Let the butchery begin! ;DHolystone είπε:
Let the butchery begin! ;DHolystone είπε:
Tι παραδειγμα...Holystone είπε:Δηλ, να παμε να καψουμε τη Mercedes γιατι βγαζουν πανακριβα αυτοκινητα!!!
Δεν "γειωνω" κανενα μηχανημα, απλα λεω αυτο που λες και εσυ:"Ειναι ακριβα, ναι, το δεχομαι και παραδεχομαι..."Και στην τελικη φιλε μου Waterfall, τι ειναι αυτη η εμμονη σου να προσπαθεις να γειωσεις καποια μηχανηματα, που αντικειμενικα (χωρις να τα εχεις δουλεψει ποτε σου) η χρηση τους τις περισσοτερες φορες ξεχρεωνουν τον χρηστη;
Σταθηκα στο Νο2 γιατι αυτο ειναι το θεμα μας, αν δηλαδη τα Apple προιοντα ειναι υπερεκτιμημενα ή οχι. Και αφου και συ, ενας Mac χρηστης, συμφωνεις οτι "Ειναι ακριβα, ναι, το δεχομαι και παραδεχομαι..." τι αλλο να πουμε εμεις?Γιατι απο ολη την παραπανω αριθμηση εσυ σταθηκες μονο στο 2, την τιμή;
Holystone είπε:Με ενα laptop του 2009; Συγνωμη, αλλα το αμφισβητω...
Δηλ, να παμε να καψουμε τη Mercedes γιατι βγαζουν πανακριβα αυτοκινητα!!!
Και στην τελικη φιλε μου Waterfall (που δεν θελω να σε προσβαλω στο παραμικρο), τι ειναι αυτη η εμμονη σου να προσπαθεις να γειωσεις καποια μηχανηματα, που αντικειμενικα (χωρις να τα εχεις δουλεψει ποτε σου) η χρηση τους τις περισσοτερες φορες ξεχρεωνουν τον χρηστη;
Γιατι απο ολη την παραπανω αριθμηση εσυ σταθηκες μονο στο 2, την τιμή;
Εσυ το ξαναγραφεις, αλλα εγω αναρωτιεμαι αν διαβαζεις αυτα που γραφω...Holystone είπε:"ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ", αλλα και η Mercedes ειναι ακριβη, οποτε τι δηλ, ειναι υπερεκτιμημενη;;; (το ξαναγραφω)
Ποιου υπολογιστή το Windows Experience Index να δω;manosx είπε:;D ??? ;D Μόνο ένας άσχετος σαν και εσένα θα έβγαζε τέτοιο συμπέρασμα. Τράβα δες το windows experience index και άσε τις υποδείξεις ;D
Α, τώρα κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημά σου.manosx είπε:Σύμφωνα με τον μεγάλο γκουρού, που θα μας πει και τι θα συζητάμε, είναι η καλύτερη οδός για να καταλάβουμε τη συμπεριφορά ενός συστήματος στο audio. Τοσο γκουρού δηλαδή ;D ;D ;D
Οταν λεω εγω οτι δεν διαβαζεις τι γραφω(με)...Holystone είπε:Θα προτιμουσα ομως να ειχες δουλεψει τα mac για να εχουμε πραγματικο διαλογο, λεγοντας μου ΤΙ δεν σου αρεσε και ΓΙΑΤΙ στους Apple και ετσι να βγει νοημα...
Δεν εννοούσε αυτό, αλλά κάτι που ίσως δεν ξέρεις : ότι το λειτουργικό σύστημα των Apple, επιτρέπει τη χρήση της onboard κάρτας ήχου (ή οποιασδήποτε άλλης), χωρίς ειδικούς drivers (ούτε ASIO, ούτε τίποτε), με σχεδόν μηδενικό latency. Όπως ξέρεις, αυτό στα PC δε συνέβαινε ποτέ, ούτε συμβαίνει σήμερα.Waterfall-K είπε:Holystone, συνελθε φιλτατε. Τι θα πει "laptop του 2009"? Εχεις δει καμια ερευνα οτι τα laptop του 2009 που δεν ειναι Apple εχουν χαλασει ή δεν δουλευουν καλα σημερα?
Ειναι. Αλλα δεν νομιζω να αναφερεται μονο σε αυτο. Προφανως εννοει οτι ενα Mac του 2009 δουλευει ακομα αψογα ενω τα PC της ιδιας παλαιοτητας σερνονται. Κατι που απλα δεν ισχυει.trolley είπε:Από προγραμματιστικής απόψεως (ούτως ειπείν), είναι στοιχείο ανωτερότητας του λειτουργικού της Apple, ένα από τα πολλά.
Ειναι θεμα σαφως της συντηρησης που θα κανει κανεις στον υπολογιστη του.Waterfall-K είπε:Ειναι. Αλλα δεν νομιζω να αναφερεται μονο σε αυτο. Προφανως εννοει οτι ενα Mac του 2009 δουλευει ακομα αψογα ενω τα PC της ιδιας παλαιοτητας σερνονται. Κατι που απλα δεν ισχυει.
Συμφωνώ ότι δεν ισχύει (απαραιτήτως). Όλοι οι υπολογιστές (αν δεν πάθουν κάποια βλάβη) λειτουργούν πάντα ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ. Τυχόν απώλειες στις επιδόσεις δεν οφείλονται στον υπολογιστή, αλλά στον χειριστή και την εμπειρία αυτού.Waterfall-K είπε:Ειναι. Αλλα δεν νομιζω να αναφερεται μονο σε αυτο. Προφανως εννοει οτι ενα Mac του 2009 δουλευει ακομα αψογα ενω τα PC της ιδιας παλαιοτητας σερνονται. Κατι που απλα δεν ισχυει.
Πoια εκδοση των Windows ειναι καλυτερη απο το OS της Apple?trolley είπε:το λειτουργικό της Apple είναι καλύτερο από (σχεδόν) όλες τις εκδόσεις των Windows
Τα Windows 7 είχα κατά νου, αλλά όχι ως "καλύτερα" (δε σκέπτομαι με τέτοιους όρους), αλλά ως απολύτως αξιόπιστα σε ότι έχω δοκιμάσει να κάνω.warpie είπε:Πoια εκδοση των Windows ειναι καλυτερη απο το OS της Apple?
Να σου πω την αμαρτια μου μονο απο τα 95, τα 98 (2nd edition) και τα XP εχω εμπειρια (και καπου εκει τελειωσε η σχεση μου με windows τουλαχιστον για προσωπικη χρηση).trolley είπε:Τα Windows 7 είχα κατά νου, αλλά όχι ως "καλύτερα" (δε σκέπτομαι με τέτοιους όρους), αλλά ως απολύτως αξιόπιστα σε ότι έχω δοκιμάσει να κάνω.
Η προσωπική μου λίστα για τα Windows από το καλύτερο προς το χειρότερο είναι η παρακάτω:
Windows 7
Windows 8
Windows XP
Windows 2000
Windows NT
Windows 98
Ασφαλώς, μόνο τα δύο πρώτα μας αφορούν πλέον.
Καμία αμαρτία.warpie είπε:Να σου πω την αμαρτια μου μονο απο τα XP, τα 95 και τα 98 (2nd edition) εχω εμπειρια.
Ρε συ, δεν βλέπεις την αναλογία στο ίδιο σου το επιχείρημα; Ένα premium αυτοκίνητο με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, τι είδους διαφορά μπορεί να έχει από έναν premium και με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής Η/Υ;Waterfall-K είπε:Tι παραδειγμα...Εχεις δει πολλους να διαμαρτυρονται οτι τα αυτοκινητα της Mercedes ειναι υπερεκτιμημενα? Αν βρεις 10 σε ολο τον κοσμο να μας το πεις. Για τα προιοντα της Apple ομως δεν μπορω να πω το ιδιο, αφου ακομα και χρηστες των προιοντων της παραδεχονται οτι ειναι ακριβα. Να, εσυ για παραδειγμα, εδω σε εχουμε και εσυ ο ιδιος τα λες:![]()
Μπορώ να απαντήσω γιατί ακριβώς την ίδια εποχή, τότε που είχα ακόμη καλό μισθό, πήρα το MacBookPro μου, στα ίδια λεφτά.Holystone, συνελθε φιλτατε. Τι θα πει "laptop του 2009"? Εχεις δει καμια ερευνα οτι τα laptop του 2009 που δεν ειναι Apple εχουν χαλασει ή δεν δουλευουν καλα σημερα? Πλακα μας κανεις βραδιατικα? Εδωσες 1750€ για ενα laptop το 2009 και θεωρεις αυτη την τιμη νορμαλ? Πες μας τα χαρακτηριστικα του να ευθυμησουμε λιγο ολοι μαζι.Για την τιμη που το πηρες βεβαια, οχι για τα specs του. :
![]()
Ωραία πάσα, αλλά αμφιβάλλω αν θα βρεθεί αρκετός χρόνος για κάτι τέτοιο ακόμη και αν εργαζόμασταν όλοι όσοι στο φόρουμ έχουμε τέτοιες γνώσεις (είμαστε αρκετοί).gregg είπε:Ως σχετικα προσφατος χρηστης του OS της apple (leopard/snow leopard/ mountain lion) και θεωρωντας πως προκειται για ενα περιβαλλον που ευνοει καλυτερα τη ροη της δουλειας μου (καθαρα προσωπικη προτιμηση) θα ηθελα απο καποιον που γνωριζει σε μεγαλυτερο βαθος τα υπερ και τα κατα του καθε λειτουργικου να μιλησει λιγο γι'αυτα.
Εχω βεβαιως συναισθηση οτι μαλλον ειναι ενα θεμα το οποιο απο μονο του θελει παμπολες σελιδες για να αναπτυχθει αλλα θα ειχε ενδιαφερον να μας κατατοπισει καποιος σε μερικα βασικα (το ποια ειναι αυτα ας το επιλεξει εκεινος) ισως σημεια.