οι έλληνες μαστεράδες αποκαλύφθηκαν όσον αφορά την έλλειψη σοβαρότητάς τους στις συνεντεύξεις που έδωσαν πριν μερικούς μήνες σε ελληνικό περιοδικό... μιλάμε για γέλιο μέχρι λιποθυμίας...
Ναι' date=' να σου πω την αλήθεια κι εγώ έλεγα: επιτέλους κάποια μαστεριγκ στουντιο στην Ελλάδα, με εξοπλισμό, ανθρώπους κτλ κτλ κτλ...
Μετά διάβασα τι έλεγαν και με 1 ύφος περίεργο (το γνωστό το ελληνικό εγώ είμαι ο σουπερ ντουπερ και οι υπόλοιποι καθίστε στα αυγά σας), που τους διακατείχε (τουλ. εμένα κάπως έτσι μου φάνηκε), που σε συνδυασμό με το τι βγαίνει από Ελλάδα ως ολοκληρωμένες παραγωγές, βράστα......
Μετά έπεσαν και συνεντεύξεις από εξωτερικό, όπου και μόνο η απλότητα του λόγου τους και ότι μια πρόταση περιείχε ότι οι άλλοι κορδώνονταν επί 10 προτάσεις, κάτι μου έδειξε!
[/quote']
Η συνέντευξη απο το εξωτερικό ήταν δεκα απαντήσεις δια αλληλογραφίας
για αυτό σου φάνηκε και ήταν απλή.
Αν μετα απο όσα ανέφερα στην συνέντευξη εσύ κατάλαβες αυτά που αναφέρεις τότε πράγματι εξηγούνται πολλά για την Ελληνική πραγματικότητα. Διάβασε τη πάλι προσεκτικά και προσπάθησε να καταλάβεις τι σου λέει κάποιος με 30 χρόνια πείρα στον ήχο και 15 στο mastering με τον τρόπο του.