Metal clip (Townsend style)

Ετσι οπως μπηκε μου θυμισε το αλλο το μεταλ το δικο σου.

Κ τα τυμπανα κ οι κιθαρες.

Πραγμα που σημαινει πως κατι στριφογυριζει στο κεφαλι σου κ θα παψει να το κανει αυτο μονο οταν γινει κανονικο τραγουδι ?. (εκανες κ την αρχη με την κραυγη κ περιμεναμε να τραγουδησεις)

Λογω του τεμπο, των τυμπανων κ των κιθαρων στην αρχη doomοφερνει? gothoφερνει? Καπου εκει κινειται.

Οι lead κιθαρες ομως του δινουν χαρακτηρα διαφορετικο. Το κανουν κατι που ειναι δικο σου. Πολυ ωραιο Γιωργη Μπραβο. Εχεις οιστρο! 

Στα εξτρα συν κ ο ηχος κ η μιξη. Κιθαρες καλυτερες ηχητικα απο ποτε (οπως κ το tracking σου). Θα γινεις ο ιφλουεσε του νοιζ, οχι με τελε ομως. Με Ampero!! Kαθονται τελεια κ η μιξη ειναι σουπερ.

Μονο αρνητικο, πως θελω φωνητικα ρε συ εδω που εχει φτασει... Ακου το. Κ εχεις κ φωνη σουπερ παναθεμα σε..

• Like
Reactions: gkourmoul1
Rock είναι ρε παιδιά.

Ούτε ντουμ , ούτε τίποτα.

Ωραίο είναι όμως.

• Like
Reactions: gkourmoul1
φίλε όταν λες Townsend να λες ποιόν λες, γιατί για μερικά δλ έπαθα κατι τις....

εμείς έναν ξέρουμε, τον ορθόδοξο

φίλε όταν λες Townsend να λες ποιόν λες, γιατί για μερικά δλ έπαθα κατι τις....

εμείς έναν ξέρουμε, τον ορθόδοξο

Την πάτησα κι εγώ στην αρχή ...

Ο ήχος των ρυθμικών(ε) κιθαρών(ε) είναι πολύ ωραίος αλλά τις έχεις κρατήσει πίσω στη μίξη για το είδος πιστεύω. Επίσης έπρεπε να βάλεις και κανά ριφ με palm muting μέσα για να καταλάβουμε περισσότερο τι παίζει.

Υφολογικά, το ξεκινάς πολύ ωραία αλλά εκεί που μπαίνει το σόλο, παίρνουν μπρος οι επιρροές σου και πάει έντονα προς κλασικό μελωδικό ροκ. 

Btw όποιος θέλει φωνητικα για death/black, το 'χω.

Υφολογικά, το ξεκινάς πολύ ωραία αλλά εκεί που μπαίνει το σόλο, παίρνουν μπρος οι επιρροές σου και πάει έντονα προς κλασικό μελωδικό ροκ. 

Αυτό ακριβώς.

Scorpions δηλαδή.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Btw όποιος θέλει φωνητικα για death/black, το 'χω.
Θέλω εγώ

Δεν παίζω τέτοια αλλά άμα είναι να τραγουδήσεις, θα γράψω ένα ντεθ

Σορρυ για το οφ τοπικ Γιώργη, αλλά αυτό δεν το αφήνουμε ετσι

Θέλω εγώ

Άντε, ακόμα?

Δεν κρατιέμαι ....

• Like
Reactions: σκούφοΣ
Εγω όταν διάβασα τον τίτλο , το μυαλό μου πήγε στον Devin Townsend και λέω θα ακούσω το νέο "sex and religion".

Tον Pete, Ούτε καν τον σκέφτηκα.

Άλλωστε εκείνος είναι.... Townshend

Ωραίο είναι, αλλά ήθελα φωνητικά.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εάν είχα βάλει φωνητικά και palm mute, δεν θα το ανέβαζα στα clips ?

Θέλω εγώ

Και εγώ μέσα είμαι,!!!

Κάνω την παραγωγη

Tον Pete, Ούτε καν τον σκέφτηκα.

Άλλωστε εκείνος είναι.... Townshend

Κάποιοι από μας είμαστε ανορθόγραφοι στα ονόματα.

Εδώ ο @gkourmoul1 πήγε να μας πλασάρει κάποιον Adkins για Chet Atkins το μεσημέρι ασούμε.

• Haha
Reactions: LK and gkourmoul1

Δεν έχω ακουσματα από το είδος, δυστυχώς. Γι'αυτό και κατέληξε να είναι μια ροκ μπαλάντα με ηχόχρωμα (στα ρυθμικά) doom metal.

Δεν έχω ακουσματα από το είδος, δυστυχώς.
Δεν υπάρχει δυστυχώς σε αυτά. Ό,τι μας αρέσει ακούμε. Φυσικά, αν επιχειρήσεις να γράψεις σε ύφος όπου δεν έχεις ακούσματα, βάζεις σχεδόν αδύνατο project στον εαυτό σου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα