Metal clip (Townsend style)

Ας ήξερα τη μισή μπαλίτσα, απ' όση ξέρεις εσύ, και τίποτα άλλο...
Βρε άστα αυτά και πες: Αυτοί οι ήχοι είναι απλά preset, ή έχεις αρχίσει ήδη το πασπάτεμα και το σκάλισμα;

Βρε άστα αυτά και πες: Αυτοί οι ήχοι είναι απλά preset, ή έχεις αρχίσει ήδη το πασπάτεμα και το σκάλισμα;

Τους εχω φτιάξει εγώ τους ήχους. Σημαντική λεπτομέρεια, ότι έχω φορτώσει 3rd party IR's, αντί των καμπίνων που εχει πανω. Έχει μεταμορφωθεί ο ήχος (ευχαριστώ Βρασίδα!).
Στην περίπτωση που θέλει κάποιος κάποιον ήχο μου, του κάνω export τις ρυθμίσεις (νομίζω γίνεται μεσω υπολογιστή), και εκείνος τις κάνει Import στο δικο του ampero.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
είμαι έτοιμος να τσιμπήσω ένα τέτοιο κουτάκι με όλα όσα άκουσα... αλλά πρέπει να μάθω κιθάρα  πρώτα ?.

Την προηγούμενη φορά που το είπες αυτό πήρες τελεκάστερ ...

Έλα, άλλοι δύο να δηλώσουν ενδιαφέρον, μου στέλνει το stomp ο Θωμάς...

Δεν κατάλαβες ....

Το ampero II stage θα σου στείλει.

Είναι στο site της hotone αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στα μαγαζιά.

• Haha
Reactions: gkourmoul1 and PAL

Δεν κατάλαβες ....

Το ampero II stage θα σου στείλει.

Είναι στο site της hotone αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στα μαγαζιά.
Και μου είπαν να διαλέξω το ακριβότερο αμπερο στο σάιτ...

Μου κάτσανε τάπα δλδ..

• Haha
Reactions: fusiongtr

Ναι το είπα... και με πήρε ο Γιώργος μετά τηλέφωνο και άρχισε να μου λέει "Είσαι πολύ καλός κιθαρίστας... τι είναι αυτά που λες.... θα σου στείλω εγώ μια κιθάρα που θα κελαηδάει στα χέρια σου.... μην ανησυχείς για τίποτα... κτλ κτλ"... τον πίστεψα και μου έστειλε την τελεκαστερ. ??

Είμαι θύμα του brute force marketing ???

Μου εχει δωσει ο Βρασιδας θερντ παρτυ αηαρς....

Χυμα, ετσι...?

Εδω στα πρησετ που ανεβαζαμε δεν εβαζα θερντ παρτυ αηαρς.. γιατι μας βλεπουνε κ εσυ με δινεις στεγνα..

Να σου στελνει ο Γερμανος τους Φρηντμαν δωρο κ ο καημενος ο Βρασιδας στη στενη...

Δεν είπα ότι μου έδωσες κάτι. Είπα ότι έβαλα 3rd party IRs και σε ευχαρίστησα (για την συμβουλή που μου εδωσες...)

• Like
Reactions: σκούφοΣ
Δεν είπα ότι μου έδωσες κάτι. Είπα ότι έβαλα 3rd party IRs και σε ευχαρίστησα (για την συμβουλή που μου εδωσες...)

Δηλαδή θα μπεις εσύ μέσα?

Ω ρε μάνα μου, θα πάθουνε πλάκα οι φύλακες με το gear σου.

Δεν θα χωράει σε κελί.

Μια ολόκληρη πτέρυγα μόνος σου θα έχεις.

Αααααα... πεσ'το καθαρα βρε παιδι μου...

Θα μας παρεξηγησουνε.

Του προτεινα τα Γιορκ Οντιο για οσους αναρωτιουνται

Ευχαριστώ Κώστα!

Άκουσες την πρωινή μιξη ή τη χθεσινή?
Γιώργο, τα άκουσα και τα δύο, προτιμώ overall ηχητικά το πρώτο και επειδή τα rage vocals θέλω να αντιμετωπίζονται σε μίξη ως lead όργανα, θεωρώ πως θα πρέπει να τοποθετηθούν πιο μπροστά με πιο βάθος και περισσότερες χαμηλές συχνότητες κάτι που μπορεί να πραγματοποιηθεί παράλληλα με αντίστοιχη ρύθμιση του reverb module.

Πολύ ωραίο Γιώργο, α ρε Γιώργο, πεινάμε??

• Haha
Reactions: gkourmoul1

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα