..Το'ξερα...εδω το δειχνω στην πραξη και καποιοι δεν το "πιανουν" αμεσως!Vartanis είπε:??? ??? ??? ??? ???
Μηπως ειμαι ο μονος που δεν καταλαβε ή υπαρχουν και αλλοι;
Αααα,..εγω τα θελω ολα στο ραφι να'ουμ!Να μπουκαρω και να μολογαω:..."Ααααυτοοο"... ;Dσωστος ο μιστερ αλλα παρεξήγησης ναπούμ.Δεν εβρισκα στον ιμπέϊν τπτ (ebay).
χαχα ειχα μιλησει και εγω καποτε μαζι του, μου λεγε κατι περιεργα, την εχει δει σταρ πλεων, χαχαalderbody είπε:το κακο ειναι οτι ο dean (κατασκευαστης) παρα-αυνανιζεται τελευταια
φυσικα και ειναι απαραδεκτες οι D'Addario ;D για αυτο τις χρησιμοποιει .....το 50% των κιθαριστων στον πλανητη... :Jezus είπε:Προσγατα ειχα παει μια κιθαρα που μολις ειχα αγορασει σε ενα φιλο να μου πει τη γνωμη του... εκει που την επαιζε (την κιθαρα) μου λεει "πωωω τι απαραδεκτο ηχο εχουν οι χορδες, D'addario πρεπει να ειναι"... βγαζω το καρτελακι απο το κουτι της κιθαρας, και οντως ηταν ;D
Εγω χρησιμοποιω τα παντα απο χορδες, DR κυριως για χαμηλοκουρδισματα.
αλλο η βουρτσα (μεγαφωνα) και αλλο η..λουστρα ;D (χορδες) μη τρελλαθουμε κι ολας....Ο ιδιο φιλος ειχα μαντεψει και τα μεγαφωνα σε διαφορες καμπινες σε σχετικο τεστ, και μετα μου λετε οτι οι διαφορες δεν υπαρχουν ή δεν τις ακουμε![]()
Eμενα παλι μου ακουγονται σαν απο ρικοφον με λιγο τυρι φετα μεσα.. :είναι οι μόνεw χορδές που ακούγονται σαν να είναι πλαστικές
αυτό σίγουρα δεν σημαίνει ότι είναι ίδιες! Έτσι κι αλλιώς τώρα δεν ισχύει απ ότι ξέρω..Superfunk είπε:Α,οι Ernie Ball που σου αρεσουν για παρα πολλα χρονια (μπορει και σημερα να συμβαινει αυτο) φτιαχνονταν στο..εργοστασιο της....D'addario.. ;D ;D