@Bill αρχικά να σου ευχηθώ καλή αρχή!
Όσο αφορά το thread,ο Superfunk πρότεινε την καλύτερη λύση.
Bolt on,η πιο εύκολη περίπτωση κιθάρας για μεταφορά.
Εγώ πλέον όταν ταξιδεύω για επαγγελματικούς λόγους με κιθάρα,απλά της κλείνω θέση δίπλα μου.
Ακούγεται(και τις περισσότερες φορές είναι) κοστοβόρο,αλλά έχουν συμβεί διάφορα σε όργανα συναδέλφων,
που επειδή ακριβώς δεν πρόκειται για όργανα φασόν,δε μετριέται σε λεφτά μια πιθανή ζημιά ή απώλεια.
Όποιος ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο,να πω ότι δεν γίνεται με το να κλείσεις απλά δύο διπλανές θέσεις στο όνομά σου,
απαιτείται προηγουμένως επικοινωνία με την εκάστοτε εταιρεία.
Θα γράψω και κάτι off topic..
Τα πρώτα χρόνια της μετανάστευσής μου,προέτρεπα άτομα που πίστευα ότι θα έχουν μία καλύτερη ζωή στο εξωτερικό,
να μεταναστεύσουν.Έχω βοηθήσει και κάποιους.
Αργότερα όμως και επισκεπτόμενος κατά καιρούς την Ελλάδα,
κατέληξα ότι είναι τραγικό να συνεχίζει να φεύγει τόσος κόσμος...
Και δε θα το ονομάσω braindrain,οπως αρέσκονται οι δημοσιογράφοι,μιας και έχει φύγει και ανειδίκευτο ανθρώπινο δυναμικό πάσης ηλικίας.
Θα πω όμως ότι όσοι εξειδικευμένοι έφυγαν,δε φοβόντουσαν να κριθούν για τα προσόντα τους,
και όσοι ανειδίκευτοι έφυγαν,δε φοβόντουσαν τη δουλειά...
Σίγουρα πάντως δεν έφυγαν βύσματα ή τεμπελχανάδες...
Τέλος,με αφορμή αυτό που έγραψε ο fusion...?
Φίλε,η γενιά των κάτω των 40 που φύγαμε,δεν είμαστε όπως οι προηγούμενες.
Δεν ψάχνουμε νύφη στην ελληνική κοινότητα ή στην τοπική ελληνική εκκλησία.
Εμένα τα έφερε έτσι η ζωή(εντάξει,έβαλα και εγώ το χέρι μου?)που από τότε που έφυγα,
δεν είχα ξανά επαφή με Ελληνίδα.
Οπότε θεωρώ όχι μόνο ότι εκπροσωπώ,λόγω μετανάστευσης, μία χαμένη γενιά,
αλλά και μία γενιά από την οποία θα χαθεί δυστυχώς και ότι είναι ελληνικό.
Γιατί π.χ.με Γερμανίδα γυναίκα,πρώτη γλώσσα γερμανικά,δεύτερη αγγλικά,
χλωμά τα πράγματα..
Παιδιά με ρίζα ελληνική,που δε θα γνωρίσουν σε βάθος το ελληνικό φως,το γαλάζιο,τον πλούτο της γλώσσας μας,τη μουσική μας..
Οπότε Φούζιε,καλό το σενάριο,αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες,ειδικά στο Άμστερνταμ που είναι αχταρμάς κολλέξιον