- Πόντοι
- 36
Αυτές φαίνονται πιο "φυσιολογικές".aris 17561 είπε:Ο 5153 ρυθμισεις
Μπασα 6 , Μεσσαια 3 , πριμα 6 , Πρεσενς 4 , ρεσονανς , 6
Αυτές φαίνονται πιο "φυσιολογικές".aris 17561 είπε:Ο 5153 ρυθμισεις
Μπασα 6 , Μεσσαια 3 , πριμα 6 , Πρεσενς 4 , ρεσονανς , 6
Νομιζω πως θα σε στεναχωρισω... Ο 5150 εχει ενα απο τα καλυτερα crunch καναλια που μπορεις να ακουσεις σε ενισχυτη... Ο συγκεκριμενος παλι marshall δεν εχει καμια σχεση με του κλασσικους μαρσαλ. Ειναι μοντερνος και αν εχει κατι να επιδειξει αυτο ειναι το τρελο γκαζι του... Ειχε ερθει σπιτι και ο the octapus και μπορει αν θελει και καταδεχεται να γραψει λιγα λογια για το θεμα... ;D-sfaxtis- είπε:Υπερτερει στα μεσαια ο evh..
Για μενα παντως ο marshall δε θα πρεπει να ειναι τοσο για high gain παιξιματα..
Συνεχιζω να πιστευω στη συγκεκριμενη συγκριση πως ο evh αφηνει πισω το marshall παρολου που ψηφιζω marshall,εξακολουθω ομως να στηριζω πως σε πιο low gain καταστασεις ο evh δεν εχει καμια τυχη μπροστα στο marshall!!
Ναι έχει standby. Βρίσκεται στο πίσω μέρος του ενισχυτή.-sfaxtis- είπε:Επισης μια ερωτηση..ο evh εχει standby?
Βασικα το έχω ακούσει . Είσαι πολυ παιχταρας ρε μπιλι ...BillTrantos είπε:Στο profile μου στο soundcloud μπορείτε να ακούσετε πώς είναι ο ενισχυτής αυτός,τεσταρισμένος σε αρκετές καταστάσεις,με διαφορετικές ρυθμίσεις,αλλά και εξωτερικά εφέ.Υπάρχει και αντίστοιχο θέμα στο forum για περισσότερες λεπτομέρειες για τις ρυθμίσεις μου.
https://soundcloud.com/billtrantos
Παραείσαι ευγενικός Άρη!!Δεν ανέβασα ό,τι ανέβασα για το ''χ-ψ'' παίξιμό μου,αλλά για να δούμε αυτόν τον μοναδικό ενισχυτή από διάφορες οπτικές!!Είμαι πολύ τυχεροί που έχουμε 2 από αυτούς! ;D ;Daris 17561 είπε:Βασικα το έχω ακούσει . Είσαι πολυ παιχταρας ρε μπιλι ...
Αν θες να τo κατεβάσες γράφεις lassemago απο τα ονόματα τους ... Εχει βγει και version 2 οποτε γράψε lassemago v2n4Sha είπε:α οκ. πολυ ωραια μελωδια. δεν εχει ονομα δηλαδη?