Agness είπε:
1) Κάνετε γκριμάτσες όταν παίζετε?
2) Αν ναι τι είδους?
3) Γιατί τις κάνετε? Ασυναίσθητα ή επηρεασμένοι από το είδωλό σας?
4) Ποιους μουσικούς θεωρείτε διάσημους για τις γκριμάτσες τους?
1)
παλιοτερα οχι. τωρα κανω αλλα πρεπει να ειμαι και αρκετα ζαλισμενος απο ποτο.
(συνηθως καθε σαββατο στο 1ο προγραμμα - σημερα δλδ!!! )
αν δεν ειμαι ζαλισμενος δεν μου "βγαινουν".
μερικοι το θεωρουν ψωνιο. για αλλους λογους κανει γκριματσες ενα πιτσιρικι που δεν παιζει παρα D-G-A7 και ξερει οτι εχει ερθει απο κατω ενα πιπινι για να τον ακουσει , και για αλλους λογους κανει γκριματσα ο "
χ" gilmour...
2-3)
ΝΑΙ ειμαι επηρεασμενος floydικος αλλα δεν κανω γκριματσες για αυτον τον λογο.
με καθε εισαγωγη τραγουδιου που πρεπει να "τα χωσω" ,
με καθε στιχο που μιλαει για καποια πραγματα που με εχουν αγγιξει στο παρελθον ή με αγγιζουν ακομα ,
με καθε σκεψη-ονειρο ή επιθυμια , που "τρεχει" μεσα απο αυτα , και ειναι ανεφικτο να πραγματοποιηθει , η γκριματσα ειναι για μενα το μεσο εκφρασης μου μαζι με την συγκεκριμενη νοτα , η ακομα και με το βιμπρατο μιας νοτας.
ισως "αρρωσταινω" μεσα απο αυτη τη διαδικασια , αλλα παμπολλες φορες περιμενω να παιξω ΜΙΑ και μονο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ νοτα και με συγκεκριμενο ΤΡΟΠΟ σε ενα τραγουδι που με αγγιζει απολυτα σχεδον....ε λοιπον εκεινη τη στιγμη ακριβως , μου ερχεται μια γκριματσα. και δεν εννοω ακραια πραγματα. τους τελευταιους μηνες παρατηρω οτι σε οτι σολο ή ρυθμικο παιξιμο και να κανω , η πιο ωραια "εσωτερικη" γκριματσα -αν μπορειτε να την πειτε ετσι- ειναι απλα να κλεινεις τα ματια σου....και το κανω συχνα τελευταια. ειδικα μεσα στη ζαλη του ποτου , αν σε φτιαχνει και το τραγουδι , νομιζεις οτι εχεις απογειωθει.
4)
μισω τις γκριματσες του gary moore
απο κει και περα ο καθενας εχει την δικη του προσωπικοτητα.
υ.γ.
οσο "παλιωνει" καποιος , τοσο λιγοστευουν οι νοτες , και αντιστροφως αναλογα οι γκριματσες.
8)