- Πόντοι
- 138
αλλαζω πολυ συχνα χορδες σε ολες μου τις κιθαρες κ τετοια διαφορα στον ηχο ποτε δεν ακουσα! τωρα κ ταστα εχω αλλαξει σε μερικες αλλα παλι τετοια διαφορα δεν ακουσαSuperfunk είπε:ε,μαλλον αυτο ακουσες τοτε...(εδω μετα απο 5-6 ωρες ειναι για πεταμα οι χορδες φανταζομαι οτι δεν ειναι δυνατον να συγκρινεις χορδες 3 ...εβδομαδων με νεες χορδες??ιδια μαρκα ιδιο παχοςτι αλλες τις ειχα 3 βδομαδες περιπου)
& ισως και αυτο...ναι!απλος τα παλια ηταν πιο φαγωμενα απο τα καινουρια!
![]()
![]()
μπορουσες απλα τοτε να μου κανεις μια "παρατηρηση" με διαφορετικο τροποΜια στιγμή.... να πω του στραβού το δίκιο (δηλαδή το δικό μου).
Εδώ ο bluezlick δεν ρώτησε για να ενημερωθεί, απλά μετέφερε μια παρατήρηση. Μια παρατήρηση, που αν κάποιος δεν επενέβαινε να την φέρει στη σωστή της διάσταση (δηλαδή να επισημάνει ότι δεν ήταν ελεγχόμενες οι συνθήκες της παρατήρησης), τότε άγγιζε τα όρια της παραπληροφόρησης. (Η περιπτωσιολογία δεν είναι και ο καλύτερος σύμμαχός μας .... σε καμία περίπτωση. )
Πως να το κάνουμε, όταν κάποιος λέει ότι έβαλε καινούριες χορδές σε καινούρια τάστα και (πολύ λογικά) παρατηρεί ότι ο ήχος έγινε πιο λαμπερός, είναι τραβηγμένο να υποστηρίξει ότι αυτό που άκουσε ήταν μόνο το διαφορετικό υλικό κατασκευής. Και αν δεν το έπαιρνε ανάποδα ο bluezlick πιστεύω ότι απλά θα συμφωνούσε με αυτό.
κ εσεις ο ιδιος ξερεις οτι πολλες φορες δεν εχει σημασια τη λεμε αλλα πως το λεμε!
συμφωνω οτι παιξαν κ αυτα το ρολο τους αλλα πιστευω οτι θα εξακολουθω να ακουω μεγαλο μερος αυτων των διαφορων οταν παλιωσουν(που ειδη εχουν παλιωσει) οι χορδες κ οταν φαγωθουν τα ταστα!

δε διαφωνω σε αυτο που λες αλλα καμια τα απλα πραγματα κανουν την διαφορα!Εν ολίγοις (κι επειδή δεν έγινε αντιληπτό το ύφος της παρατήρησής μου) θα ήθελα να διευκρινήσω το εξής:Πλέον, υπάρχουν τόσοι αλληλοσυμπληρούμενοι και αλληλοαντικρουόμενοι παράγοντες που είναι υπεραπλούστευση να αποδεχόμαστε τυφλά την χιλιομασημένη πληροφορία από την εποχή που υπήρχαν μόνo 2 μανίκια για strat.
no problem man!Τέλος πάντων, bluezlick να ζητήσω συγνώμη αν νομίζεις ότι σε προσέβαλλα - δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.
(Αλλά πρέπει να παραδεχθείς ότι ήταν πετυχημένη η παρομοίωση)

σου ειπα κ πιο πριν τη με πειραξε!

η παρομοιωση παροτη πετυχημενη δεν μου αρεσε γιατι το χιουμορ μου ειναι
αρκετα Black Κ καμενο ;D (ασε που πιστευω κ στο ξεματιασμα)
κ για το τελος
ολοι μας εχουμε μια αποψη κ καλο ειναι να την λεμε!
εμενα αυτο που με "πειραζει" ειναι οτι πολυ προσπαθουν να μας πεισουν οτι μονο η δικη τους αποψη ειναι σωστη σε ενα τοσο πολυπλευρο θεμα οπως ο ηχος.
(κ μιλαω γενικα οχι για το συγκεκριμενο θεμα)