντάξει...εκεί βάζουμε και τον παράγοντα show...Δηλαδή όλα στο show είναι προβαρισμένα κλπ οπότε είναι λογικό να υπάρχει κάποιος να αλλάζει τα preset στα racks-πετάλια...κάτι όπως τον ηχολήπτη της μπάντας δηλαδή...funky_bassman είπε:Όταν είχαν έρθει οι megadeth επειδή έτυχε να δουλέψω στο μαγαζί (το fuzz αν θυμάμαι καλά) ο Mustaine είχε έναν τυπά που του άλλαζε τους ήχους backstage...![]()
Εντάξει μωρέ οι περισσότεροι έτσι λειτουργούν... Στην τελική μακάρι να μπορούσα να το κάνω κι εγώ και να μην είχα να σκέφτομαι "τώρα πρέπει να βάλω booster", "τώρα βρώμα", κλπ...warwickplayer είπε:Εντάξει...εκεί βάζουμε και τον παράγοντα show...Δηλαδή όλα στο show είναι προβαρισμένα κλπ οπότε είναι λογικό να υπάρχει κάποιος να αλλάζει τα preset στα racks-πετάλια...κάτι όπως τον ηχολήπτη της μπάντας δηλαδή...
Αλλά και πάλι...Δεν μ αρέσει...
Ναι αλλά όπως λέει ο Belew....It takes the fun out of it...funky_bassman είπε:Εντάξει μωρέ οι περισσότεροι έτσι λειτουργούν... Στην τελική μακάρι να μπορούσα να το κάνω κι εγώ και να μην είχα να σκέφτομαι "τώρα πρέπει να βάλω booster", "τώρα βρώμα", κλπ...