Marshall DSL5CR - πρώτες εντυπώσεις

Ναι αλλά όχι μόνο μπανιστήρι φίλτατε....., προχωράμε και στα περαιτέρω ?

Σωστός, εκεί έχω ένα κόλλημα.

Ντρέπομαι να την μαγαρίσω.

Σωστός, εκεί έχω ένα κόλλημα.

Ντρέπομαι να την μαγαρίσω.
 Αρχίζεις σιγά σιγά (στα πρώτα τάστα), συνεχίζεις από το 3ο - 5ο αποφεύγεις μπαρέ με δάχτυλο... :classic_ninja:  φτάνεις εκεί στο 7ο Σι Μι ότι θες πιάνεις μινόρε όμως κατά προτίμηση και φυσικά αποφεύγεις τις ντιμινουίτες δια ροπάλου..., λίγη προσοχή στο 8ο και εφόσον δεις ότι σε παίρνει συνεχίζεις ακάθεκτος στα πιο στενά τάστα παρακάτω..... εννοείτε όλα αυτά με πένα, τα δάχτυλα τώρα στην αρχή απαγορεύονται!

Αρχίζεις σιγά σιγά (στα πρώτα τάστα), συνεχίζεις από το 3ο - 5ο αποφεύγεις μπαρέ με δάχτυλο... :classic_ninja:  φτάνεις εκεί στο 7ο Σι Μι ότι θες πιάνεις μινόρε όμως κατά προτίμηση και φυσικά αποφεύγεις τις ντιμινουίτες δια ροπάλου..., λίγη προσοχή στο 8ο και εφόσον δεις ότι σε παίρνει συνεχίζεις ακάθεκτος στα πιο στενά τάστα παρακάτω..... εννοείτε όλα αυτά με πένα, τα δάχτυλα τώρα στην αρχή απαγορεύονται!

Πώς φαίνονται οι έμπειροι άντρες!

Αφού σε βοήθησα σε αυτήν την δύσκολή κατάσταση και αφού έκανα τρία τσιγάρα, πάω να συνεχίσω την προβολή του Aquaman. Το άφησα στην μέση σχεδόν για ένα διάλειμμα τσιγάρου... 

Δεν τους κανει κουκου με το ψηφιακο και τωρα ψαχνουν το φυσικο...
 Φτάσε κι εσύ τα 52 φίλτατε Γιώργο, παντρεμένος 22-23 χρόνια (με την ίδια γυναίκα...??) και μετά έλα να μου πεις για κούκου και σούξου μούξου........?  Όσο για το φυσικό, τι είναι αυτό; ?

Αχ βρε Bill, εγώ παλι απο τα ρημάδια τα plugins και τα Πσηφιακα θελω να ξεφύγω. Εχω ξεχάσει ποτέ ηταν η τελευταία φορά που έπαιξα με κανονικά ενισχυτή.

Επειδή κι εγώ θα έχω άμεσα πολλές μετακινήσεις και δεν ξέρω αν θα σταματήσουν στη μια ή στις 2-3, προτιμώ να είμαι με ένα floorboard unit, να το βάζω σε ένα σακίδιο και να είμαι οκ. Οι λαμπάτοι ενισχυτές δεν είναι για μένα, τουλάχιστον για μέσα στο σπίτι. Live συνήθως έβγαινα με Atomic 3/Axe Fx Ultra με 4 cm method στο λαμπάτο του μαγαζιού και έστελνα XLR στην κονσόλα. Έπαιρνα έτσι stage monitoring και "αέρα" από κιθαροκαμπίνα και ο κόσμος από κάτω άκουγε modeler + Impulse Responses.

Φτάσε κι εσύ τα 52 φίλτατε Γιώργο, παντρεμένος 22-23 χρόνια (με την ίδια γυναίκα...??) και μετά έλα να μου πεις για κούκου και σούξου μούξου........?  Όσο για το φυσικό, τι είναι αυτό; ?

Θα τη σηκωνω ψηλα τη σημαια! Εδω στην Κρητη εχει αααλλο κλιμα.  :classic_smile:

Έγραψα ένα κλιπ με τον dsl, χρησιμοποιώντας το emulated output και αποσυνδέοντας το ηχείο ώστε να είμαι silent. Πρώτη φορά το κάνω σε αυτόν και ειδικά στα καθαρά είμαι ικανοποιημένος. Έχει λίγο θόρυβο (ένα μόνιμο φύσημα), και διαφορετική αίσθηση από τον HT1R, γενικότερα. Ίσως κάπως πιο βινταζ αίσθηση. Δεν ξέρω εάν θα τον χρησιμοποιούσα σε παραγωγή μουσικής (για το emulated output μιλώ). Θα του κάνω κι άλλα τεστ.

1ο δωδεκάμετρο παίζω στο καθαρό κανάλι με τέρμα gain. Στα υπόλοιπα παίζω με το βρώμικο κανάλι ανεβάζοντας σταδιακά το gain.

Παίζω με les paul και alnico 2 PAF. Δεν χρησιμοποιώ κανένα πετάλι. Το eq είναι πάνω κάτω όλα στη μέση. Οι χορδές περσινές...

Προβολή συνημμένου dsl5cr test.mp3

Με tele θα εχει μπολικο twang. Αρκετα bright ενισχυτης και ειναι κατι που το εκτιμω. 

Με tele θα εχει μπολικο twang. Αρκετα bright ενισχυτης και ειναι κατι που το εκτιμω. 

είναι πολύ μπραιτ όντως.

Αλλά με λπ είναι μανούλα.

Τρέμουν οι οδοντίατροι

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back