Luminus Flesh Giants

hyperpanos

Μέλος
Πόντοι
36
Ποιοι άραγε είναι αυτοί οι φωτεινοί γίγαντες που μας καταδυναστεύουν  ???

Ελπίζω να σας αρέσει, μιας και είχα αρκετό καιρό να παίξω καράφλα  :P και περιμένω όπως πάντα τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας  :)  

Luminous_Flesh_Giants.mp3

Attachments

Μπράβο Πάνο!!!

Για ακόμα μια φορά παίξιμο και ήχος ήταν άψογα.  :)

ΥΓ: Το backing που σου έστειλα πώς σου φάνηκε;

geodimitri είπε:
Μπράβο Πάνο!!!

Για ακόμα μια φορά παίξιμο και ήχος ήταν άψογα.  :)

ΥΓ: Το backing που σου έστειλα πώς σου φάνηκε;
Σε ευχαριστώ φίλε, να είσαι καλά  :)Αυτό που μου έστειλες είναι πολύ καλό, επιφυλάσσομαι  ;)

hyperpanos είπε:
Σε ευχαριστώ φίλε, να είσαι καλά  :)

Αυτό που μου έστειλες είναι πολύ καλό, επιφυλάσσομαι  ;)
Ευχαριστώ!  ;) :)

delta66 είπε:
Αγαπαμε Καραφλα

Αγαπαμε Φωτεινους Σαρκινους Γιγαντες

Αγαπαμε Υπερπανο

8)

Λιγο μονο ο ηχος του αρχικου ριφ ειναι καπως. Εχει πολυ εφφε

Θελω backtrack
Να είσαι καλά σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια  :)Ο καράφλας είναι "έρωτας" και κατ΄εμέ μουσική ιδιοφυία  :)

Στη αρχή ο καράφλας έχει γράψει πολλές κιθάρες μάλλον, εγώ έβαλα octaver και phaser μαζί για να ακουστεί "κάπως" ο ήχος  ;)

Και ορίστε και το backing track  :D

Satriani_Luminous_Flesh_Giants.mp3

Attachments

delta66 είπε:
Και για μενα ειναι μαστερ ο πηρουνης.

ευχαριστω πολυ για το bt. θα το λιωσω με την πρωτη
Εννοείται ότι πρέπει να το λιώσεις και πρέπει και να ανεβάσεις και εσύ  ;)

hyperpanos είπε:
Εννοείται ότι πρέπει να το λιώσεις και πρέπει και να ανεβάσεις και εσύ  ;)
Δεν θα'ρεσει, γιατι εγω παιζω τα κυρια μερη μονο ιδια και μετα παιζω τα δικα μου.Συν οτι παιζω με τον ηχο μου και δεν προσπαθω να μοιασει με του οριτζιναλ εξ'επι τουτου.

Στα κομματια του πηρουνι, οι περισσοτεροι εχουν συνηθισει να τ'ακουνε ιδια τα μερη και με τον ιδιο ηχο.

delta66 είπε:
Δεν θα'ρεσει, γιατι εγω παιζω τα κυρια μερη μονο ιδια και μετα παιζω τα δικα μου.

Συν οτι παιζω με τον ηχο μου και δεν προσπαθω να μοιασει με του οριτζιναλ εξ'επι τουτου.

Στα κομματια του πηρουνι, οι περισσοτεροι εχουν συνηθισει να τ'ακουνε ιδια τα μερη και με τον ιδιο ηχο.
Μην αγχώνεσαι γιατί να μην μου αρέσει  ;) Και εγώ εάν ακούσεις, τις εύκολες μελωδίες προσπαθώ να παίξω όσο γίνεται παρόμοια και στα μεσαία σόλα τα δικά μου βαράω ως επι το πλείστον  ;D Οπότε παίξε ότι γουστάρεις και με τον ήχο σου και μην δίνεις σημασία  ;) 

Trending...

Νέα θέματα

Back