- Πόντοι
- 16
Kse lover είπε:Ξεχασαα ;D
και ΔΕΝ πέφτει κεραυνός να τον κάψει!!!!aris 17561 είπε:καλα ο ηχος σπερνει αλλα στο 0.10 μου τα χαλαει... βαζει boosteraki...
;D ;D ;Dgdevelek είπε:και ΔΕΝ πέφτει κεραυνός να τον κάψει!!!!![]()
Sorry για το bumpKse lover είπε:γιατι τοσο πολυ σε χαλαει το overdrive που βαζει??
παντως,αν θες περισσοτερα μεσαια,μπορεις να βγαλεις απο τον συγκεκριμενο,απλα κοιτα τις ρυθμισεις που εχει στην αρχη,τα μεσαια ειναι στο 4...
Ο ζοζεφ τους φερνει νομιζω
http://www.rivera.com/products/knuckle/ktre.php
http://www.rivera.com/products/knuckle/kr100-top.php
Και νομιζω ο knucklehead εχει σταματησει.δες αμα τον βρεις μεταχειρισμενο
ποιο bump ?Kse lover είπε:Sorry για το bump
Ο john στο video χρησιμοποιει τον ktre(1o link)
παντως,τσεκαρε και τους 3 αφου σου αρεσει αυτος ο ηχος
Ο KERRY KING φημιζεται εξάλλου για το καθαρο παιξιμο του, το γεματο σκασιμο ηχο και για τα απιστευτα αρπισματα του με δαχτυλα.Τι να πρωτοθυμηθω....το war ensemble το season in the abyss?aris 17561 είπε:πππωωωωωωωωω ρε τι γκαζι που εχει αυτος ο μαρσαλ ? καλα μαρσαλ με γκαζι ? κατι δεν παει καλα ;D ;D θα παω να το τσεκαρω... σε σχεση με τον ντουαλ ? τι λετε ? απο καθαρα ? για αλλα ειδη μνουσικης ? ροκ χαρντ ροκ ??
E Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ κι ενας ανθρωπος που τα λεει σωστα...ημαρτον πια με αυτη τη μπαντα...ignantios είπε:ρε συ τωρα το ειδα......τι σολα παιζουν στο season ,μου εφυγε το τισγαρο απο το στομα απο τα γελια.......ρε τους ατιμους.....τραγωδια σκετη...........καμια ουσια........ ;D ;D
μη φοβασαι χαρο .....εγω μαζι σου ειμαιmetalmike είπε:E Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ κι ενας ανθρωπος που τα λεει σωστα...ημαρτον πια με αυτη τη μπαντα...
Sorry για το offtopic αλλα δεν κρατηθηκα...;D
ignantios είπε:Ο KERRY KING φημιζεται εξάλλου για το καθαρο παιξιμο του, το γεματο σκασιμο ηχο και για τα απιστευτα αρπισματα του με δαχτυλα.Τι να πρωτοθυμηθω....το war ensemble το season in the abyss?
αφου εμαθα οτι θα τον προμοταρει η fender.... ;D
ase re filos... ta malia den ta eides??? >ignantios είπε:ρε συ τωρα το ειδα......τι σολα παιζουν στο season ,μου εφυγε το τσιγαρο απο το στομα απο τα γελια.......ρε τους ατιμους.....τραγωδια σκετη...........καμια ουσια........ ;D ;D