- Πόντοι
- 1,058
Επειδή έχω παίξει με τον Sheriff, δύσκολα πας χωρίς πετάλι σε αυτά που θέλει ο φίλος και μάλιστα χωρίς αρκετά γκαζάτο overdrive... Ήταν ο λόγος που πήρα το Kraken αντί για αυτό.
Που?Δυστυχώς μένω Κρήτη και δεν είναι έυκολο πεταχτώ Αθήνα αυτήν την περίοδο.
maiden συνταγήΕπειδή έχω παίξει με τον Sheriff, δύσκολα πας χωρίς πετάλι σε αυτά που θέλει ο φίλος και μάλιστα χωρίς αρκετά γκαζάτο overdrive... Ήταν ο λόγος που πήρα το Kraken αντί για αυτό.
Τώρα εδώ που τα λέμε,
σπίτι και λάμπα και μέταλ δεν πάνε μαζί ?
Ένταση ακούτε όχι preamp dist.
'Κανα Kemper ή Axe fx 1000 φορές, μπορεί να βρει το πρώτο Axe fx σε λογική τιμή και να 'ναι άρχοντας το παιδί.
εγώ μπορώ ρε συ ??. Λαμπάτο Victory V30 , πεταλάκια , καμπίνα engl 1x12 . Μη σας πω ότι στο 1-1.5 στο volume μ αρέσει και καλύτερα από δυνατά ( πχ 2-2.5 )σπίτι και λάμπα και μέταλ δεν πάνε μαζί ?
Παντως ο tremonti το καλοκαιρι στο rockwave δεν επαιξε με τον signature του, prs mp15 (που συζητηθηκε), αλλα με ενα prs archon σε mesa καμπινα.'Κανα Kemper ή Axe fx 1000 φορές, μπορεί να βρει το πρώτο Axe fx σε λογική τιμή και να 'ναι άρχοντας το παιδί.
Tο γνωριζω.@Spyros Delta Πώς να παίξει με το MT-15; Είναι 15w, δε φτάνει με τίποτα τόσο λίγο headroom για τέτοιο stage νομίζω. Το Archon που χρησιμοποίησε έχει το ίδιο voicing με το MT-15, απλά είναι και πολύ πιο δυνατός. ..
Kemper και Axe Fx οι αγαπημένες μου επιλογές γενικά, ειδικά με τελικούς και καμπίνες είναι φοβερά.
O οργανικός ήχος που βγαίνει από της προενισχυτριες λάμπες είναι καλύτερος από αυτόν που βγαίνει από την ψηφιακίλα των προσομοιώσεις τις πεταλιέρας. Και όσο μεγαλώνει η ένταση τόσο πιο πολύ το καταλαβαίνεις.
Είχα Axe Fx για αρκετά χρόνια, χρησιμοποιώντας το στο σπίτι, σε πρόβες και σε live. Ποτέ άλλοτε δεν είχα καλύτερο ήχο και έχουν περάσει από τα χέρια μου φανταστικοί high gain ενισχυτές. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει η απόλυτη αλήθεια, είναι πιο πολύ θέμα του τι βολεύει πιο πολύ τον καθένα και με τι προτιμά να δουλεύει τους ήχους του.
Καλά σίγουρα γούστα είναι αυτά. Επίσης το Axe Fx ίσως έχει διαφορά από την Gt1000. Τεράστιας σημασίας παράγοντας είναι η ένταση. Αν δεν περάσεις κάποιες στάθμες έντασης οι προενισχύτριες ακούγονται σαν αγέλη τζιτζικιών.Αλλά άμα την περάσεις, εκεί είναι που καταλαβαίνεις την διαφορά με το ψηφιακό.