- Πόντοι
- 1,058
Ήρεμα, ήρεμα.
Λοιπόν εδώ διαβλέπω κάτι περίεργο ...
Γνωρίζει ο Bill την κόρη του dim με την μεταξένια φωνή, και η κόρη του dim γνωρίζει τον Bill με την δολοφονική πενιά (και με telecaster μάλιστα).
Νέος και ωραίος ο Bill, νέα και ωραία η νεαρή, μόνοι και οι δύο σε ξένη χώρα, να σπουδάζουν, έχοντας να αντιμετωπίσουν παρόμοια προβλήματα.
Μουσικός ο Bill, μουσικός η θυγατέρα του dim, έχουν πολλά κοινά.
Μετά τις πρώτες εφήμερες σχέσεις του Bill με συμφοιτήτριες ("έχω και Tele, πάμε μια βόλτα?"), που τελικά τον κουράζουν, αρχίζει να βλέπει με άλλο μάτι την κοπέλα, που είναι και από καλή οικογένεια, και μπορεί μάλιστα να πίνει καφέ και με τον μπαμπά της.
Συναντιούνται συχνά οι δυο τους και τζαμάρουν (κιθάρα - φωνή) για να χαλαρώσουν, ενώ μοιράζονται και τους καθημερινούς τους προβληματισμούς.
Η αρχική τους φιλία, αργά αλλά σταθερά εξελίσσεται σε .....
Την συνέχεια την αφήνω στην φαντασία σας.
Μια ιστορία γραμμένη από την ίδια την ζωή.
Τον κύριο τι τον έχεις?
no comments
Εμ βέβαια, δεν φτάνει που ο Bill είναι καλό παιδί, έχει και Tele.
Να βρεις γαμπρό με Tele ....... ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα dim μου.
I've more than enough
Τέλος πάντων, πλάκα κάνω εννοείται.
Να 'ναι καλά τα παιδιά, και ο Bill και η θυγατήρ, να τα καταφέρουν όπως τα ονειρεύονται και να μεγαλουργήσουν.
πιστεύω είναι για καλό.
Εμας γατες και ζωα μας τις κοψανε. Οπως και πρόβες τραγουδι.
Πιάνο μονο με ακουστικα.
Αλλα θα δουμε πως θα παει....
Η αλήθεια είναι πως για μουσική δεν έγινε καμία κουβέντα, γιατί ούτως ή άλλως μόνο από monitors παίζω και σε εντάσεις τηλεόρασης τις περισσότερες φορές. Εγώ είμαι χομπίστας όμως, οπότε και έτσι δε χαλιέμαι. Τώρα αν η κόρη πρέπει να ρίχνει μελέτη ίσως έχει θέμα, θα εξαρτηθεί από τους γείτονες.
Οπως και πρόβες τραγουδι.
Πιάνο μονο με ακουστικα.
το συμβόλαιο είναι γενικώς....απαγορευτικό.
Γενικώς τα συμβόλαιά τους είναι καλό να τα βλέπουν οι εδώ ιδιοκτήτες και οι μεσίτες προς γνώσιν και συμμόρφωσιν. (εννοτείται βέβαια το μεσιτικό τους σύστημα είναι εντελώς διαφορετικό από το δικό μας, αλλά ...πιό αυστηρά συμβόλαια ΔΕΝ υπάρχουν).
Η μελέτη θα γίνει στο κονσερβατόριο ούτως ή άλλως όπου μέτρησα αίθουσες με πιάνα και όργανα πιό πολλά από τα γραφεία... Αλλά και το σπίτι για ένα χρόνο ξεκινήσαμε και βλέπουμε.
Πέρασα από το CvA γιατί ήταν κοντά στις περιοχές που κοιτούσα για σπίτι
Και στην ίδια γειτονιά?
Άντε βρε, ανταλλάξτε διευθύνσεις.
Κοίτα να δεις που θα βγω και προφήτης τελικά.
Α, και τα κοφισόπ με μέτρο έτσι?
Τα υπόλοιπα που αναφέρεις θα κάνω ότι δεν τα ξέρω, ως μοντερέιτορ πρέπει να δίνω το καλό παράδειγμα.
Πόσο πάνε τα νοίκια στο Amsterdam? Γιατί στην Ουτρέχτη που ψάχνω για Σεπτέμβρη και μετά οι τιμές είναι στον Θεό!!
Πέρασα από το CvA γιατί ήταν κοντά στις περιοχές που κοιτούσα για σπίτι, φανταστικό κτίριο απ'έξω, φαντάζομαι τι πράγματα έχει μέσα.