Γιατί κάνουμε γριμάτσες όταν παίζουμε?

ELIANIOS είπε:
μερακλωμα/προσπαθουμε να πιασουμε τις συχνοτητες των τραγουδιωνε(οχι στη οκταβα μας).

Και στο φιναλε τι ειναι πιο περιεργο? Μαλλον να ΜΗ κανουμε γκριματσες(σα κατι φονιαδες στο γκρουπ του ΘΕΟΥ!!! J Cash ;D ;D)
+10000

'Οντως αυτός ο Cash πολύ ανέκφραστος. Είπαμε να μην είναι Χέντριξ αλλά όχι και έτσι! Λες και έχει παλούκι στον κ#@$, με το συμπάθειο.

και ομως μονο αυτος δικαιολογηται. Φαντασου Κας με ποζεριες ;D ;D ;D ;D(o man in black λεμε τωρα) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D.

Νταξει αλλη φαση αυτος καρακαρανοτιος σε σημιο ΚΚΚ με το συμπαθιο ;)

1) Κάνετε γκριμάτσες όταν παίζετε?

2) Αν ναι τι είδους?

3) Γιατί τις κάνετε? Ασυναίσθητα ή επηρεασμένοι από το είδωλό σας? :D

4) Ποιους μουσικούς θεωρείτε διάσημους για τις γκριμάτσες τους?
1. Είμαι τελείως ανέκφραστος.

2. Όχι, είπαμε.

3. Πρόβλημα οικειότητας, μου είπε ο ψυχαναλυτής μου.

4. EVH.

1)Κάνω κάργα.

2)Αρμονικό πάντρεμα δυσκοιλιότητας και εγκεφαλικού.

3)Ασυναίσθητα.

4) BB King

1) Σχεδόν ποτέ

2) Από τις καλές

3) Και το είδωλό μου τις ίδιες κάνω

4) Τον Τζερυ Λιούις

1)Πάντα

2)Μαγγώνω τα χείλη μου

3)Ασυναίσθητα

4)Janne Schaffer, βγάζει πάντα τη γλώσσα του. Από τη δεκαετία του '70 που παραθέτω βίντεο ως και πρόσφατα που τον είδα και γνώρισα σε φεστιβάλ στη Σουηδία. Έπαθε πλάκα που υπήρχε Έλληνας που τον ήξερε. Και είναι και εξαιρετικό παιδί.

1)ναι και συνήθως φωνάζω παράλληλα

2)δε ξέρω θα ρωτήσω αύριο κάποιο ακροατή

3)γιατί όταν παίζω με κάλους ντραμερ συγκεντρώνομαι πολύ στο ρυθμό και στο συνολικό

αποτέλεσμα που βγαίνει και δεν εχω την δυνατότητά να ασχοληθώ με την εξωτερική μου εμφάνιση

4)δεν ξερω   

1) Ναι.

2) Τεντώματα/σουφρώματα/ανοίγματα/κλεισίματα κτ.λ τύπου "Αποτέλεσμα botox"

3) Ασυναίσθητα.

4) Michael Manring

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
rocka-vic είπε:
4) Michael Manring
Αυτος εχει και ποδαρακι..

εγω για το 4) θα πω και Φακανα. ειναι απιστευτος και στις γκριματσες  ;D

Κάνεις γκριμάτσες όταν παίζεις για τον ίδιο λόγο που κάνεις όταν πονάς ή όταν έρχεσαι σε οργασμό.. ;)

spiros69 είπε:
Κάνεις γκριμάτσες όταν παίζεις για τον ίδιο λόγο που κάνεις όταν πονάς ή όταν έρχεσαι σε οργασμό.. ;)
...+1....και μην ξεχναμε....εκει που παει και ο Βασιλιας μονος του.. 8)

Κάνουμε γκριμάτσες όταν παίζουμε για τους:

1.Κιθαρίστες-Τους χτυπάει το ρεύμα κ μπερδεύονται σε τάστα,χορδές κ καλώδια!

2.Μπασίστες-Τους αρέσει το μπάσο(τους αρέσει το "ο κακά μπούμ μπούμ μπούμ κακά μπούμ περλί κακά"!)

3.Ντράμερ-Κάπου θέλουν να ξεσπάσουν(αντί για να χτυπούν τα ΜΑΤ χτυπούν τα Ντράμς)

4.Πληκτράδες-Τους έχει μείνει απο την μουσική στα παιδικά παιχνίδια της μωρουδιακής ηλικίας(αυτά πάνω απο την κούνια για νανούρισμα που τραβάς το κορδόνι!)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back