Γάτα είσαι ρε Superfunk.!! Μπράβο ρε συ!!. Σε ευχαριστώ πολύ που υπάρχεις σε ένα ''μουσικό φόρουμ'' για να μας καταλαβαίνεις και να ψυχανεμίζεσαι την οικονομική, ηλικιακή και ψυχολογική κατάσταση του αλλου χωρίς να τον γνωρίζεις προσωπικά....Superfunk είπε:δεν ξερω απο εμφανιση αλλα απο αυτα που γραφεις...κακα τα ψεμματα το πολυ 17-18 να εισαι (και πολλα λεω... ;D)
δεν ειναι κακο αυτο,ολοι μεγαλωνουμε και ερχομαστε αντιμετωποι με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ καποτε...(εκτος κι αν ο μπαμπας μας εχει ΠΟΛΛΑ λεφτα βεβαια οποτε μπορουμε να παραμεινουμε επαναστατες για παντα... ;D..σαν κατι καλοπαιδα που πετυχα προσφατα να επιστρεφουν απο διαδηλωση του..Αλεξη και να μπαινουν σε πολυκατοικια της Ηρωδου Αττικου,μαζι με τις σημαιες τους ;D)
Ακου κάτι όμως. Δεν είναι καθόλου ''Ευρωπαικό'' να χαρακτηρίζεις τον άλλον και να τον παρομοιάζεις με ''καλόπαιδο'' επείδη δεν συμφωνεί με εσένα και τη γενιά σου.
Κατάλαβες κιόλας ότι μπαμπάς μου έχει λεφτά, ότι ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ και ότι είμαι ενας επαναστάτης επιδή πλήττω από όλα όσα μου παρέχει ο μπαμπάς κι έτσι το ριξα στην επανάσταση.....
Που τα κατάλβες όλα αυτά ρε συ;;;Οχι μπράβο!!! Εχεις εμφυτο ταλέντο εκτός από την καλλιτεχνική αύρα που σε διακατέχει.....
Συμφωνω επίσης ότι όλοι μεγαλώνουμε..... οργανικά..... πνευματικά όμως όχι.....λυπάμαι.