- Πόντοι
- 48
σ αυτο εχεις δικιο...δεν ειναι πολυ στα γουστα μου ο neck της EJ , ΑΛΛΑ γενικως μου αρεσει η "ιδιαιτερη" χροια του 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το πιθανότερο να κομπρεσσάρει λιγώτερο από το roller, αλλά στις ανοιχτές χορδές, έτσι?spimav_z είπε:1.λετε να "σκασει" καλυτερα με tusq nut??
http://store.guitarfetish.com/usast2pohast.html2.υπαρχει τρεμολο steel block που να ειναι 2βιδο?
Ναι, αλλά για ποιο λόγο?3. αν δεν υπαρχει λυση στο "2" , υπαρχει περιπτωση να μπορεσει στη θεση του 2βιδου να μπει 6βιδο τυπου goeldo??
Έλα ντε! ;D4.και εν τελει : τι ειναι αυτο που συμβαλλει στο "σκασιμο"/twang μιας κιθαρας??
ΟΧΙ μια και διαφορα στο ηχο θα εχεις μονο στις ΑΝΟΙΧΤΕΣ χορδες1.λετε να "σκασει" καλυτερα με tusq nut??
ΝΑΙ,αλλα δεν ειναι παντα λυση και δεν εγγυαται καλυτερο ηχο,παρε ΟΛΟΚΛΗΡΟ καινουργιο τρεμολο αν θες σε τζαμπα τιμη2.υπαρχει τρεμολο steel block που να ειναι 2βιδο?
ναι,αν το κανει καποιος καλος μαστορας,ολα γινονται3. αν δεν υπαρχει λυση στο "2" , υπαρχει περιπτωση να μπορεσει στη θεση του 2βιδου να μπει 6βιδο τυπου goeldo??
στις στρατ η ΕΛΑΦΡΙΑ vintage γεφυρα με τα ελαφρια bent saddles βοηθαει,οι μαγνητες χαμηλης εξοδου επισης,καθως και το χαμηλο βαρος (οσο πιο βαρια τοσο πιο sustain & υψηλομεσαια θα εχει οποτε "πεφτει" & το twang.4.και εν τελει : τι ειναι αυτο που συμβαλλει στο "σκασιμο"/twang μιας κιθαρας??
Kαι τι προτεινεις για τα παραπανω νικο??Στη θεση σου δεν θα πειραζα το hardware της κιθαρας μου αλλα μια και ειδη εχεις δυο ωραιες twangy strat θα την εκανα μια πιο ΡΟΚ στρατ με πριμα,sustain & hot pickups για βρωμικους ηχους (μια και η φυση της προς τα εκει ...ρεπει...).
ενα καλο σετ ΗΟΤ μαγνητεςspimav_z είπε:Kαι τι προτεινεις για τα παραπανω νικο??
Αχ, αμα τα λεμε εμεις ....... τεσπα (που λεει κι ο λαος)Superfunk είπε:ενα καλο σετ ΗΟΤ μαγνητες![]()
χεχεχεχε... 8)playloud είπε:Αχ, αμα τα λεμε εμεις ....... τεσπα (που λεει κι ο λαος)
Εδω θα σε λυπησω Σπυρε γιατι παιζει και ο παραγοντας "χερι". Αλλα πραγματα χρειαζεται και "σηκωνει" το δικο μου χερι και αλλα το δικο σου. Καταλαβαινεις τι θελω να πω ε?spimav_z είπε:χεχεχεχε... 8)
προτεινετε συγκεκριμενα πραγματα σας παρακαλω...κουραστηκα να ψαχνω..."οχι αλλο g.a.s." που λεει και ο trigga
να παω σε duncan? σε fender?
δοκιμασμενες λυσεις ?
τι λεει σε σχεση με τον jb jr? τι αλλαζει στον '59??Παντως το jbjr-little '59 δυσκολα ξεπερνιεται σαν προταση
το πιασα! χεχε... εισαι κι εσυ ενας...!!playloud είπε:Οχι δεν καταλαβες jbjr bridge- little '59 neck (αν και οπως σου εχω πει στην ασπρη στρατ εχω εναν Litle '59 neck στην BRIDGE θεση για να ειναι πιο hot μεν αλλα και αρκετα low για να "δενει" με τους μονους. Κολπο?)
δε συμπιπτουμε γμτ...playloud είπε:O Playloud παντως θα ειναι ΑΘηνα απο τις 26 Οκτωβρη μεχρι τις 5 Νοεμβρη. Θα χαιρομουν ΠΟΛΥ να συναντουσα καποιον-ους απο εσας. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα δω το μελος nuno.
Α, και τον Uli Roth![]()
Απλα να ξεκαθαρισουμε οτι η κιθαρα σου ΔΕΝ θα ακουγεται πια σαν στρατ αλλα σαν κατι διαφορετικο (που τελικα σου χρειαζεται για ποικιλια)playloud είπε:Αχ, αμα τα λεμε εμεις ....... τεσπα (που λεει κι ο λαος)
μια χαρα μου αρεσει αγαπητε. απλα ειναι κατι το διαφορετικο απο τις αλλες 2. παντως για να πω την ειλικρινη μου αληθεια , πριν την δημιουργια αυτου του τοπικ , σκεφτομουν να της κοτσαρω εναν bridge διπλο. ετσι για γκαζια.bluesbreaker είπε:Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί δε σου αρέσει η κιθάρα έτσι όπως είναι ???