- Πόντοι
- 38
Μεγειές και καλόπαιχτη!!! Και μένα μου αρέσει πάρα πολύ η συγκεκριμένη οπτικά και θα'θελα κάποια στιγμή να της κάνω ένα εκτεταμένο test-drive 

Σ'ευχαριστώ πολύ! Από που είσαι? Εγώ είμαι Θεσσαλονίκη αλλά κατεβαίνω Αθήνα ψιλοσυχνά (και θα την παίρνω μαζί μου για πρόβες κλπ). Αν είναι μπορούμε να κανονίσουμε να τη δοκιμάσεις... εκτεταμένα!Μεγειές και καλόπαιχτη!!! Και μένα μου αρέσει πάρα πολύ η συγκεκριμένη οπτικά και θα'θελα κάποια στιγμή να της κάνω ένα εκτεταμένο test-drive![]()
Κατ' αρχάς welcome back! Όντως η πόλη είναι απλά απίστευτη!!! Να φανταστείς σκέφτομαι σοβαρά να ξαναπάω σε κανά δυό χρονάκια! Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να καταφέρω να ζήσω εκεί κάποια στιγμή!χαιρομαι που σου αρεσε η ...πατριδα :lol: (τη θεωρω πατριδα γιατι περασα εκει μερικα απο τα ωραιοτερα χρονια της ζωης μου... :wink: ) ΤΡΟΜΕΡΗ πολη ετσι δεν ειναι?? :wink:
Αθήνα είμαι φίλε μου. Σ'ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου αλλά μη σε βάζω σε κόπο! Και μόνο που προθυμοποιήθηκες πάντως είσαι θεός 8)Σ'ευχαριστώ πολύ! Από που είσαι? Εγώ είμαι Θεσσαλονίκη αλλά κατεβαίνω Αθήνα ψιλοσυχνά (και θα την παίρνω μαζί μου για πρόβες κλπ). Αν είναι μπορούμε να κανονίσουμε να τη δοκιμάσεις... εκτεταμένα!Μεγειές και καλόπαιχτη!!! Και μένα μου αρέσει πάρα πολύ η συγκεκριμένη οπτικά και θα'θελα κάποια στιγμή να της κάνω ένα εκτεταμένο test-drive![]()