Μανώλης Χιώτης & Jimi Hendrix

Την ευθύνη της αποδείξεως φέρει αυτός που υποστηρίζει πως υπάρχει ή υπήρξε κάτι.

manosx είπε:
Αλλά θα μου πεις, εδώ βγαίνει ο άλλος και υποστηρίζει ότι ο Αριστοτέλης έγραψε τη... θεωρία της σχετικότητας.  :o    
Ποιός το πε αυτό...? :o (Για να τον λιθοβολήσουμε δηλαδή όχι τίποτα άλλο... ::))

Κρίμα πάντως...ένα ακόμα -αρχικά- ενδιαφέρον thread ξευτιλίστηκε...(αργά και βασανιστικά τολμώ να πω...) "Πάντα τέτοια"... 8)

marathon είπε:
Λες τον Χιώτη και τον Jimi...να τους ενδιέφεραν οι πολυφωνίες? 8)
Καλά, ότι τους ενδιέφεραν τους ενδιέφεραν  ;D  ;D Αλλά δεν ξέρω αν ενδιαφέρουν αυτούς που ενδιαφέρονται για το Jimmy και τον Μανόλη  ;D  ;D  ;D

;D  ;D  ;D

Ε, τώρα μετά από αυτό, άμα γράφανε και καμιά φούγκα στα ανάμεσα, δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας  ;D  ;D  ;D

Και μη νομίζεις ότι ξεφτιλίστικε κάνα θέμα. Η ουσία είναι η ίδια: Ο Jimmy Hendrix της Ελλάδος, ο Bach της Ελλάδος (το οποίο έχει ειπωθεί για τον... Βαμβακάρη, αλλά γιατί όχι και για κάποιον Αρχαίο), ο Messi της Ελλάδος, ο Einstein της Ελλάδος... Και στο τέλος παρακαλάμε το ΔΝΤ να δώσει κάνα ψιλό να μην πεινάσουν τα παιδάκια μας. Ξεφτίλα.

manosx είπε:
Καλά, ότι τους ενδιέφεραν τους ενδιέφεραν  ;D  ;D
Την ευθύνη της αποδείξεως φέρει αυτός που υποστηρίζει πως υπάρχει ή υπήρξε κάτι.
Ελπίζω να έχεις αποδείξεις... ;D ;D

manosx είπε:
Μίλησα για ενδείξεις που ενισχύουν την πιθανότητα.

Όπως κινείται και η ανθρωπολογία, αρχαιολογία κλπ  μέχρι να ενισχυθεί η θεωρία με αποδείξεις.

Άλλως πέφτουμε στο "δεν το είδα δεν υπάρχει".

Αν όμως είναι να κλονίζεται ο κόσμος σου δεν τρέχει τίποτα.

Δεν αποδείχθηκε τίποτα (προς το παρόν τουλάχιστον), άρα δεν υπάρχει τίποτα.

Αλλά δεν ξέρω αν ενδιαφέρουν αυτούς που ενδιαφέρονται για το Jimmy και τον Μανόλη  
Πιθανότατα τότε, τσάμπα να μιλάς στους αγροίκους.

Θα με ενδιέφεραν ενδείξεις για την ύπαρξη τονικής μουσικής, συγκερασμένου συστήματος, μιμητικής αντίστιξης, εξελιγμένης φόρμας κλπ κλπ στην Αρχαία Ελλάδα. Έχουμε τίποτα, ή πρέπει να διαβάσω πάλι τους καταραμένους Δυτικούς  ???

marathon είπε:
Ελπίζω να έχεις αποδείξεις... ;D ;D
Απ΄το στόμα μου το πήρες βρε αθεόφοβε... ;D

Δε θυμάμαι ρε μαμώτο που το χα δει ή διαβάσει αλλά με άρεσε:

Minds are like parachutes:They only work when they're open...

manosx είπε:
Θα με ενδιέφεραν ενδείξεις για την ύπαρξη τονικής μουσικής, συγκερασμένου συστήματος, μιμητικής αντίστιξης, εξελιγμένης φόρμας κλπ κλπ στην Αρχαία Ελλάδα. Έχουμε τίποτα, ή πρέπει να διαβάσω πάλι τους καταραμένους Δυτικούς  ???
Πάρε...τα γράφει όλα... ;D ;D

disco.jpg

;D  ;D  ;D

Ορίστε και οι αποδείξεις σου  ;D

Θέλω να προσέξεις το μεσαίο ρεφραίν, πως ο Μανόλης χειρίζεται την πολυφωνία, με αντίθετη κίνηση και λύσιμο της αυξημένης τετάρτης στην γειτονική έκτη. Ακριβώς όπως η παράδοση του Μπαχ και της παρέας του!

Ο Πυθαγόρας θα έπαιρνε ένα ραβδί και θα μας κυνηγούσε όλους, που τολμάμε και χρησιμοποιούμε τόσο παράξενα διαστήματα  ;D  ;D  ;D

manosx είπε:
Ο Πυθαγόρας θα έπαιρνε ένα ραβδί και θα μας κυνηγούσε όλους, που τολμάμε και χρησιμοποιούμε τόσο παράξενα διαστήματα  ;D  ;D  ;D
Και ο Χείρων...που ανακαλύψαμε τα αυτοκίνητα... ;D ;D

manosx είπε:
;D  ;D  ;D

Ορίστε και οι αποδείξεις σου  ;D

Ίσως γιατί για να χρησιμοποιήσει "κανονικά" διαστήματα, θα έπρεπε να χρησιμοποιεί όργανα κατασκευασμένα με βάση τη θεωρία αυτή.Μπουζούκι έπαιζε,για τόνους και ημιτόνια είναι φτιαγμένο, τέτοιες πολυφωνίες έκανε.Νομίζω...

[move]Αλλά πάλι μπορεί να κάνω και λάθος.Πρέπει να το αποδείξω τώρα αυτό; ::)[/move]

notlrac είπε:
Έπεσες από το άλογο ή τράκαρες με το αυτοκίνητο;  ???

;D  ;D  ;D

Ίσως γιατί για να χρησιμοποιήσει "κανονικά" διαστήματα, θα έπρεπε να χρησιμοποιεί όργανα κατασκευασμένα με βάση τη θεωρία αυτή.Μπουζούκι έπαιζε,για τόνους και ημιτόνια είναι φτιαγμένο, τέτοιες πολυφωνίες έκανε.Νομίζω...

Ε, ΑΥΤΟ ακριβώς λέω: Η σύγχρονη πολυφωνία στηρίζεται σε αυτά: Τονική μουσική, συγκερασμένο σύστημα κ.λ.π. κ.λ.π. Δεν έχει νόημα να την μετακινούμε 2000 χρόνια πριν υπάρξουν αυτά.

manosx είπε:
Έπεσες από το άλογο ή τράκαρες με το αυτοκίνητο;  ???
Απλα ηθελα να λαβω μερος και εγω σε αυτο το θεμα με εκρηκτικο τροπο!

Superfunk είπε:
και οι πετρες ξερουν (σε πειραζω Kokobloko ;D) οτι οι φαλαινες ειναι 100% ΕΛΛΗΝΙΚΟ ζωο...αρα.....ηπειρωτικα...
εννοείται, και φαίνεται από το μεγάλο και ίσιο από πάνω "παγουράδικο" κεφάλι  ;D ;D

qesh είπε:
σε επιπεδο προελευσης και περιθωριου δεν καταλαβαινω γιατι να σχετισουμε το ρεμπετικο με το μπλουζ  και μονο, αφου και η SOUL μουσική ειναι του περιθωριου, και η ραπ επισης αφου ξεκινησαν απο τα γκετο, αλλά και πολλά δημοτικά κλεφτικα επι Τουρκοκρατιας, και διαφορα αλλα Ελληνικα τραγουδια επι δικτατοριας και παει λεγοντας.
afto ine :

:) :) :) :)

Nταλκαδομαστουριάρικο και συνάμα φευγάτο, πολύ το γούσταρα, πες μας όμως πως το

ανακάλυψες και τι είναι.

Trending...

Νέα θέματα

Back