- Πόντοι
- 1,848
...Στο τμημα με τα PC κοιταξες?marathon είπε:Εάν βρείς ΣΟΒΑΡΟ server κάτω από τα 4000...στείλτον μου![]()

Για ριξε ενα ματι, ολο και κατι σοβαρο θα βρεις, και στα μισα λεφτα....

...Στο τμημα με τα PC κοιταξες?marathon είπε:Εάν βρείς ΣΟΒΑΡΟ server κάτω από τα 4000...στείλτον μου![]()
Έχω ολόκληρο τμήμα που κοιτάει...αλλά δεν...καλό είναι να μην μπλέκουμε τους επαγγελματίες με τους ερασιτέχνεςWaterfall-K είπε:...Στο τμημα με τα PC κοιταξες?![]()
Για ριξε ενα ματι, ολο και κατι σοβαρο θα βρεις, και στα μισα λεφτα....![]()
"Ανοιχτοματηδες" ολοι τους σ'αυτο το τμημα...marathon είπε:Έχω ολόκληρο τμήμα που κοιτάει...αλλά δεν...
Στείλε βιογραφικό...ποτέ δεν ξέρεις ;D μπορεί να γίνεις διευθυντής!!Waterfall-K είπε:"Ανοιχτοματηδες" ολοι τους σ'αυτο το τμημα...![]()
Σωστά...marathon είπε:Έχω ολόκληρο τμήμα που κοιτάει...αλλά δεν...καλό είναι να μην μπλέκουμε τους επαγγελματίες με τους ερασιτέχνες![]()
Μπααα....Ευχαριστω παντως, αν ερθουν δυσκολες μερες θα σε σκεφτω. ;Dmarathon είπε:Στείλε βιογραφικό...ποτέ δεν ξέρεις ;D
Δεν είπα αυτό...είπα ότι ένας σοβαρός server έχει κοντά στα 4.000. Να πώ την αλήθεια, σκέφτηκα τα Dell αλλά δεν γλυτώνω λεφτα...Έτσι κι αλλιώς, έχω εξειδικευμένες εφαρμογές για να αλλάξω περιβάλλον...manosx είπε:IBM, HP και Dell πόσο να έχουν... άντε να έχουν μόνο το... 80% της server αγοράς; Απλοί ερασιτέχνες. ;D
Είναι πιά αργά...μόλις μου ήρθε το βιογραφικό του Superfunk ;DΕυχαριστω παντως, αν ερθουν δυσκολες μερες θα σε σκεφτω. ;D
με τα 400 ευρώ που θα δώσει για το mini...να κλείσει στο Savoy ;D ;DΜε τα λεφτα που θα του μεινουν ας παει ενα ταξιδακι στο Λονδινο τωρα τα Χριστούγεννα.
Κριμα....Και σε συμπαθουσα....marathon είπε:Είναι πιά αργά...μόλις μου ήρθε το βιογραφικό του Superfunk ;D
Καλησπέρα φίλε. Πήρα πρόσφατα ένα μεταχειρισμένο MacBook Black (early 2008) Core2Duo @ 2.4Ghz, 4GB DDR2 @ 667Mhz, 500GB Seagate Momentus XT Hybrid @ 7200RPM στα 350 Ευρώ.NEXT IN LINE είπε:Γεια σε όλους!
Επειδή δεν πάει άλλο αποφάσισα να πάρω ενα mac...
Και επειδή πολλά φράγκα δεν παίζουν σκέφτομαι να το ψάξω με αγγελίες.
Ψάχνοντας είδα πως τα mac mini ειναι αρκετά πιο φθινά από τα macbook.
Θα ήθελα όμως τη γνώμη σας αν όντως αξίζουν γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει.
Απ'ότι φαίνεται ένα mac mini με ένα macbook με τα ίδια specs έχουν μια διαφορά περίπου 300 ευρώ.
Ακούω γνώμες
Ts ts ts....Οπως το περιμενα: Απαρχαιωμενο! ;Dmarathon είπε:κάνε τη προτασή σου πάντως...αυτό είναι που έχω τώρα![]()
Είμαι σίγουρος ότι έχεις δεί πολλά τέτοια...σε φωτογραφίες ;DWaterfall-K είπε:Απαρχαιωμενο! ;D
Σε ενα μουσειο τεχνολογιας του 20ου αιωνα ειχε παρει το ματι μου 2-3 τετοια. ;Dmarathon είπε:Είμαι σίγουρος ότι έχεις δεί πολλά τέτοια...σε φωτογραφίες ;D![]()
Για εξηγησε το μας αυτο πως γινεται γιατι δεν το "πιανουμε". Τι διαφορετικο εχει ενα Macbook εκτος απο το OS? Γιατι αν δεν το εχεις καταλαβει, τα τελευταια χρονια τα Apple ειναι Intel μηχανηματα, ιδια με τα PC, και μονο το OS αλλαζει. :beeros05 είπε:Βέβαια με την πάροδο του χρόνου σου βγαίνουν πιο φτηνά από ένα laptop τα οποία "κλανουν" μεσα σε μια 4ετια.
Nokia είναι!Waterfall-K είπε:(θα μου πεις, iPhone4 ειναι, τι περιμενα?...)
και ο Βeeros ;Daudiokostas είπε:Αν το χρειάζεσαι για να κάνεις ακριβώς που κάνει και ο Μάραθος
Εγώ Νokia έχω...ο ΙΤς μας, δεν ξέρω. Αυτός μου την έστειλε και δικαιολογείται να βγάζει κουνημένες φωτογραφίες γιατί δεν ξέρειΔεν θα το'λεγα... 8)