F
freemindgr
Guest
..Ολα στο χαρακωμα της τσεπης τελικα...ηθος, υφος και επιχειρηματικοτητα για μια χουφτα διαφημιση και πελατεια..Και δεν αφορα το Athens mastering μονο ( γιατι παλι θα πρεξηγηθω γιατι ο,τι λεω )
Σωστά...Ολα στο χαρακωμα της τσεπης τελικα...
..Ολα στο χαρακωμα της τσεπης τελικα...ηθος' date=' υφος και επιχειρηματικοτητα για μια χουφτα διαφημιση και πελατεια..Και δεν αφορα το Athens mastering μονο ( γιατι παλι θα πρεξηγηθω γιατι ο,τι λεω )[/quote']
Και τί κακό υπάρχει στο κυνήγι του φράγκου αν γίνεται με συνέπεια και επαγγελματισμό ?
Με την ίδια αφοσίωση και προσοχή που γράφω κιθάρες για τη μπάντα μου, το έχω κάνει και για την Αρβανιτάκη, τον Θεοφάνους και την Ελεάνα Παπαϊωάννου....και φροντίζω να το κάνω όσο γίνεται καλύτερα προκειμένου να συντηρήσω μια καλή φήμη, και να μεγιστοποιήσω το εισόδημα μου.
Τί λάθος κάνει ο Χατζηστάμου εν προκειμένω και θα πρέπει να βάλλεται με τον τρόπο που έχει γίνει εδώ μέσα (και μάλιστα απο ανθρώπους που σηκώνουν την παντιέρα του γνώστη χωρίς να έχουν δώσει το παραμικρό δείγμα δουλειάς) ?
Και μην αναμασήσουμε τα περι υπεροψίας ξανά, γιατί ο κομπλεξική υπεροψία που εμφανίζεται εδω μέσα κατα καιρούς σε συζητήσεις για ξύλα, τάστα, μαγνήτες, λάμπες κτλ είναι ανευ προηγουμένου !
Mόνο σε αυτούς έχεις παίξει κιθάρα? Πες μας κι άλλους' date='πρέπει να είσαι πολύ μεγάλος κιθαρίστας.[/quote']
ΕΛΕΟΣ