Και πως βρέθηκες εδώ' date='[/quote']Ειναι πολύ απλό! Εγώ του το είπα

Πέρασε απο το studio που ηχογραφώ και του ειπα, κανοντας πλακιτσα, οτι οι συνεντεύξεις περι mastering έχουν γινει θέμα εδω μεσα. Και μαλιστα έπεσε και γέλιο.
Με τον Mr Athens mastering ειμαστε φιλοι και συνεργαζομαι μαζι του συστηματικα σε πολλα επίπεδα. Εκτός οτι κανει συτηματικα mastering τα τελευταια χρονια στους δισκους μου, με συμβουλευει και στις αγορές γυρω απ τον εξοπλισμό μου.
Επειδή το θεωρώ "κατινια" να θαβουμε ή να επαινούμε καποιον (ο οποιος γραφει επωνυμως) κρυμενοι πισω απο την ανωνυμία μας, θα μου επιτρέψετε να ειμαι εγώ τουλαχιστον επωνυμος : www.zevgadellis.gr.
Για να προσπαθήσουμε λοιπον να προσγειώσουμε τα πραγματα απ τον αέρα:
ακριβώς την περίοδο που κάποιος άνοιξε ένα thread μέσα από το οποίο εκφράστηκαν απόψεις που δυνάμει θίγουν τα επιχειρηματικά σου συμφέροντα;
Σατανική σκέψη

Πέρα απο την πλακα εγω δεν νομιζω οτι θιγονται τα συμφεροντα κανενος' date=' παρα μονο των ανίκανων. Αυτο λέει ο ανταγωνισμός, οταν μαλιστα ενα εισαγώμενο προϊον, οπως ειναι το "mastering opos Ameriki", ανεβαζει το επίπεδο, ειναι μοιραιο να κινδυνευουν οι ανίκανοι.
Πέραν αυτού, ποιο καλό παιδί σε ειδοποίησε γι' αυτές τις εξελίξεις
Αυτο ειναι οντως μυστήριο... Ελπίζω να το δείξει η ανακριση
και ποια θα είναι η προσφορά σου από εδώ και πέρα στο φόρουμ; Λέω τώρα...
Νομιζω οτι chrisH εχει ήδη τοποθετηθεί επ αυτού.
Εγώ προσωπικά δεν νομιζω οτι έχει να προσφέρει τιποτα εδω μέσα. Το ΝΟΙΖ έχει λυσει με απολυτο τροπο καθε ζητημα που αφορα την Ελληνική και παγκοσμια μουσικη σκηνή 'οπως και ολα τα τεχνολογικά θέματα.
ADIOS
και μη ξεχνατε οτι οσο ευκολο ειναι να περιπλέξεις κανεις την σκεψη και την κριση του, τοσο δυσκολο ειναι να την ξαναβαλει σε ταξη.
ΥΣ: Παντως μου κανει εντυπωση, ενώ εχετε κανει link δεκαδες φορές στο site του Athens mastering για πληροφοριες και αναφορες στα κειμενα του Χατζησταμου, μολις ηρθε αντρικια να υπερασπιστεί μια συνετευξη του τον περασατε ανακριση 3ου βαθμου.
Αυτη ειναι συναδελφοι η "Ελληνικη πραγματικοτητα" που παραγει την Ελληνικη δισκογραφία.