- Πόντοι
- 4,208
η κιθάρα γυμνή ...
Κι εγώ γυμνή την έχω την κούκλα μου.
Να την βλέπω να φτιάχνομαι.
η κιθάρα γυμνή ...
Ναι αλλά όχι μόνο μπανιστήρι φίλτατε....., προχωράμε και στα περαιτέρω ?Κι εγώ γυμνή την έχω την κούκλα μου.
Να την βλέπω να φτιάχνομαι.
Ναι αλλά όχι μόνο μπανιστήρι φίλτατε....., προχωράμε και στα περαιτέρω ?
Αρχίζεις σιγά σιγά (στα πρώτα τάστα), συνεχίζεις από το 3ο - 5ο αποφεύγεις μπαρέ με δάχτυλο... :classic_ninja: φτάνεις εκεί στο 7ο Σι Μι ότι θες πιάνεις μινόρε όμως κατά προτίμηση και φυσικά αποφεύγεις τις ντιμινουίτες δια ροπάλου..., λίγη προσοχή στο 8ο και εφόσον δεις ότι σε παίρνει συνεχίζεις ακάθεκτος στα πιο στενά τάστα παρακάτω..... εννοείτε όλα αυτά με πένα, τα δάχτυλα τώρα στην αρχή απαγορεύονται!Σωστός, εκεί έχω ένα κόλλημα.
Ντρέπομαι να την μαγαρίσω.
Αρχίζεις σιγά σιγά (στα πρώτα τάστα), συνεχίζεις από το 3ο - 5ο αποφεύγεις μπαρέ με δάχτυλο... :classic_ninja: φτάνεις εκεί στο 7ο Σι Μι ότι θες πιάνεις μινόρε όμως κατά προτίμηση και φυσικά αποφεύγεις τις ντιμινουίτες δια ροπάλου..., λίγη προσοχή στο 8ο και εφόσον δεις ότι σε παίρνει συνεχίζεις ακάθεκτος στα πιο στενά τάστα παρακάτω..... εννοείτε όλα αυτά με πένα, τα δάχτυλα τώρα στην αρχή απαγορεύονται!
Δεν τους κανει κουκου με το ψηφιακο και τωρα ψαχνουν το φυσικο...ού να μου χαθείτε πορνόγεροι... :classic_ohmy:
Φτάσε κι εσύ τα 52 φίλτατε Γιώργο, παντρεμένος 22-23 χρόνια (με την ίδια γυναίκα...??) και μετά έλα να μου πεις για κούκου και σούξου μούξου........? Όσο για το φυσικό, τι είναι αυτό; ?Δεν τους κανει κουκου με το ψηφιακο και τωρα ψαχνουν το φυσικο...
πρόσεξε τι λες νέε μου...πρόσεξε :classic_rolleyes:Φτάσε κι εσύ τα 52 φίλτατε Γιώργο, παντρεμένος 22-23 χρόνια (με την ίδια γυναίκα...??)
Αχ βρε Bill, εγώ παλι απο τα ρημάδια τα plugins και τα Πσηφιακα θελω να ξεφύγω. Εχω ξεχάσει ποτέ ηταν η τελευταία φορά που έπαιξα με κανονικά ενισχυτή.
Φτάσε κι εσύ τα 52 φίλτατε Γιώργο, παντρεμένος 22-23 χρόνια (με την ίδια γυναίκα...??) και μετά έλα να μου πεις για κούκου και σούξου μούξου........? Όσο για το φυσικό, τι είναι αυτό; ?
Την λευκή σημαία?
Με tele θα εχει μπολικο twang. Αρκετα bright ενισχυτης και ειναι κατι που το εκτιμω.