MAD TV; Γιατί;

kwstas79 είπε:
Δεν το πιστεύω ότι σου την πέσανε με πμ γι' αυτό το λόγο! Ε-ΛΕ-ΟΣ.
Δε μου την "πεσανε" ρε κιολας. Σιγα μη κυλιστουμε και στις λασπες. Αλλα, ρε παιδι μου, καλο ειναι να τα διευκρινιζουμε αυτα, μπορει ο αλλος να εχει ενα καρο (δικαιολογημενες) ευαισθησιες, να μην το αφηνουμε ετσι χυμα αν υπαρχει περιπτωση να αναγνωστει "στραβα"... εξ ου το disclaimer.

Ειναι καλη ευκαιρια... Δεν στοιχιζει τιποτα.... και δειχνω επιτελους ακομα και εγω ενα κοινωνικο, ανθωπινο, πολιτικως ορθο προσωπο, στο τζαμπα. :)

evris είπε:
στο τζαμπα
Το κυριότερο.

Από ότι φαίνεται πάντως υπάρχουν μπόλικες λέξεις ταμπού.

ποιο καναλι με βιντεο κλιπς ειναι καλο απο τα δορυφορικα? ποια απο αυτα μπορω να τα δω τζαμπα(free to air δε τα λενε?) ?

αμα βαλω νοβα εχει τιποτα της προκοπης? εστω και mainstream δε με πειραζει , αρκει να μην ακουω καθε 25 λεπτα το ιδιο τραγουδι οπως στο mad . και χωρις πολυ χιουμορ .... οπως το mad.....!  κατι γλυκουλικα αγορακια και κοριτσακια , σε κατι πλανα με κουνημενη καμερα , τι μλκς λενε !!! ο θεμης γιωργαντας μπροστα τους  φανταζει σαν τον μπενυ χιλ !

Θελω οταν γυριζω σπιτι να και θελω απλως να ειναι ανοιχτη η τηλεοραση , να μη βαζω αναγκαστικα τις κουτσοπολες , ουτε τις αλλες με τις "αληθινες" ιστοριες με πεθερες και απιστιες κλπ , ουτε την αννα δρουζα την μια μερα  να ανοιγει τον φακελλο "τρομοκρατια "  και  ...διαγωνισμο μαγειρικης την επομενη.

υπαρχει τετοιο πραγμα?

boody είπε:
ποιο καναλι με βιντεο κλιπς ειναι καλο απο τα δορυφορικα? ποια απο αυτα μπορω να τα δω τζαμπα(free to air δε τα λενε?) ?

αμα βαλω νοβα εχει τιποτα της προκοπης? εστω και mainstream δε με πειραζει , αρκει να μην ακουω καθε 25 λεπτα το ιδιο τραγουδι οπως στο mad . και χωρις πολυ χιουμορ .... οπως το mad.....!  κατι γλυκουλικα αγορακια και κοριτσακια , σε κατι πλανα με κουνημενη καμερα , τι μλκς λενε !!! ο θεμης γιωργαντας μπροστα τους  φανταζει σαν τον μπενυ χιλ !

Θελω οταν γυριζω σπιτι να και θελω απλως να ειναι ανοιχτη η τηλεοραση , να μη βαζω αναγκαστικα τις κουτσοπολες , ουτε τις αλλες με τις "αληθινες" ιστοριες με πεθερες και απιστιες κλπ , ουτε την αννα δρουζα την μια μερα  να ανοιγει τον φακελλο "τρομοκρατια "  και  ...διαγωνισμο μαγειρικης την επομενη.

υπαρχει τετοιο πραγμα?
Εγω παντως εχω εδω και 3 χρονια, ενα media center pc, μαυρο, σχημα κυβου μικρου, ταιριαζει στο σαλονι, τηλεκοντρολ μονο... Δουλευει σα σκυλι, ολη μερα παιζει ραδιοφωνο η last.fm η αλλα free radio channels ενω στην τηλεορασαρα εναλλασσονται 50s pinups, σαξοφωνα, δελφινια, πλανητες, τοπια ανα 10-20 sec... Επισης, παιζει λιστες (ετοιμες you just download) με youtube videos και η οθονη γεμιζει BB King, Clapton κλπ για ωρες.

Αληθινη παραδοσιακη TV στα μουσικα δεν υφισταται σπιτι μου. (Εξαιρεση τα Ζουζουνια το ΣουΚου για τα μικρα...), ουτε διαφημισεις, ουτε εμβολιμα σκυλαδικα, ουτε αυτα τα παρτσακλα επιτηδευμενα χαρουμενα παιδακια που προσπαθουν να δειξουν οτι ειμαστε παρουσιαστες και τωρα περναμε ολοι υπεροχα και κανουμε ολοι κεφι.

evris είπε:
Εγω παντως εχω εδω και 3 χρονια, ενα media center pc
Winblows medi©a(l) center?

/me runs for cover...

kwstas79 είπε:
Winblows medi©a(l) center?

/me runs for cover...
Ναι. Και ειναι ακομα χειροτερα. Το πηραμε πριν 3 χρονια, ΠΛΑΙΣΙΟ, ξερεις, αυτα τα preinstalled dedicated πραματα.... Αντικατεστησε στο σπιτι μου ενα mythTV (linux, επαιζε μια χαρα, εκανε τα ιδια και περισσοτερα) μονο και μονο γιατι μου αρεσε το design του νεου κουτιου (ντρεπομαι που το λεω αλλα ειναι η αληθεια, αγορασα μηχανημα για το κουτι του, προδωσα καθε ιδεολογια μου για ενα μαυρο τενεκε).  Και φυσικα, επειδη δεν ξερουμε γρι απο windows, δεν το αγγιζουμε. Δεν του εχουμε στησει τιποτα εδω και 3 χρονια, παρα μονο κατι plugins για youtube, lastfm και κατι decoders για divx, xvid, ogg κλπ. Ουσιαστικα παρθενο. Πρεπει να ειμαστε οι μονοι χρηστες ανα τον πλανητη χωρις install νεων applications. Αλλα με αυτον τον τροπο δουλευει ρε συ (με καποια ελαχιστα crashes ανα τριετια, 5-10 το πολυ)...  απιστευτο ?...

Όσο και αν προσπαθήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φανταστείς πόσο χαμηλά έπεσες στην υπόληψή μου αυτήν την στιγμή.

Θα έπρεπε όχι απλά να ντρέπεσαι, καπιταλιστικό-καταναλωτικό-σαδομαζοχιστικό γουρούνι, αλλά να βλέπεις κάθε μέρα madtv για το επόμενο εξάμηνο μπας και εξιλεωθείς. Και βλέπουμε.

Ναι, βλέπω, είμαι σκύλος της καψούρας και γουστάρω.

Στα γιατί τώρα:

1. Κάτι πρέπει να χαζεύω όταν τρώω

2. Εχει μουν@κι@ στα βιντεοκλιπς καθώς και παρουσιαστές

3. Κακό είναι που θέλω να ξέρω τί γίνεται και τι καινούριο κυκλοφορεί στην μουσική σκηνή Ελλάδος και εξωτερικού?

4. ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑΨΙΜΑΤΟΣ/ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ/ΒΡΙΣΙΜΑΤΟΣ/VOODOO ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ???

lambrosgg είπε:
1. Κάτι πρέπει να χαζεύω όταν τρώω
Δεκτόν, αν και προτιμώ STAR, έχει άλλη ποιότητα.

2. Εχει μουν@κι@ στα βιντεοκλιπς καθώς και παρουσιαστές
Εδώ σε ψιλοχάνω, εννοείς πως οι παρουσιαστές είναι μουν@κι@; 2-3 Φορές που έχω δει madtv καλά παιδάκια φαίνονται, φλωράκια μεν, αλλά μουν@κι@ δεν τα λες.

3. Κακό είναι που θέλω να ξέρω τί γίνεται και τι καινούριο κυκλοφορεί στην μουσική σκηνή Ελλάδος και εξωτερικού?
Κακό είναι γιατί υπάρχει και το ίντερνετ. Δεν είναι και τόσο κακό αν το συνδυάσεις με το 1) βέβαια.

4. ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑΨΙΜΑΤΟΣ/ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ/ΒΡΙΣΙΜΑΤΟΣ/VOODOO ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ???
Το madtv φταίει για όλα; Δεν νομίζω. Εύκολος στόχος είναι, ναι.

Έχεις δίκιο για το ίντερνετ, αλλά θέλω κάτι που να γίνεται μόνο του. Άμα είναι να ψάχνω και να γεμίζω λάδια το πληχτρολόι δεν συμφέρει!  ;)

Όντως είναι λίγο λετσοτρέντυ τα γκομενάκια του MAD αλλά αυτό πχ δεν το λες κακό:

Lydia.jpg

Με τη γοβίτσα του κομπλε...  ;D

Αστειευόμουν στο 4. Ξέρεις για το θέμα που κλειδώθηκε ως εκ θαυματος χθες...  ;)

lambrosgg είπε:
Όντως είναι λίγο λετσοτρέντυ τα γκομενάκια του MAD αλλά αυτό πχ δεν το λες κακό:

Lydia.jpg

Με τη γοβίτσα του κομπλε...  ;D
Καλη η γοβιτσα κτλ αλλα το προσωπακι... ???

Κάνει και μια )πρώην( συμμαθήτριά μου εκπομπή στο mad.Απο παλιά ψωνάρα.

Αλλά και πάλι δεν βλέπω.

Για κανέναν λόγο.

Έλεος με τα r'n'b με τα μπούτια τα βυζιά και τα βουνά απο δολλάρια και τις χρυσές καδένες.

Πού βρίσκεστε ρε,στον Πύργο?Ή στην Αμαλιάδα?

;D

γιατι παστελιους ? τι προβλημα υπαρχει με τους κωλους και τα βυζια? Τι καταλαβαινεις τωρα δηλαδη.θες να σου μειωσουμε το καρμα?  ;D ;D ;D

περα απο την πλακα μακαρι να ηταν το προβλημα του mad (και της τηλεορασης γενικοτερα) η σεξιστικη προσεγγιση των πραγματων (αυτο μαλλον ειναι  δικο μας το προβλημα , που βαζουμε πχ πρωινο καφε περιμενοντας να αλλαξει ποδι η μενεγακη κλπ κλπ )

Παντως οι εκπομπες του mad μου θυμιζουν mtv απο τις πρωτες μερες  που ηρθε αυτο στην ελλαδα. Μιλαμε δηλαδη 20 χρονια πισω. Σκηνοθετικα , αισθητικα , αφιερωσεις ,τηλεφωνικες γραμμες στον αερα , παιχνιδια , κλπ κλπ  Αυτο δεν θα ηταν αναγκαστικα τοσο κακο αν δεν ασχολειτο μονο με την μικρουλα playlist και τους διαφημιστες του, και τους τυχαρπαστους σταρς που παραγει .

boody είπε:
γιατι παστελιους ? τι προβλημα υπαρχει με τους κωλους και τα βυζια? Τι καταλαβαινεις τωρα δηλαδη.θες να σου μειωσουμε το καρμα?  ;D ;D ;D
:-* Mmmm..Κώλοι...Β'ζα... Ναι...Madtv σε αγαπώ... :-*

Αυτο δεν θα ηταν αναγκαστικα τοσο κακο αν δεν ασχολειτο μονο με την μικρουλα playlist και τους διαφημιστες του, και τους τυχαρπαστους σταρς που παραγει .
+1.---.---.---

Μα,να μην υπάρχει ένα εναλλακτικό Ελληνικό μουσικό κανάλι?

Χάθηκε λίγο funk,λίγο soul,λίγη reggae,λίγη drum'n'bass,λίγη ethnic?

Πάλι μπούτια και κώλοι ?)που αναγκαστικά μου αρέσουν για να μην μου πέσει το.......ΚΑΡΜΑ( !!

trigga είπε:
Τώρα που εφυγε η καλομοιρα για αμερικη δεν αξίζει ουτε η φέτα,εχει πάρει αλλη γεύση.
Trigga να σου πω να χαρείς!!!!Η Κ Α Λ Ο Μ Ο Ι Ρ Α  Ε Π Ι Σ Τ Ρ Ε Φ Ε Ι!!!!!!θα παρουσιάζει ένα ριάλιτυ!!ΟΗ ΥΕΑΗ!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back