Μ.Β.Τ. (Mega Blind Test) : 3 stratocasters / clips & fotos.

σορρυ ρε συμφορουμιτη. απλα ενα κακο με μενα ειναι οτι τα παιρνω ολα τοις μετρητοις. ;)

λοιπον. στις 5:15 ακριβως ερχεται η αποκαλυψη.

ψηφιστε κυριοι οσοι δεν εχετε προλαβει. μετραει πολυ για μενα αυτη η ψηφοφορια.

ευχαριστω ;D ;D

αυτο το συμφορουμιτη μου θυμiσε τον μικρουτσικο τωρα.Ελπιζω να μην το λες σοβαρα αυτο.Με πιανει ρίγος κ μετα τρίγος...... :P :P

Agkaliazode-filioyde............................Panagia moy anatrixilaaaaaa

Μιας και έρχονται τα αποκαλυπτήρια, να πω τα δικά μου αν και δεν τα πρόλαβα όλα:

Α: στρογγυλή και με ένταση/definition. Αυτό που έψαχνα από την πρώτη μου στρατ

C: αναιμική στην ηχογράφιση αλλά έχει sparkle/αλητεία που δεν κρύβεται.

B: να την πω αδιάφορη; Καλή αλλά απλά δεν έδειξε κάποιο χαρακτήρα.

Τι προτιμάω εγώ σε στρατ; Παλιά έψαχνα μια στρατ που ακουγόταν σαν την Α. Τώρα όμως μου αρέσει η στρατ με αλητεία σαν τη C, κι ας βγαίνει μερικές φορές "αναιμική".

Έτσι για την ιστορία λέω ότι:

Α. partscaster

B. plus

C. eric johnson

p.s.1 Μπράβο για την προσπάθεια!

p.s.2 Ο λαος θέλει κλιπάκια με τον Boogie!

p.s.3 το thread είναι top 10 material με τις ατάκες που διάβασα!

Ψήφισα τη B, αλλά αν δεν είχα πυρετό ίσως να ψήφιζα και τη C, η οποία είναι πιο γλυκιά.  :P

ετσι τα νομιζω κ γω αλλα δεν ειμαι σιγουρος με το B,C.Κλινω προς αυτη τη σειρα παντως.

Υ.Γ.Σε τοσες σελιδες μιλαει η εμπειρια μου κ ως γνωστον εχω μπολικη με αυτί σαν προπελα που σκιζει τον αερα κ καταλαβαινει συχνοτητες κ κουρδιστηρια.Αρα δικαιουμαι να μιλαω και να πιθανολογω μιας κ ειμαι αυτο που θα θες να εισαι, μικρε αμουστακε αγοραρε....Φιλιά στην οικογενια σου.

Το παρον μηνυμα χαρακτηριζεται σαν τα πιο εμπεριστατομενα πασης ελλαδος κ οικουμενης γι΄ αυτο δεν εχει ουδε μια σχεση με προσωπα υπαρκτα που θιγονται αμεσα παρα μονο εμμεσως και καιροσκοπικως.

Regards φυσιολογικοι

αυτη λοιπον που ψηφισε ο πολυς ΛΑΟΣ ειναι και η αγαπημενη μου αν και την εχω λιγο καιρο..

Κ Υ Ρ Ι Ο Ι :

A : STRATOCASTER PLUS '97 - TONERIDER VINTAGE PICKUPS

B : ERIC JOHNSON SIGNATURE STRATOCASTER - ORIGINAL PICKUPS

and the winner is.....

C : PARTSCASTER - HSS HAEUSSEL PICKUPS

ακολουθει συλλεκτικη φωτο απο τον αφανη ηρωα microcube που εφτασε στα αυτια σας , και φυσικα την παραδοσιακη πια...Π Α Ν Τ Ο Φ Λ Α ... του ιδιοκτητη.

"Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω"  σε ολους σας.

alderbody ησουν ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟΣ μερικες σελιδες πριν....ξερεις να ακους το maple!! τα θερμα μου συγχαρητηρια :P

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ :):):):):);D;D;D;D

Εύγε Σπύρο για την υπομονή και την προσπάθειά σου!!!!

(Ας πάρει κανα-2 κάρματα το παιδί για τον κόπο του, ε modulator-ια; ;) )

...επιβεβαιώνεις τη θεωρία μου ότι τις Strato τις φτιάχνεις, δεν τις αγοράζεις έτοιμες!

Ωραίος!

Δεν πέτυχα ούτε μια, προλαβαίνω όμως να κάνω edit στο προηγούμενο ποστ μου (ναι είμαι πονηρούλης) ;D

Η EJ μάλλον αρνήθηκε να παίξει σωστά αφού της έβαλες εκείνο το pickguard  ;D

Πάλι μπράβο Σπύρο  ;) 8)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back