- Πόντοι
- 48
Εσυ δεν θα 'πρεπε να σκαλωνεις.aris 17561 είπε:Σκαλωσα γιατι ακουγεται πολυ ιδιο... Μπραβο !!!
Εσυ δεν θα 'πρεπε να σκαλωνεις.aris 17561 είπε:Σκαλωσα γιατι ακουγεται πολυ ιδιο... Μπραβο !!!
Σόρυ αλλά μπούρδες νόμος. 1) για να πειραχτεί ο ήχος ενός ενισχυτή δεν φτάνει απλώς να βάλεις καλά υλικά, θέλει ουσιαστικές αλλαγές στο κύκλωμα, 2) οι καλοί ενισχυτές έχουν ούτως ή άλλως πολύ καλά υλικά και πολύ καλή κατασκευή, 3) στους 10 επαγγελματίες που φτιάχνουν custom μηχανήματα υπάρχουν και άλλοι 100 που τα παίρνουν stock. Το ίδιο ισχύει για τα στούντιος.blackie είπε:O ενισχυτης που παιζει ο Λουμις(η οποιος Λουμις) στο ΝΑΜΜ δεν ειναι αυτος που βγαινει στα μαγαζια...
Ειναι νομος και ισχυει για ολους τους ενισχυτες...
Ενδεικτικα δειτε ποσο κανει ενας DIEZEL στο ebay που εχει serial 004 πχ με εναν κανονικο...
Μιλαμε για 2 χιλιαρικα πανω...
Ο λογος?
Σε αυτους τους ενισχυτες που ειναι ειτε ιδιωτικης χρησης(δηλαδη πιστευετε πως ο ντιζελ κι εγω εχουμε τον ιδιο ενισχυτη με καμια διαφορα στα υλικα???) ειτε για τα ΝΑΜΜ οπου θελουν οι ενισχυτες να "πετανε" και βαζουν τα καλυτερα υλικα που μπορουν...
Στη παραγωγη,αυτο που παιρνω εγω, δεν ειναι ιδιο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ με αυτο που βρισκεται στα ΝΑΜΜ και στα στουντιος των πολυ γνωστων καλλιτεχνων...
Μπουρδες μαλιστα...theoctapus είπε:Σόρυ αλλά μπούρδες νόμος. 1) για να πειραχτεί ο ήχος ενός ενισχυτή δεν φτάνει απλώς να βάλεις καλά υλικά, θέλει ουσιαστικές αλλαγές στο κύκλωμα, 2) οι καλοί ενισχυτές έχουν ούτως ή άλλως πολύ καλά υλικά και πολύ καλή κατασκευή, 3) στους 10 επαγγελματίες που φτιάχνουν custom μηχανήματα υπάρχουν και άλλοι 100 που τα παίρνουν stock. Το ίδιο ισχύει για τα στούντιος.
Διαφορά θα ακούσω αλλά τι διαφορά, προς το καλύτερο ή το χειρότερο; Δεν είναι και σίγουρο. Ή απλά διαφορετικό;blackie είπε:Αν αλλαξεις ολα τα υλικα της πλακετας δε θα καταλαβεις διαφορα...????
Ε καλά, τα 'παμε, η τιμή φυσικά και θα έχει διαφορά. Όμως είσαι σίγουρος ότι θες να μας πείς ότι ο VH4 ακούγεται καλύτερα απ' τον savage (και ποιός το λέει αυτό) επειδή έχουν πιο καλά υλικά ή πιο καλή κατασκευή; Λές και ο savage είναι φτιαγμένος από χαρτομάντηλα και σάλιο.Ανοιξε ενα savage και ενα VH4 η ενα ULTRA LEAD(δε παω στα point-to-point) και θα δεις γιατι εχουν 1000 και 2000Ε διαφορα...
Ας ήσουν λίγο πιο μαζεμένος και μετά το συζητάμε όσο γουστάρς.O ενισχυτης που παιζει ο Λουμις(η οποιος Λουμις) στο ΝΑΜΜ δεν ειναι αυτος που βγαινει στα μαγαζια...
Ειναι νομος και ισχυει για ολους τους ενισχυτες...
.....
Σε αυτους τους ενισχυτες που ειναι ειτε ιδιωτικης χρησης(δηλαδη πιστευετε πως ο ντιζελ κι εγω εχουμε τον ιδιο ενισχυτη με καμια διαφορα στα υλικα???) ειτε για τα ΝΑΜΜ οπου θελουν οι ενισχυτες να "πετανε" και βαζουν τα καλυτερα υλικα που μπορουν...
Στη παραγωγη,αυτο που παιρνω εγω, δεν ειναι ιδιο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ με αυτο που βρισκεται στα ΝΑΜΜ και στα στουντιος των πολυ γνωστων καλλιτεχνων...
Ναι, αυτό φταίει, το ότι δεν ξέρουμε τι γράφουμε δεν παίζει κανένα ρόλο. Και ποιοί όλοι ακριβώς;blackie είπε:...δε μου κανει εντυπωση γιατι ολοι εχουν παρατησει αυτο το φορουμ...αυτα απο μενα καλη συνεχεια...
Φιλε μην αρπαζεσαι Ο καθενας εχει το δικο του ηχο..Εκει που εσυ μπορει να ακους ωραια και να φτιαχνεσαι,εγω μπορει να θελω να μη τον ακουω..gathulis είπε:δικος μου είναι ο ενισχυτης που ακουγεται αδερφε κ δεν εχεις δικιο,αμα είναι να παιζεις με μεσσαια στο 9 κ μπασα στο 3 δεν ακους τον ενισχυτη που αγορασες σωστά.οπου κ να διαβάσεις το σχετικα καλυτερο eq των ενγκλ είναι περίπου όλα στη μέση.κ απο προσωπική εμπειρεία εκεί κοντά είναι.είναι απλό το θέμα.αν σου αρέσει ηχόχρωμα μαρσαλ,οι ενγλ δεν κάνουν.αν σου αρέσει κατι πιο χαιτεκ αλλα ψιλο-scooped τότε είναι μια χαρά.
Ε πιο πολλά μεσαία δεν παει ... Στο 7 είναι και με ενεργοποιημενο το mid boost . Αυτά τα μεσαία βγάζει ο ενίσχυτης . Τώρα το τι μπορεί να κάνεις μετά με περαιτέρω επεξεργασία στο daw σου είναι άλλη ιστορία ...gpergeris είπε:Δεν εχω εμπειρια σε πολλους ενισχυτες.αλλα o fireball μπορει να ακουστει πιο καθαρα και με πιο πολλα μεσεα απο αυτο το βιντεο.
αλλα ειναι και τα γουστα παντα
Αυτό κατα την γνώμη μου δεν εχει λογική . Τι συμπέρασμα θα έβγαζε ενας πιθανός μελλοντικοσ αγοραστής αν και οι τρεις ενίσχυτες βγάζανε τον ίδιο ήχο ; Ο σκοπός του βίντεο είναι να δείξει το ηχοχρώμα του κάθε ενίσχυτη σε νορμαλ ρυθμίσεις και καταστάσεις ...Ο ενισχυτης ειναι πολυ καλος απλως κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να τους φερει οσο πιο κοντα γινεται!
Μπασα,μεσαια,πριμα ιδια ειτε το ενα ειναι στο 2 ειτε το αλλο ειναι στο 10..
Εκει θα εχουμε μια πιο σαφη γνωμη πανω στη συγκριση μεταξυ αυτων