• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Marshall JVM205H vs Evh 5150 III

Υπερτερει στα μεσαια ο evh..

Για μενα παντως ο marshall δε θα πρεπει να ειναι τοσο για high gain παιξιματα..

Συνεχιζω να πιστευω στη συγκεκριμενη συγκριση πως ο evh αφηνει πισω το marshall παρολου που ψηφιζω marshall,εξακολουθω ομως να στηριζω πως σε πιο low gain καταστασεις ο evh δεν εχει καμια τυχη μπροστα στο marshall!!

aris 17561 είπε:
Ο 5153 ρυθμισεις

Μπασα 6 , Μεσσαια 3 , πριμα 6 , Πρεσενς 4 , ρεσονανς , 6
Αυτές φαίνονται πιο "φυσιολογικές".

-sfaxtis- είπε:
Υπερτερει στα μεσαια ο evh..

Για μενα παντως ο marshall δε θα πρεπει να ειναι τοσο για high gain παιξιματα..

Συνεχιζω να πιστευω στη συγκεκριμενη συγκριση πως ο evh αφηνει πισω το marshall παρολου που ψηφιζω marshall,εξακολουθω ομως να στηριζω πως σε πιο low gain καταστασεις ο evh δεν εχει καμια τυχη μπροστα στο marshall!!
Νομιζω πως θα σε στεναχωρισω... Ο 5150 εχει ενα απο τα καλυτερα crunch καναλια που μπορεις να ακουσεις σε ενισχυτη... Ο συγκεκριμενος παλι marshall δεν εχει καμια σχεση με του κλασσικους μαρσαλ. Ειναι μοντερνος και αν εχει κατι να επιδειξει αυτο ειναι το τρελο γκαζι του... Ειχε ερθει σπιτι και ο the octapus και μπορει αν θελει και καταδεχεται να γραψει λιγα λογια για το θεμα... ;D

Άρη εγώ πάλι marshall αν και θα μου άρεσε να μην είναι σε τόσο high η χροιά του και λίγο πιο πολύ μπασάτος,Ο evh που φάνηκε πάλι μουντός.

τωρα ειναι και οι 2 υπεροχοι σε αυτο το track.

Πραγματικα δεν υπαρχει "καλυτερο".Ειναι δυο κοντινες μεν αλλα παραδοξως αρκετα διαφορετικες χροιες

Σχεδόν δεν τους ξεχωρίζω στο 2ο video, αλλά είναι ένα κλικ μπροστά ο Marshall.

στο monsters of high gain συγκρινεται ο evh με τον jvm410H..ξερω 100αρης αλλα εκει κανουν τη συγκριση..Επισης μια ερωτηση..ο evh εχει standby?

και τα 2 βιντεο ξεχωριστα:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τελικά πηρα τον 205c (μτχ σε καλη τιμη - γιαυτο combo :-\) και μπορω να πω οτι στην αρχη απογοητεύτικα απο τα drive. παρα πολυ κομπρεσαρισμα - καθολου δυναμικες.  ::) ::)

'Εκανα επιτόπου κάποια MODs και πλέον ο ενισχυτής είναι φοβερός!!!! :o :o :o ;D ;D ;D

θα ηταν καλή φαση να κάνουμε καμιά σύγκριση κάποια στιγμή! ;)

ασχετο αλλα ας δουμε πως ακουγεται ο ενισχυτης μονος του και πως μεσα στη μιξη, πχ εδω

Στο profile μου στο soundcloud μπορείτε να ακούσετε πώς είναι ο ενισχυτής αυτός,τεσταρισμένος σε αρκετές καταστάσεις,με διαφορετικές ρυθμίσεις,αλλά και εξωτερικά εφέ.Υπάρχει και αντίστοιχο θέμα στο forum για περισσότερες λεπτομέρειες για τις ρυθμίσεις μου.

https://soundcloud.com/billtrantos

BillTrantos είπε:
Στο profile μου στο soundcloud μπορείτε να ακούσετε πώς είναι ο ενισχυτής αυτός,τεσταρισμένος σε αρκετές καταστάσεις,με διαφορετικές ρυθμίσεις,αλλά και εξωτερικά εφέ.Υπάρχει και αντίστοιχο θέμα στο forum για περισσότερες λεπτομέρειες για τις ρυθμίσεις μου.

https://soundcloud.com/billtrantos
Βασικα το έχω ακούσει . Είσαι πολυ παιχταρας ρε μπιλι ...

aris 17561 είπε:
Βασικα το έχω ακούσει . Είσαι πολυ παιχταρας ρε μπιλι ...
Παραείσαι ευγενικός Άρη!!Δεν ανέβασα ό,τι ανέβασα για το ''χ-ψ'' παίξιμό μου,αλλά για να δούμε αυτόν τον μοναδικό ενισχυτή από διάφορες οπτικές!!Είμαι πολύ τυχεροί που έχουμε 2 από αυτούς! ;D ;D

Ρε σατυροι ακομα δεν τελειωσε το καλοκαιρι μην αναβιωνετε τετοια θεματα και μας τρωει ο κ***ς μας

:)

Δεν ειναι κάποιο τραγούδι ... Ειναι ενα κομμάτι που έφτιαξε ο lasse lammert και mArgo cudan σε dry μορφή για reamping .

n4Sha είπε:
α οκ. πολυ ωραια μελωδια. δεν εχει ονομα δηλαδη?
Αν θες να τo κατεβάσες γράφεις lassemago απο τα ονόματα τους ... Εχει βγει και version 2 οποτε γράψε lassemago v2

Trending...

Νέα θέματα

Back