+1fotisutmost είπε:Παίζει και ο Laney VH100R που είναι σούπερ για τα λεφτά του και πραγματικά αξιόλογος ενισχυτής.
τουμπανο και ηχαρα......θελει και δαχτυλα ε?
+1fotisutmost είπε:Παίζει και ο Laney VH100R που είναι σούπερ για τα λεφτά του και πραγματικά αξιόλογος ενισχυτής.
+1.... :fotisutmost είπε:Άσε που για να ακούσεις πραγματικά αυτούς του ενισχυτές πρέπει να τους ανοίξεις. Ακόμα και με attenuator στο σπίτι ίσα που θα γαργαλάς το ηχείο, οπότε σε καμία περίπτωση δε θα ακούσεις τον "πραγματικό" τους ήχο.
θες να σε μισησω ? ;D ;DKse lover είπε:και αμα θελεις να κανεις τον ηχο σου να μαμει ακομα περισσοτερο,βαλε ενα maxon od808 μπροστα και καθαρισες
γιατι??? xDaris 17561 είπε:θες να σε μισησω ? ;D ;D
για την προτροπη σου να με κανεις να αμαρτησω χρησιμοποιωντας booster...Kse lover είπε:γιατι??? xD
εχω ακουσει οτι ο μαρκ 5 ειναι κορυφαιος ομως δεν εχει τα γκαζια των ρεκτο... ισχυει ?solidstate είπε:Ναι έχουν φίλε μου, ο dual έχει λίγο περισσότερο όγκο, τους είχα και τους 2 στο παρελθόν και κατέληξα στον απόλυτο boogie που ακούει στον Mark V, άμα σε παίρνει οικονομικά μην το σκεφτείς κάν...
χμ...νομίζω ότι από τη στιγμή που σκοπεύεις να προχωρήσεις στην αγορά τέτοιου ενισχυτή (μιλάμε για σημαντικά ποσά)…πρέπει – κατά τη γνώμη μου – να τους έχεις ακούσει και να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις…aris 17561 είπε:εχω ακουσει οτι ο μαρκ 5 ειναι κορυφαιος ομως δεν εχει τα γκαζια των ρεκτο... ισχυει ?
επισης ο τριπλ ρεκτο ειναι παλι καλυτερος απο τον ντουαλ ?
ναι σε αυτο εχεις δικιο... θα βαλω ατενουειοτερ... οσο για τα λεφτα που θα δωσω θα τον παρω απο ι-μπει που θα ειναι τουλαχιστον τα μισα... οποτε αντεχεταιpan12 είπε:χμ...νομίζω ότι από τη στιγμή που σκοπεύεις να προχωρήσεις στην αγορά τέτοιου ενισχυτή (μιλάμε για σημαντικά ποσά)…πρέπει – κατά τη γνώμη μου – να τους έχεις ακούσει και να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις…
επίσης , αναφέρεσαι σε triple rectifier .. ε…..που θα παίξει αυτός ο ενισχυτής … ;D
έχω τον single rectifier και με καλή καμπίνα δεν έχει παίξει πάνω από το 3 άντε 4….
δεν έχω δοκιμάσει "ατενουειοτερ" σε mesa....αλλά από ότι γνωρίζω δε συμπεριφέρεται και πολύ καλά (αυτό ας το σχολιάσει πάντως και κάποιος που γνωρίζει σχετικάaris 17561 είπε:ναι σε αυτο εχεις δικιο... θα βαλω ατενουειοτερ... οσο για τα λεφτα που θα δωσω θα τον παρω απο ι-μπει που θα ειναι τουλαχιστον τα μισα... οποτε αντεχεται
Όσο ανεβαίνεις σε watt μεγαλώνει και το headroom, δεν τίθεται θέμα ποίος είναι καλύτερος και με τον single την κάνεις την δουλεία σου μιά χαρά με μια καλή καμπίνα.aris 17561 είπε:εχω ακουσει οτι ο μαρκ 5 ειναι κορυφαιος ομως δεν εχει τα γκαζια των ρεκτο... ισχυει ?
επισης ο τριπλ ρεκτο ειναι παλι καλυτερος απο τον ντουαλ ?
Συμφωνώ απόλυταδεν έχω δοκιμάσει "ατενουειοτερ" σε mesa....αλλά από ότι γνωρίζω δε συμπεριφέρεται και πολύ καλά (αυτό ας το σχολιάσει πάντως και κάποιος που γνωρίζει σχετικά).....
..για μένα (σε αντίθεση με όλους ;D )πάντως ο recto παίζει ικανοποιητικά και σε πολύ - πολύ χαμηλές εντάσεις .. έτσι και αλλιώς ακόμα και χώρο να έχεις δε νομίζω ότι μπορείς να παίζεις δυνατά με τις ώρες... ;D
Υπήρχε σε γνωστό κιθαρομάγαζο στην Αθήνα. Καμία σχέση το YouTube Με το real thingsolidstate είπε:Όσο ανεβαίνεις σε watt μεγαλώνει και το headroom, δεν τίθεται θέμα ποίος είναι καλύτερος και με τον single την κάνεις την δουλεία σου μιά χαρά με μια καλή καμπίνα.
Δέν ξέρω που τα άκουσες αυτά, Του Μαρκ 5 τα γκάζια είναι απίστευτα στο 3ο Κανάλι (MKIIC+, ΜΚIV, extreme mode), καμιά σχέση με Rectifier, δυστηχώς απο ότι ξέρω δεν υπάρχει εδώ στην Ελλάδα κάπου να τον ακούσεις και θα πρέπει να περιοριστείς σε βιντεάκια απο youtube.