Σσσσωραίοςςςςelavd είπε:Πλέον κατά 99.9% με την ES335 μου, την Tonelab SE και τον Fender Deluxe Reverb II.
Plain & simple...![]()
Χλωμότατο να τις δώσω (ειδικά τη strat...)The Genius Loci είπε:Ψιτ, μόλις αποφασίσεις να δώσεις τις Rockinger, σου έχω πελατάκια έτοιμα. ;D
air μπάσο Θοδωρή?..... 8) 8) ;DTHEOD είπε:Με τα χέρια![]()
![]()
;D
![]()
![]()
![]()
Παναγιά μου !!Το λοιπόν, έχουμε και λέμε... ;D
Basses
Fender Precision '78
Fender Roscoe Beck (5stings) '96
Fender Jazz Bass Geddy Lee '99
Fender Jazz Bass Marcus Miller (μετά το 2000 αλλά δεν έχω ψάξει το πότε)
Squier Jazz Bass fretless (Ινδονησία, vintage modified κλπ... ;D, Ποιος νοιάζεται για... ημερομηνίες; ;D)
Prestige (7strings- Καναδέζικο, πιθανών τέλη '90 με αρχές 2000)
Odyssey (5strings) '96
Vintage EST96 (Η τελευταία προσθήκη. Replica stingray, που αφού το «σουλούπωσα», παίζει και γράφει απίστευτα)
stomp
Art Studio V3
TC Electronics Nova Repeater
Βέβαια πολύ φοβάμαι ότι αυτή η λίστα θα μακρύνει... επικίνδυνα γιατί είμαι σε φάση πετάλο gas ;D
Amp
Fender BXR 25 (made in usa έτσι... όχι καμιά κινεζιά ;D ;D ;D. Για μελέτη, πρόβες και gigs με ηλεκτρονικά τύμπανα)
Και εδώ θα μπω στα έξοδα, μόλις δω στις αγγελίες κάτι... γκαζάτο, του γούστου μου και φυσικά ελαφρύ ;D
Τι...τι... ;D Αντί να μου πεις «φτου σου κοτζάμ μαντράχαλος που δεν έχεις ένα Rickenbacker»... ;DKorgious είπε:Παναγιά μου !!![]()
αν είσαι ακόμα large...τέτοια εποχή.....καλές αγορές... :Terry RoscoeBeck5 είπε:Τι...τι... ;D Αντί να μου πεις «φτου σου κοτζάμ μαντράχαλος που δεν έχεις ένα Rickenbacker»... ;D
Αχχχχχχχ αγαπητέ μου Korgius... large δεν είμαι... απλά, κόψε λίγο από εδώ, κόψε λίγο από εκεί... μπας και «παραμυθιάσω» το gas μου...Korgious είπε:αν είσαι ακόμα large...τέτοια εποχή.....καλές αγορές... :![]()
κούλαρε..μια χαρά είσαι..φτάνουν...πλέον να παίζεις μουσική και να δημιουργείς!Terry RoscoeBeck5 είπε:Αχχχχχχχ αγαπητέ μου Korgius... large δεν είμαι... απλά, κόψε λίγο από εδώ, κόψε λίγο από εκεί... μπας και «παραμυθιάσω» το gas μου...
Έχεις απόλυτο δίκιο. Κάποια στιγμή πρέπει να ξεμπλέξουμε με τα παιδικά/εφηβικά απωθημένα, με το... «κατοχικό σύνδρομο»Korgious είπε:κούλαρε..μια χαρά είσαι..φτάνουν...πλέον να παίζεις μουσική και να δημιουργείς!
Εγώ είμαι στην αντίπερα όχθη...του ξεgas.
Πές μας τώρα και το άλλο, με τον Τοτό... ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Έχεις απόλυτο δίκιο. Κάποια στιγμή πρέπει να ξεμπλέξουμε με τα παιδικά/εφηβικά απωθημένα, με το... «κατοχικό σύνδρομο»και να εστιάσουμε στην μουσική.
Βρε... Βρε... καλώς ήρθε το δολάριο ;D ;D ;Dmarathon είπε:Πές μας τώρα και το άλλο, με τον Τοτό... ;D ;D
Καλα ρε άνθρωπε πήρες κιθάρα 950€ και την έβαλες σε ενίσχυτη με 120€;; Θα κλαίει η καημένη :'( :'( :'(BillTrantos είπε:Λίγα πράγματα από μένα,αλλά τώρα (πριν 10 μήνες) άρχισα.
-Schecter Hellraiser C-1 Fr
-Line 6 POD Xt
-Leem S35RG
-Zoom G1XN
OFF TOPICBillTrantos είπε:Αυτόν τον ενισχυτή έχω στο σπίτι,στα lives ευτυχώς μου δανείζει ο καθηγητής μου τον Peavey 5105+.Παλιά είχα άλλη κιθάρα (J&D Les Paul).Μόλις βρήκα χρήματα πήρα τη Hellraiser.Τα Χριστούγεννα έρχεται και ενισχυτής μην ανησυχείςΑκόμα ψάχνομαι όμως για το τι θα πάρω. (off topic)