- Πόντοι
- 38
Να σου πω κάτι ; Επειδή σε χωρισα δεν χρειάζεται να σου βγαίνουν κακιες. Δεξου την απόρριψη με αξιοπρέπεια .blackie είπε:Post recording το λενε...
Να σου πω κάτι ; Επειδή σε χωρισα δεν χρειάζεται να σου βγαίνουν κακιες. Δεξου την απόρριψη με αξιοπρέπεια .blackie είπε:Post recording το λενε...
Πληρώνεις μτφ πήγαινε έλα ; Με ΕΛΤΑ ένα 150αρι θα Σου παει . Τίποτα δλδ . ;Dmessalion είπε:Μιας και δεν σ'αρεσει ο ENGL δεν μου τον στελνεις για ενα test drive κατω ?![]()
Αν έρθει να φέρει και την πρώην μου (την κιθάρα εννοώ) και θα έρθω κι εγώaris 17561 είπε:Πληρώνεις μτφ πήγαινε έλα ; Με ΕΛΤΑ ένα 150αρι θα Σου παει . Τίποτα δλδ . ;D
Κυρίε απαραδεκτε οφείλεις να έρθεις Αθήνα και να κάτσουμε 5 μέρες συνεχόμενες και να ηχογραφουμε . Άντε που έχεις να έρθεις 6μηνες . Εκτός αν ξανά ήρθες και δεν πήρες τηλ . Αν έπαιξε κάτι τετοιο καλύτερα να μην το ξέρω .
Με ψηνετε σιγα σιγαmetalmike είπε:Αν έρθει να φέρει και την πρώην μου (την κιθάρα εννοώ) και θα έρθω κι εγώ![]()
kbasilis είπε:Άρη δες αυτό μιας και έχεις αδυναμία στους μέταλ ήχους.
Κατά την γνώμη μου έχει πολύ διαυγές ήχο αλλά λίγο μπασάκι παραπάνω το ήθελε,γιατί απ'οσο φαίνεται το έχει σχεδόν τέρμα(αν δεν το έχει αλλάξει την ώρα που παίζει).
Ένα θερμόμετρο παρακαλώ... ;D (σε πειράζω)aris 17561 είπε:ειναι πολυ ωραιος ενισχυτης αλλα δεν ψαχνω ενισχυτη...
τι ρε συ καταλαβα κατι λαθος ?metalmike είπε:Ένα θερμόμετρο παρακαλώ... ;D (σε πειράζω)
Ο Μιχαλης αναφερωταν στο οτι "δεν ψαχνεις" ενισχυτη ΠΙΑ !!! ;D ;Daris 17561 είπε:τι ρε συ καταλαβα κατι λαθος ?
Aυτόmessalion είπε:Ο Μιχαλης αναφερωταν στο οτι "δεν ψαχνεις" ενισχυτη ΠΙΑ !!! ;D ;D
Δεν είπα ότι ψάχνειςaris 17561 είπε:ειναι πολυ ωραιος ενισχυτης αλλα δεν ψαχνω ενισχυτη...