Waterfall-K είπε:
Για εξηγησε το μας αυτο πως γινεται γιατι δεν το "πιανουμε". Τι διαφορετικο εχει ενα Macbook εκτος απο το OS? Γιατι αν δεν το εχεις καταλαβει, τα τελευταια χρονια τα Apple ειναι Intel μηχανηματα, ιδια με τα PC, και μονο το OS αλλαζει. :
Waterfall...Ουτε τον εξυπνο ηρθα να κάνω ουτε τον γνώστη. Τα πραματα είναι απλά, το παλικάρι ρωτησε την αποψη μας.
Και δεν του είπα ΜΗΝ παρεις PC. H απάντηση μου ήταν απλή. Για φορητότητα είμαι υπερ των MacBook.
Είναι ακριβά μηχανηματα καινουργια, όπως είναι και της Dell που είναι όμως πιο αξιόπιστα από Turbo X και Asus. Eίτε είναι Mac είτε Dell είναι ακριβα οταν τα παιρνεις καινουργια.
Δεν είπα ότι τα pc είναι ΓΤΠ ή οτι δεν αξίζουν. Στην τελική ο χρήστης καθορίζει κατα κάποιο τρόπο το κατα πόσο θα φροντίσει να έχει σε καλη κατασταση το μηχάνημα του.
Ουτε είπα ότι οι mac είναι απροβλημάτιστοι. Και αυτοι κολλάνε και σε αυτους μπορεί να παρουσιαστούν θεματα και έχουν παρουσιαστει. Στην τελικη δε θα υπηρχαν site τυπου fix your mac κλπ.
Έχω PC και πηγαίνει μια χαρα σε γενικές γραμμες. Ιδια χαρακτηριστικά με του MacBook. Μόνο που το MacBook πηγαίνει καλύτερα, πολύ καλύτερα.
Ακόμα κ στο σκληρό του pc που έχω osx86 Snow Leopard δεν έχω θεματα.
Κατα ένα περίεργο τρόπο ακόμα και το hackintosh πάει καλύτερα απο win στο ΙΔΙΟ μηχανημα.
Τα apple δεν είναι intel μηχανηματα, απλά φοράνε intel επεξεργαστες. Δεν είναι ιδια με τα PC. Στα apple δεν έχεις 5 κατασκευαστες motherboard ουτε 5 μοντελα vga. Φροντίζει η ίδια η apple και επιλέγει συγκεκριμένο hardware.
Και το OS είναι μεγαλη διαφορά. Μη συγκρίνουμε OSX με Win...Έχεις δουλεψει σε OSX? Είτε σε mac είτε σε hackintosh..να εχεις δουλεψει όμως όχι να έχεις τσεκάρει.
Είμουν σε Win 8 χρόνια και σε OSX 4χρόνια και ΓΙΑ ΜΕΝΑ και το λειτουργικό της Apple και τα μηχανηματα της είναι πολύ πιο αξιόπιστα από τα Win.
Ενα macbook 4ετιας κοστολογείται στα μεταχειρισμενα στα 300-400 ευρω.
Ενα laptop 4ετίας (ακόμη κ Dell) μπορεί κ να μην καταφερεις να το πουλησεις.
Γιατi εχουν καλυτερη μεταπωλητικη αξια οι mac απο τα pc αραγε?