Εαν σε ενδιαφερει και κεφαλη εκτος απο κομπο' date=' τσεκαρε τον Λανευ GH50L. Εχει τρελα καθαρα και πολυ δυνατο γκαζι για μεταλ (και ροκ). Απο αρκετους Αγγλους εχω ακουσει οτι τον προτιμανε σε σχεση με 800ρη Μαρσαλ..[/quote']
να ρωτησω κατι;δεν εχει μονο ενα καναλι ο laney;
Μπορεί να προτιμήσει κανείς κάτι άλλο σε σχέση με 800άρη Marshall ???Απο αρκετους Αγγλους εχω ακουσει οτι τον προτιμανε σε σχεση με 800ρη Μαρσαλ.
Ναι ενα εχει, αλλα με εξτρα γκεην μεσω ποδοδιακοπτη, και προφανως καθαριζεις απο το βολιουμ της κιθαρας.Εαν σε ενδιαφερει και κεφαλη εκτος απο κομπο' date=' τσεκαρε τον Λανευ GH50L. Εχει τρελα καθαρα και πολυ δυνατο γκαζι για μεταλ (και ροκ). Απο αρκετους Αγγλους εχω ακουσει οτι τον προτιμανε σε σχεση με 800ρη Μαρσαλ..[/quote']
να ρωτησω κατι;δεν εχει μονο ενα καναλι ο laney;
Εαν θες παραπανω καναλια... Λανευ ΤΤ50Η ... τσεκαρε τον τι επιλογες εχει και μετα ελα πες μου :lol: Ο ομηρος απο εδω (Ακανθορ) εχει παιξει και λεει οτι εσπερνε.
Οσο για τον 800ρη επαιξα αρκετα με εναν (οριτζιναλ) και ενω ειχα τρελα να αγορασω εναν, οταν επαιξα μου εφυγε..... θελει πολυ μεγαλη ενταση για να βγαλεις αξιοπρεπη βρωμα.
Οσο για τον 800ρη επαιξα αρκετα με εναν (οριτζιναλ) και ενω ειχα τρελα να αγορασω εναν' date=' οταν επαιξα μου εφυγε..... θελει πολυ μεγαλη ενταση για να βγαλεις αξιοπρεπη βρωμα.[/quote']
Ναι αλλά αν τον οδηγήσεις σωστά με ένα Big Muff ας πούμε ή ένα Rat και με το κατάλληλο gain μπορείς να παίξεις από blues μέχρι thrashcore...
![]()
![]()
![]()
Μπορεί να προτιμήσει κανείς κάτι άλλο σε σχέση με 800άρη Marshall ???Απο αρκετους Αγγλους εχω ακουσει οτι τον προτιμανε σε σχεση με 800ρη Μαρσαλ.
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλε λεει τιποτα ο Φλεξι? Τον χαλβαδιαζω εδω και καιρο ως τον ενισχυτη των ονειρων μου (εχω χοτπλεητ ηδη).Μπορεί να προτιμήσει κανείς κάτι άλλο σε σχέση με 800άρη Marshall ???Απο αρκετους Αγγλους εχω ακουσει οτι τον προτιμανε σε σχεση με 800ρη Μαρσαλ.
![]()
![]()
![]()
![]()
thd-flexi50![]()
Προφανως αναφερεσαι στον Laney.. :lol:Τωρα για Μεσα εγω δεν θα πληρωνα τοσα λεφτα, ενισχυτης συναρμολογημενος στην Αμερικη (πλακετες φτιαγμενες σε διαφορα μερη της...Ασιας απο οσο εχω ακουσει), με τιμη ενισχυτη μπουτικ (στην Ευρωπη).
Καποιοι γνωστοι/φιλοι ετυχε να δουνε το εσωτερικο 2-3ων ενισχυτων οποτε απο κει το ακουσα. Μπορει να ειναι 100% λαθος και φημη.Τωρα για Μεσα εγω δεν θα πληρωνα τοσα λεφτα' date=' ενισχυτης συναρμολογημενος στην Αμερικη (πλακετες φτιαγμενες σε διαφορα μερη της...Ασιας απο οσο εχω ακουσει), με τιμη ενισχυτη μπουτικ (στην Ευρωπη).[/quote']
Προφανως αναφερεσαι στον Laney.. :lol:
Ενταξει ειπαμε οχι και ο καλυτερος Boogie αλλα μη τρελλαθουμε κι ολας,σε αντιθεση με το 90% των κατασκευαστων λαμπατων ενισχυτων (Marshall,Fender,Laney,Peavey κτλ) η Boogie χρησιμοποιει ακομα μονο αμερικανικα & ευρωπαϊκα υλικα & η ποιοτητα κατασκευης της εξακολουθει να ειναι απο τις καλυτερες στον κοσμο.
Η αντοχη & η αξιοπιστια τους ειναι αλλωστε θρυλικη (κατι που εχω διαπιστωσει & προσωπικα μια και απο το 1988 που εχω τον Μark 3 μου δεν εχω αλλαξει ουτε λαμπες!!!)
Αλήθεια που το "ακουσες" αυτο το συγκλονιστικο νεο? :lol:
Απλα οπως δεν μου αρεσουν οι Γκιμπσον για αυτο που προσφερουν στην τιμη που το προσφερουν, ετσι δεν μου αρεσουν και οι Μπουγκι και αρκετοι μαρσαλ.
Μαλλον δεν εβλεπαν καλα οι φιλοι σου.. :lol:
Δεν μπορεις να πεις οτι "δεν σου αρεσουν οι Boogie" γιατι απλα η εταιρεια αυτοι βγαζει τοσους ΠΟΛΛΟΥΣ & ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ τους ενισχυτες που ΔΕΝ υπαρχει ΕΝΑΣ ΗΧΟΣ BOOGIE.
Εντελως διαφορετικος ειναι ενας MARK 1 απο εναν Rectifier' date='εναν Blue Angle,εναν Lonestar & εναν Maverick.
Δυστυχως η εντονη διαφημιστικη σχεση που εχει η BOOGIE με τα metal συγκροτηματα αδικει πολλες φορες την εταιρεια μια και η εξω εικονα της ειναι πολυ μονοδιαστατη (γκαζια & αλλα γκαζια)
Προσωπικα καλυτερο ΚΑΘΑΡΟ ηχο απο αυτον των vintage style Boogie ΔΕΝ εχω ακομα ακουσει...[/quote']
Μια ακομα λαθος διατυπωση μου.
Δεν μου αρεσουν "σαν προιοντα" οι Μπουγκι με τις Ευρωπαικες τιμες. Ο ηχος μια χαρα ειναι, και ειδικα ο Lonestar Special μου φαινεται ΦΟΒΕΡΟΣ ενισχυτης, αλλα στις 1650λιρες....
+100000000000!!!!! :lol:Δυστυχως η εντονη διαφημιστικη σχεση που εχει η BOOGIE με τα metal συγκροτηματα αδικει πολλες φορες την εταιρεια μια και η εξω εικονα της ειναι πολυ μονοδιαστατη (γκαζια & αλλα γκαζια)
Προσωπικα καλυτερο ΚΑΘΑΡΟ ηχο απο αυτον των vintage style Boogie ΔΕΝ εχω ακομα ακουσει...
Δυστυχώς αυτό ίσως να αληθεύει. Ένας φίλος μου μου έλεγε το πρωί ότι πήγε τον F-50 για επισκευή και ο τεχνικός του είπε ότι τα κομμάτια του ενισχυτή έγραφαν made in Taiwan. Και μιλάμε για ενισχυτή 10 χρόνωνΚαποιοι γνωστοι/φιλοι ετυχε να δουνε το εσωτερικο 2-3ων ενισχυτων οποτε απο κει το ακουσα. Μπορει να ειναι 100% λαθος και φημη.Τωρα για Μεσα εγω δεν θα πληρωνα τοσα λεφτα' date=' ενισχυτης συναρμολογημενος στην Αμερικη (πλακετες φτιαγμενες σε διαφορα μερη της...Ασιας απο οσο εχω ακουσει), με τιμη ενισχυτη μπουτικ (στην Ευρωπη).[/quote']
Προφανως αναφερεσαι στον Laney.. :lol:
Ενταξει ειπαμε οχι και ο καλυτερος Boogie αλλα μη τρελλαθουμε κι ολας,σε αντιθεση με το 90% των κατασκευαστων λαμπατων ενισχυτων (Marshall,Fender,Laney,Peavey κτλ) η Boogie χρησιμοποιει ακομα μονο αμερικανικα & ευρωπαϊκα υλικα & η ποιοτητα κατασκευης της εξακολουθει να ειναι απο τις καλυτερες στον κοσμο.
Η αντοχη & η αξιοπιστια τους ειναι αλλωστε θρυλικη (κατι που εχω διαπιστωσει & προσωπικα μια και απο το 1988 που εχω τον Μark 3 μου δεν εχω αλλαξει ουτε λαμπες!!!)
Αλήθεια που το "ακουσες" αυτο το συγκλονιστικο νεο? :lol:
Απλα οπως δεν μου αρεσουν οι Γκιμπσον για αυτο που προσφερουν στην τιμη που το προσφερουν, ετσι δεν μου αρεσουν και οι Μπουγκι και αρκετοι μαρσαλ.
Anyway θέλω να ρωτήσω: Σε αυτά τα λεφτά μήπως θα με σύμφερε ένας jsx από άποψη ήχου?
To "από άποψη ήχου είναι πολύ σχετικό...Εντάξει μας λες περίπου τι θέλεις να παίξεις (prog metal), αλλά δεν μας λες με τι παίζεις...Π.χ. με τι πετάλια θα τον οδηγήσεις (αν τον οδηγείς με πετάλια στα βρώμικα...), τι κιθάρα (δηλ. τι μαγνήτες) θα στέλνουν σήμα στον ενισχυτή κλπ.Anyway θέλω να ρωτήσω: Σε αυτά τα λεφτά μήπως θα με σύμφερε ένας jsx από άποψη ήχου?
To "από άποψη ήχου είναι πολύ σχετικό...Εντάξει μας λες περίπου τι θέλεις να παίξεις (prog metal)' date=' αλλά δεν μας λες με τι παίζεις...Π.χ. με τι πετάλια θα τον οδηγήσεις (αν τον οδηγείς με πετάλια στα βρώμικα...), τι κιθάρα (δηλ. τι μαγνήτες) θα στέλνουν σήμα στον ενισχυτή κλπ.Anyway θέλω να ρωτήσω: Σε αυτά τα λεφτά μήπως θα με σύμφερε ένας jsx από άποψη ήχου?
Προσωπικά εγώ πάντως προτείνω έναν 800άρη Marshall και είσαι καλυμμένος σχεδόν για κάθε είδος![/quote']
λοιπόν, έχω μια LTD ΜΗ-400 με Haussel (TozzXL και Vin+) μαγνήτες
από πετάλια έχω το tech 21 gt2 και μια πεταλιέρα zoom gfx-8