Το κυριότερο.evris είπε:στο τζαμπα
Εγω παντως εχω εδω και 3 χρονια, ενα media center pc, μαυρο, σχημα κυβου μικρου, ταιριαζει στο σαλονι, τηλεκοντρολ μονο... Δουλευει σα σκυλι, ολη μερα παιζει ραδιοφωνο η last.fm η αλλα free radio channels ενω στην τηλεορασαρα εναλλασσονται 50s pinups, σαξοφωνα, δελφινια, πλανητες, τοπια ανα 10-20 sec... Επισης, παιζει λιστες (ετοιμες you just download) με youtube videos και η οθονη γεμιζει BB King, Clapton κλπ για ωρες.boody είπε:ποιο καναλι με βιντεο κλιπς ειναι καλο απο τα δορυφορικα? ποια απο αυτα μπορω να τα δω τζαμπα(free to air δε τα λενε?) ?
αμα βαλω νοβα εχει τιποτα της προκοπης? εστω και mainstream δε με πειραζει , αρκει να μην ακουω καθε 25 λεπτα το ιδιο τραγουδι οπως στο mad . και χωρις πολυ χιουμορ .... οπως το mad.....! κατι γλυκουλικα αγορακια και κοριτσακια , σε κατι πλανα με κουνημενη καμερα , τι μλκς λενε !!! ο θεμης γιωργαντας μπροστα τους φανταζει σαν τον μπενυ χιλ !
Θελω οταν γυριζω σπιτι να και θελω απλως να ειναι ανοιχτη η τηλεοραση , να μη βαζω αναγκαστικα τις κουτσοπολες , ουτε τις αλλες με τις "αληθινες" ιστοριες με πεθερες και απιστιες κλπ , ουτε την αννα δρουζα την μια μερα να ανοιγει τον φακελλο "τρομοκρατια " και ...διαγωνισμο μαγειρικης την επομενη.
υπαρχει τετοιο πραγμα?
Winblows medi©a(l) center?evris είπε:Εγω παντως εχω εδω και 3 χρονια, ενα media center pc
Ναι. Και ειναι ακομα χειροτερα. Το πηραμε πριν 3 χρονια, ΠΛΑΙΣΙΟ, ξερεις, αυτα τα preinstalled dedicated πραματα.... Αντικατεστησε στο σπιτι μου ενα mythTV (linux, επαιζε μια χαρα, εκανε τα ιδια και περισσοτερα) μονο και μονο γιατι μου αρεσε το design του νεου κουτιου (ντρεπομαι που το λεω αλλα ειναι η αληθεια, αγορασα μηχανημα για το κουτι του, προδωσα καθε ιδεολογια μου για ενα μαυρο τενεκε). Και φυσικα, επειδη δεν ξερουμε γρι απο windows, δεν το αγγιζουμε. Δεν του εχουμε στησει τιποτα εδω και 3 χρονια, παρα μονο κατι plugins για youtube, lastfm και κατι decoders για divx, xvid, ogg κλπ. Ουσιαστικα παρθενο. Πρεπει να ειμαστε οι μονοι χρηστες ανα τον πλανητη χωρις install νεων applications. Αλλα με αυτον τον τροπο δουλευει ρε συ (με καποια ελαχιστα crashes ανα τριετια, 5-10 το πολυ)... απιστευτο ?...kwstas79 είπε:Winblows medi©a(l) center?
/me runs for cover...
Δεκτόν, αν και προτιμώ STAR, έχει άλλη ποιότητα.lambrosgg είπε:1. Κάτι πρέπει να χαζεύω όταν τρώω
Εδώ σε ψιλοχάνω, εννοείς πως οι παρουσιαστές είναι μουν@κι@; 2-3 Φορές που έχω δει madtv καλά παιδάκια φαίνονται, φλωράκια μεν, αλλά μουν@κι@ δεν τα λες.2. Εχει μουν@κι@ στα βιντεοκλιπς καθώς και παρουσιαστές
Κακό είναι γιατί υπάρχει και το ίντερνετ. Δεν είναι και τόσο κακό αν το συνδυάσεις με το 1) βέβαια.3. Κακό είναι που θέλω να ξέρω τί γίνεται και τι καινούριο κυκλοφορεί στην μουσική σκηνή Ελλάδος και εξωτερικού?
Το madtv φταίει για όλα; Δεν νομίζω. Εύκολος στόχος είναι, ναι.4. ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑΨΙΜΑΤΟΣ/ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ/ΒΡΙΣΙΜΑΤΟΣ/VOODOO ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ???
Καλη η γοβιτσα κτλ αλλα το προσωπακι... ???lambrosgg είπε:Όντως είναι λίγο λετσοτρέντυ τα γκομενάκια του MAD αλλά αυτό πχ δεν το λες κακό:
![]()
Με τη γοβίτσα του κομπλε... ;D
:-* Mmmm..Κώλοι...Β'ζα... Ναι...Madtv σε αγαπώ... :-*boody είπε:γιατι παστελιους ? τι προβλημα υπαρχει με τους κωλους και τα βυζια? Τι καταλαβαινεις τωρα δηλαδη.θες να σου μειωσουμε το καρμα? ;D ;D ;D
+1.---.---.---Αυτο δεν θα ηταν αναγκαστικα τοσο κακο αν δεν ασχολειτο μονο με την μικρουλα playlist και τους διαφημιστες του, και τους τυχαρπαστους σταρς που παραγει .
Trigga να σου πω να χαρείς!!!!Η Κ Α Λ Ο Μ Ο Ι Ρ Α Ε Π Ι Σ Τ Ρ Ε Φ Ε Ι!!!!!!θα παρουσιάζει ένα ριάλιτυ!!ΟΗ ΥΕΑΗ!!!trigga είπε:Τώρα που εφυγε η καλομοιρα για αμερικη δεν αξίζει ουτε η φέτα,εχει πάρει αλλη γεύση.