E
eyeprotocol
Guest
Οχι, δεν πέρασε καθόλου στα ψιλά. Αντιθέτως, βούηξε ο τόπος. Μάλλον το λες, διότι...gdevelek είπε:όταν θεσπίστηκε ο νέος εκλογικός νόμος, το νέο πέρασε στα ψιλά
..ενώ αντίθέτως, εγώ παρακολουθώ ειδήσεις σχεδόν όλη την ημέρα. Υπήρξαν εκτενέστατες συζητήσεις και κριτική εκ' μέρους όλης της αντιπολίτευσης... αλλά όχι και τόσο έντονες όμως... διότι ας μην ξεχνάμε ότι αυτό που τώρα φαίνεται να βολεύει τους μεν, αύριο μπορεί να βολεύει τους δε...δεν παρακολουθώ ανελλιπώς ειδήσεις στην τηλεόραση, ωστόσο και στα έντυπα μέσα και στο διαδίκτυο θυμάμαι πως το θέμα δεν συζητήθηκε, δεν υπήρξαν αντιδράσεις για κάτι τόσο κραυγαλέα αντιδημοκρατικό
Ο τρόπος με τον οποίο οι "άρχοντες των ΜΜΕ" κάνουν "παιγχνίδι" είναι μέσω της διεφθαρμένης δημόσιας διοίκησης. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει (και ούτε χρειάζεται να υπάρχει διότι η δημόσια διοίκηση είναι αρκούντως διεφθαρμένη, όπως άλλωστε πιστοποιείται και από τη διεθνή στατιστική).το θέμα μάλλον θάφτηκε επίτηδες από τα ΜΜΕ (οι άρχοντες των ΜΜΕ προτιμούν τέτοιου είδους κυβερνήσεις, κάνουν παιχνίδι μαζί τους ευκολώτερα), ενώ οι πολίτες είχαν άλλες προτεραιότητες
Ε... τι να γίνει... μην ξεχνάς ότι το λαϊκό σθένος είχε εξαντληθεί να καίει τα μαγαζιά της οδού Στουρνάρη (μου λένε ότι το Πλαίσιο δεν ξανα-άνοιξε ποτέ). Την πήραν τη δόση τους οι λαϊκές μάζες μέχρι τον επόμενο χειμώνα...συνεπώς κινητοποίηση για εκλογικο νόμο, ούτε στα πιο άγρια όνειρά μου