Ποιός το πε αυτό...?manosx είπε:Αλλά θα μου πεις, εδώ βγαίνει ο άλλος και υποστηρίζει ότι ο Αριστοτέλης έγραψε τη... θεωρία της σχετικότητας.![]()
Καλά, ότι τους ενδιέφεραν τους ενδιέφεραν ;D ;D Αλλά δεν ξέρω αν ενδιαφέρουν αυτούς που ενδιαφέρονται για το Jimmy και τον Μανόλη ;D ;D ;Dmarathon είπε:Λες τον Χιώτη και τον Jimi...να τους ενδιέφεραν οι πολυφωνίες? 8)
manosx είπε:Καλά, ότι τους ενδιέφεραν τους ενδιέφεραν ;D ;D
Ελπίζω να έχεις αποδείξεις... ;D ;DΤην ευθύνη της αποδείξεως φέρει αυτός που υποστηρίζει πως υπάρχει ή υπήρξε κάτι.
Μίλησα για ενδείξεις που ενισχύουν την πιθανότητα.manosx είπε:Την ευθύνη της αποδείξεως φέρει αυτός που υποστηρίζει πως υπάρχει ή υπήρξε κάτι.
Πιθανότατα τότε, τσάμπα να μιλάς στους αγροίκους.Αλλά δεν ξέρω αν ενδιαφέρουν αυτούς που ενδιαφέρονται για το Jimmy και τον Μανόλη
Απ΄το στόμα μου το πήρες βρε αθεόφοβε... ;Dmarathon είπε:Ελπίζω να έχεις αποδείξεις... ;D ;D
Πάρε...τα γράφει όλα... ;D ;Dmanosx είπε:Θα με ενδιέφεραν ενδείξεις για την ύπαρξη τονικής μουσικής, συγκερασμένου συστήματος, μιμητικής αντίστιξης, εξελιγμένης φόρμας κλπ κλπ στην Αρχαία Ελλάδα. Έχουμε τίποτα, ή πρέπει να διαβάσω πάλι τους καταραμένους Δυτικούς ???
Και ο Χείρων...που ανακαλύψαμε τα αυτοκίνητα... ;D ;Dmanosx είπε:Ο Πυθαγόρας θα έπαιρνε ένα ραβδί και θα μας κυνηγούσε όλους, που τολμάμε και χρησιμοποιούμε τόσο παράξενα διαστήματα ;D ;D ;D
manosx είπε:;D ;D ;D
Ορίστε και οι αποδείξεις σου ;D
Έπεσες από το άλογο ή τράκαρες με το αυτοκίνητο; ???notlrac είπε:ΜΠΑΜ
Ίσως γιατί για να χρησιμοποιήσει "κανονικά" διαστήματα, θα έπρεπε να χρησιμοποιεί όργανα κατασκευασμένα με βάση τη θεωρία αυτή.Μπουζούκι έπαιζε,για τόνους και ημιτόνια είναι φτιαγμένο, τέτοιες πολυφωνίες έκανε.Νομίζω...
Απλα ηθελα να λαβω μερος και εγω σε αυτο το θεμα με εκρηκτικο τροπο!manosx είπε:Έπεσες από το άλογο ή τράκαρες με το αυτοκίνητο; ???
εννοείται, και φαίνεται από το μεγάλο και ίσιο από πάνω "παγουράδικο" κεφάλι ;D ;DSuperfunk είπε:και οι πετρες ξερουν (σε πειραζω Kokobloko ;D) οτι οι φαλαινες ειναι 100% ΕΛΛΗΝΙΚΟ ζωο...αρα.....ηπειρωτικα...
Μπερδεύεσαι,γέροντα...Εδώ,γράφει για τις μαντινάδες 8)marathon είπε:Πάρε...τα γράφει όλα... ;D ;D
![]()
afto ine :qesh είπε:σε επιπεδο προελευσης και περιθωριου δεν καταλαβαινω γιατι να σχετισουμε το ρεμπετικο με το μπλουζ και μονο, αφου και η SOUL μουσική ειναι του περιθωριου, και η ραπ επισης αφου ξεκινησαν απο τα γκετο, αλλά και πολλά δημοτικά κλεφτικα επι Τουρκοκρατιας, και διαφορα αλλα Ελληνικα τραγουδια επι δικτατοριας και παει λεγοντας.