Maene-Vinoly grand piano

Waterfall-K

🎹🎹🎹🎹🎹
Πόντοι
1,848
Maene-Vinoly grand piano, ένα πιάνο-όνειρο με curved! πληκτρολόγιο, "διαστημικό" design και ανάλογη διαστημική τιμή.?

Όσοι θελήσετε να το αγοράσετε, ετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε γύρω στα $333,000 (προ φόρων).? Διαβάζω ότι όσοι το έχουν δοκιμάσει έχουν μείνει κατενθουσιασμένοι. 

image.png

image.png

image.png image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Ρε τι αναποδοι ειστε εσεις?

Εμεις ξεκινησαμε με μικρο radius στα οργανα κ τα πιο μοντερανα εχουν φλατ (για ηλεκτρικες μιλαω) κ εσεις απο φλατ κ ανακαλυψατε τα μικρα radius το 2023...

Ρε τι αναποδοι ειστε εσεις?

Εμεις ξεκινησαμε με μικρο radius στα οργανα κ τα πιο μοντερανα εχουν φλατ (για ηλεκτρικες μιλαω) κ εσεις απο φλατ κ ανακαλυψατε τα μικρα radius το 2023...

Είναι σαν τις curved οθόνες.

Το επόμενο, θα είναι στρογγυλό, θα ανοίγεις πορτάκι για να μπεις μέσα, θα κάθεσαι, και θα είναι τα πλήκτρα γύρω γύρω.

Φυσικά το σκαμπώ θα γυρίζει 360 μοίρες.

Είναι σαν τις curved οθόνες.

Το επόμενο, θα είναι στρογγυλό, θα ανοίγεις πορτάκι για να μπεις μέσα, θα κάθεσαι, και θα είναι τα πλήκτρα γύρω γύρω.

Φυσικά το σκαμπώ θα γυρίζει 360 μοίρες.
H φτηνη βερσιόν

Στην ακριβη θα εχεις σταθερο καθισμα, περοστρεφομενο ρινγκ κλαβιε κ 2 πεταλια. Το δεξι θα σου γυριζει το ρινγκ κλαβιε κλοκγουαηζ κ το αριστερο αντικλοκγουαηζ

H φτηνη βερσιόν

Στην ακριβη θα εχεις σταθερο καθισμα, περοστρεφομενο ρινγκ κλαβιε κ 2 πεταλια. Το δεξι θα σου γυριζει το ρινγκ κλαβιε κλοκγουαηζ κ το αριστερο αντικλοκγουαηζ

Πςςςς είσαι πολύ προχώ εσύ αγόρι μου.

Old news filos, το έχουμε κάνει ήδη εδώ και χρόνια.?

Να σαι καλα ρε waterfall, και ελεγα τι πιανο να βαλω στο κρουαζιεροπλοιο μου, να σαι καλα.

Να σαι καλα ρε waterfall, και ελεγα τι πιανο να βαλω στο κρουαζιεροπλοιο μου, να σαι καλα.
Τίποτα ρε, μην το συζητάς...?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και γω το σκεφτηκα για τη σοφιτα αλλα δεν ξερω αν το δινουν οπως του ΙΚΕΑ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back