- Πόντοι
- 483
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Βρε άστα αυτά και πες: Αυτοί οι ήχοι είναι απλά preset, ή έχεις αρχίσει ήδη το πασπάτεμα και το σκάλισμα;Ας ήξερα τη μισή μπαλίτσα, απ' όση ξέρεις εσύ, και τίποτα άλλο...
Βρε άστα αυτά και πες: Αυτοί οι ήχοι είναι απλά preset, ή έχεις αρχίσει ήδη το πασπάτεμα και το σκάλισμα;Ας ήξερα τη μισή μπαλίτσα, απ' όση ξέρεις εσύ, και τίποτα άλλο...
Βρε άστα αυτά και πες: Αυτοί οι ήχοι είναι απλά preset, ή έχεις αρχίσει ήδη το πασπάτεμα και το σκάλισμα;
είμαι έτοιμος να τσιμπήσω ένα τέτοιο κουτάκι με όλα όσα άκουσα... αλλά πρέπει να μάθω κιθάρα πρώτα ?.
Έλα, άλλοι δύο να δηλώσουν ενδιαφέρον, μου στέλνει το stomp ο Θωμάς...
????????Την προηγούμενη φορά που το είπες αυτό πήρες τελεκάστερ ...
Και μου είπαν να διαλέξω το ακριβότερο αμπερο στο σάιτ...Την προηγούμενη φορά που το είπες αυτό πήρες τελεκάστερ ...
Δεν κατάλαβες ....
Το ampero II stage θα σου στείλει.
Είναι στο site της hotone αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στα μαγαζιά.
Την προηγούμενη φορά που το είπες αυτό πήρες τελεκάστερ ...
Είμαι θύμα του brute force marketing ???
Και μου είπαν να διαλέξω το ακριβότερο αμπερο στο σάιτ...
Μου κάτσανε τάπα δλδ..
Δεν είπα ότι μου έδωσες κάτι. Είπα ότι έβαλα 3rd party IRs και σε ευχαρίστησα (για την συμβουλή που μου εδωσες...)
Αααααα... πεσ'το καθαρα βρε παιδι μου...Δεν είπα ότι μου έδωσες κάτι. Είπα ότι έβαλα 3rd party IRs και σε ευχαρίστησα (για την συμβουλή που μου εδωσες...)
Του προτεινα τα Γιορκ Οντιο για οσους αναρωτιουνται
Του προτεινα τα Γιορκ Οντιο για οσους αναρωτιουνται
Γιώργο, τα άκουσα και τα δύο, προτιμώ overall ηχητικά το πρώτο και επειδή τα rage vocals θέλω να αντιμετωπίζονται σε μίξη ως lead όργανα, θεωρώ πως θα πρέπει να τοποθετηθούν πιο μπροστά με πιο βάθος και περισσότερες χαμηλές συχνότητες κάτι που μπορεί να πραγματοποιηθεί παράλληλα με αντίστοιχη ρύθμιση του reverb module.Ευχαριστώ Κώστα!
Άκουσες την πρωινή μιξη ή τη χθεσινή?
Να περιμένεις λίγο να το φέρουνε.
Γύρω στα 700 το κόβω.
https://www.hotoneaudio.com/products/multi-effects/Ampero-II-Stage