Με τι κιθάρα παίζω?

Gibson Telecaster headless με EMG.

EDIT: Ρε σεις σκέφτεστε να έχει κάνει καμιά τσογλανιά και είναι vst? :classic_tongue:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το εχω ακουσει πολλες φορες. Ωραιο παιξιμο!

Με κινδυνο να πεσω εντελως εξω θα πω πως δε μου ακουγονται πολυ χοτ οι μαγνητες. Εκτος αν ειναι P-90 (ειναι χοτ το ξερω) ή αν δεν εχεις τερμα ανοιχτο το tone ή εχεις κανει διαφορετικες ρυθμισεις στο gear απ'οτι συνηθως

Άντε ωρέ, τόσο ζόρικο είναι? Ακόμα και με την εις άτοπον απαγωγή θα έπρεπε να το είχατε βρει.

@Freedom καρα ισχυει αυτο που λες

Ειδικα για τον Γκουρμουλη που λιγο πολυ εχει στανταρντ ηχο σε ο,τι ανεβαζει κ αλλαζουν λεπτομερειες

Εγω πιο πολυ το βλεπω σαν παιχνιδι με προτροπη του OP. 

Γι'αυτο κ στην αρχη δεν ελεγα τιποτα

Πιο πολυ οι απαντησειςθα επρεπε να ειναι: φανταζομαι πως ακουω αυτο επειδη εκεινο κ μπλα μπλα μπλα

Πηγα να το κανω ετσι αλλα βαριομουνα να γραψω σεντονι οποτε συγκρατηθηκα

@Freedom καρα ισχυει αυτο που λες

Ειδικα για τον Γκουρμουλη που λιγο πολυ εχει στανταρντ ηχο σε ο,τι ανεβαζει κ αλλαζουν λεπτομερειες

Ναι βρε Βρα αλλά εμεις που δεν ξέρουμε πως γίνεται construct ο στανταρντ ήχος του αδερφού Γκού, τι να κάνουμε assούμε?

Πιο έυκολα μπορώ να μαντέψω αν επαιζε καθιστός ή όρθιος, με κάλτσες, ξυπόλυτος ή με παπούτσια και με τι χρωμα μπλουζάκι assούμε...

Γκου, παιξε σε τελειως καθαρό ενισχυτή (πθιτ-πθιτ, όχι και καλά blues καθαρό κοκ, καθαρό λεμε, πλυμμένο με Ava), μηδεν (0) εφέ, όρισε και ένα έπαθλο για τον νικητή και θα γίνει ο χαμός (εκτός και αν είναι Τελεμπάζερ)...?

Συμφωνω για το καθαρο.

Για να μην πω κ ξαστερο μπας κ το βρουμε

Ή Τρύλετ-καθαρός ή ποστάρω κλιπ με το FM9 ετοιμο να κάψει CPU (καμια 25άρια εφε σε σειρα, παραλληλα, το ένα να ξαναγυριζει να τροφοδοτει το άλλο) και οποιος βρεί με τι κιθάρα ή μαγνητες έχει ηχογραφηθει, θα κερδίσει μια νυχτα μαζί σου...

...στα μπουζουκια βρε Βρα, τι σκιάχτηκες...?

Ή Τρύλετ-καθαρός ή ποστάρω κλιπ με το FM9 ετοιμο να κάψει CPU (καμια 25άρια εφε σε σειρα, παραλληλα, το ένα να ξαναγυριζει να τροφοδοτει το άλλο) και οποιος βρεί με τι κιθάρα ή μαγνητες έχει ηχογραφηθει, θα κερδίσει μια νυχτα μαζί σου...

...στα μπουζουκια βρε Βρα, τι σκιάχτηκες...?
Το κλιπ με το fm9 οπως το περιγραφεις πολυ θα ηθελα να τ'ακουσω . θα περιορισω τις μαντεψιες μου ή σε Παρκερ ή σε Στρατ ή σε Χαρλευ Νταβινσον για να πεσω μεσα

Άντε να σας βοηθήσω. Κανένα πετάλι ή plugin ανοικτό, εκτός λίγο βάθος, και η κιθάρα καρφί στον origin 20. Θέλει λίγο ρυθμισμα το truss rod, διοτι buzzάρει ελαφρώς...

or20.mp3

Attachments

Το κλιπ με το fm9 οπως το περιγραφεις πολυ θα ηθελα να τ'ακουσω . θα περιορισω τις μαντεψιες μου ή σε Παρκερ ή σε Στρατ ή σε Χαρλευ Νταβινσον για να πεσω μεσα
Εγώ το βρήκα. Παίζει με ακουστική αλά Keith στο jumping jack flash. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back