- Πόντοι
- 48
Σε τι ποσοστό χρηστών συμβαίνει αυτό;hot_sauce είπε:με αυτό το πρόγραμμα μπορείς και να συνθέσεις ή να γράψεις ένα δικό σου ριφ...
Χωρίς να το έχω ψάξει πιστεύω αμελητέο,σε σχέση με όσους χρησιμοποιούν αυτά τα προγράμματα,για να "διαβάζουν" ταμπλατούρες άλλων καλλιτεχνών,οπότε αυτό το επιχείρημα δε το δέχομαι βάσει της πραγματικής/καθημερινής χρήσης αυτών των προγραμμάτων.
Σε προηγούμενη σελίδα του παρόντος thread είχα θέσει αυτό το ερώτημα και δεν έχω πάρει,ακόμα,μια απάντηση:και εκτός αυτού....το να φτιάξεις ένα τέτοιο πρόγραμμα δεν είναι παράνομο, το να γράψεις την ταμπλατούρα του άλλου όμως....![]()
και να επαναλάβω πως δε μιλώ για τις περιπτώσεις,που κάποιος χρήστης ανεβάζει μια "φωτοτυπία" από επίσημο βιβλίο ενός καλλιτέχνη,αλλά για τις περιπτώσεις,που ανεβαίνει μια προσωπική/ερασιτεχνική ταμπλατούρα για το κομμάτι ενός άλλου καλλιτέχνη.Οπότε,αν κάτσω μόνος μου να βγάλω ένα κομμάτι άλλου καλλιτέχνη και στη συνέχεια το γράψω,για να μη χρειάζεται να το θυμάμαι συνέχεια απ'έξω,είναι οκ,αλλά από τη στιγμή,που δημοσιεύσω αυτές τις σημειώσεις μου δημιουργείται το πρόβλημα;