- Πόντοι
- 36
συγνωμη φιλε αν σε προσβαλλα δεν ειχα τετοιο σκοπο ειλικρινα,εξαλλου ολοι μας εχουμε πολλα να μαθουμε λιγο πολυ...ντο-ρε= τονος μι-φα=ιμιτονιο σι-ντο=ιμιτονιο..ανεξαρτητα πια κλιμακα Χρησιμοποιείς.
Γιατί δε χρειάζεται.Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί εδώ και μήνες όταν πιάνω την κιθάρα παίζω αυτό το riffaki και ακόμη δεν το έχω βαρεθεί ώστε να προχωρήσω και να παίξω και τίποτα άλλο;![]()
Μαθαίνεις να είσαι άνετοςμπροστά σε κόσμο' date='ώστε μετά από κάποια live παίζεις λες και είσαι σε πρόβα.Η εμπειρία απο την έκθεση και μόνο στον κόσμο είναι πολύτιμη κατα την ταπεινή μου γνώμη![]()
βασικά είναι ωραίο θέμα.Και διαχρονικό...!Πού το ξέθαψες βρε ajo αυτό το θέμα μετά από 2.5 χρόνια?? :lol:
Οπότε αν είναι να γίνεις έτσι καλύτερα να μην κάνεις practice ποτέ και να πιάνεις κιθάρα όποτε κάνεις κέφι για να παίξεις ή να γράψεις ότι γουστάρεις. Ίσως έτσι δημιουργήσεις και πιο προσωπικό ύφος' date=' ποιός ξέρει...[/quote']
OK!!!
Επειδή ταλαιπωρήθηκα χρόνια ¨μελετώντας¨ πιάνο στα φρικώδη ελληνικά ωδεία (εχω δίπλωμα ανωτέρας στο πιάνο) ευθαρσώς θα αναφέρω ότι ΔΕΝ μελετώ ΠΟΤΕ κιθάρα.ΠΑΙΖΩ όμως κιθάρα κάθε μερα όσο πιό πολύ μπορώ' date='επίσης ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ & ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ παίζω (& πάντα έπαιζα) ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (σε γκρούπ) κατα τη γνώμη μου 1 ώρα πρόβας είναι 10 ώρες μελέτης.
Εξαιρετικά σημαντικό είναι να ΑΚΟΥΜΕ μουσική ,ΕΞΙΣΟΥ σημαντικό με το να ΠΑΙΖΟΥΜΕ.
Sorry boys αλλα προτιμω τις γυναίκες από τις κιθάρες :lol: (& σίγουρα ποτέ δεν με εμπόδισαν να είμαι δημιουργικός το ΑΝΤΙΘΕΤΟ μάλιστα μια ΣΩΣΤΗ γυναίκα σου δίνει...φτερά,όπως ακριβώς το Red Bull)[/quote']
πως αντεξες να συνεχισεις για διπλωμα σην ανωτέρα??εγω ειχα κουραστει πολυ και στην αρχη της 2ης ανωτερας τα παρατησα...ειχα και το λυκειο(που ευτυχως φετος τελειωσε επιτυχως!!!)...Οποτε τα αφησα και μπορω να πω οτι δε με εξεφραζε τοσο η μουσικη που επαιζα...δεν τα μπορουσα τα κλασσικα να τα παιζω...Μονο να τα ακουω...!!
Οσο για την κιθαρα την εχω 1,5 μηνα οποτε τι μπορω να παιζω?μονο συγχορδιες που ειχα μαθει εμπειρικα(τωρα ομως τις διαβασα και τις εμαθα καλα) και πραγματα που τα διαβαζω απο ταμπς...ειναι δυσκολο να τα βγαλω αλλα προσπαθω!!Και πιστευω οτι οταν ερχεται ο κιθαριστας του γκρουπ μας και παιζουμε εστω και απλα πραγματα σιγα σιγα θα ερθει και η βελτιωση!!