The NOIZ Circus presents: The Lousy T-Shirts - I Don't Need No Doctor

fusiongtr είπε:
Στις 11:13 ΑΚΡΙΒΩΣ! ;D ;D ;D

Αφού στην μέση του κομματιού και πάνω στο σόλο του Νέστορα έφυγαν με δάκρια στα μάτια τρείς από τις έξι μοντέλλες (φίλες της ξαδέρφης του Jazzjoker) γιατί θεώρησαν ότι ο Νέστορας απήυθυνε σε αυτές το νόημα του τίτλου του κομματιού! ;D ;D
Τώρα το πήρα χαμπάρι, γι' αυτό τελικά έφυγα με τον Yameth;

Nestoras είπε:
Τώρα το πήρα χαμπάρι, γι' αυτό τελικά έφυγα με τον Yameth;
Μόνοι ή με... παρέα;  ;D

Μάλλον, ανασκευάζω: Μόνοι ή σαν sir και gentlemen που είστε σπεύσατε αρωγοί για να σκουπίσουν τα δάκρυα τους;  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
ΥΓ: Στο επόμενο αναλαμβάνεις εσύ κάμεραμαν γιατί αυτοί οι ντράμερ μας έχουν γειώσει κανονικά. Άντε βρε Χάρη έχεις όλο το Noiz στο περίμενε  ;D ;D ;D

Χαρουλη που ναι τ αλλα παλλικαρια?
Περιμένετε ρε παπατρέχες! ;D

Τα άλλα θα πάνε απ' ευθείας στο κάθε γκρουπ για να διαλέξει ποια θα ανεβάσει. Δεν θα ακούσω εγώ τα μπινελίκια του στυλ "γιατί το ανέβασες αυτό, που είμαι ένα μικροδιάστημα έξω στο σόλο και με 'κανες ρόμπα"! ;D

Και μιλώντας για μπινελίκια, θα το πω τώρα γιατί με πνίγει... Απέτυχα ως εικονολήπτης γιατί δεν έγραψα μία από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς. Είχα κολλήσει τόσο πολύ με το παίξιμο των παιδιών που δεν πρόσεξα ότι τελείωσαν οι γαμωμπαταρίες της κάμερας και δεν τις άλλαξα έγκαιρα.

Ήταν το Cause We've Ended As Lovers. Xτυπήστε αλύπητα...

Haris είπε:
Περιμένετε ρε παπατρέχες! ;D

Τα άλλα θα πάνε απ' ευθείας στο κάθε γκρουπ για να διαλέξει ποια θα ανεβάσει. Δεν θα ακούσω εγώ τα μπινελίκια του στυλ "γιατί το ανέβασες αυτό, που είμαι ένα μικροδιάστημα έξω στο σόλο και με 'κανες ρόμπα"! ;D
Σωστός

Και μιλώντας για μπινελίκια, θα το πω τώρα γιατί με πνίγει... Απέτυχα ως εικονολήπτης γιατί δεν έγραψα μία από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς. Είχα κολλήσει τόσο πολύ με το παίξιμο των παιδιών που δεν πρόσεξα ότι τελείωσαν οι γ***μπαταρίες της κάμερας και δεν τις άλλαξα έγκαιρα.

Δεν πειράζει.

Αν και θα μπορούσε να μείνει στη σφαίρα του μύθου  ;), υπάρχει και άλλος τρόπος καταγραφής.

Προς  Σπύρο  ,Γιώργο , Χάρη ,  μάγκες ....δεν έχω  λόγια !!!!

Terry …..είσαι  άρχοντας 

Haris είπε:
Και μιλώντας για μπινελίκια, θα το πω τώρα γιατί με πνίγει... Απέτυχα ως εικονολήπτης γιατί δεν έγραψα μία από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς. Είχα κολλήσει τόσο πολύ με το παίξιμο των παιδιών που δεν πρόσεξα ότι τελείωσαν οι γ***μπαταρίες της κάμερας και δεν τις άλλαξα έγκαιρα.

EEEEEEEE.... Ε, όχι    : :o :( >:( ;D  Και στο έλεγα... θα κάψεις το χωριό με αυτό το ρημάδι το «μανιετοφόν»  :D Δηλαδή δεν γράφτηκε τίποτα; Ούτε λίγο από το διαβόητο σόλο Apos;

ΥΓ: Συνονόματε thanx.  Έπρεπε να το έβλεπες γιατί όλοι ήταν άρχοντες  :)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Δηλαδή δεν γράφτηκε τίποτα; Ούτε λίγο από το διαβόητο σόλο Apos;
Αν και θα μπορούσε να μείνει στη σφαίρα του μύθου, υπάρχει και άλλη καταγραφή.
;)

Haris είπε:
Δεν έγραψα μία από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς. Ήταν το Cause We've Ended As Lovers.    
Κανεις πλακα Χαρη ετσι δεν ειναι?

Eυχαριστουμε lgbesios.

Haris είπε:
Είχα κολλήσει τόσο πολύ με το παίξιμο των παιδιών που δεν πρόσεξα ότι τελείωσαν οι γ***μπαταρίες της κάμερας και δεν τις άλλαξα έγκαιρα.

Ήταν το Cause We've Ended As Lovers.
Ούτε οι μπαταρίες δεν άντεξαν μπροστά στην "φωτιά" του Νέστορα και τα 'φτυσαν?

Αν είναι αλήθεια (δεν το πιστεύω), τότε έχει ήδη περάσει στην σφαίρα του μύθου. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που κάποτε θα μπορώ κι εγώ να λέω "ήμουν κι εγώ εκεί και Τον Είδα" κι ας μην με πιστεύει κανείς. ;D ;D ;D ;D ;D

Τώρα το άκουσα εγώ και έχω να πω, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ και πάλι παιδιά.

@Σπύρο μια χαρά τραγουδάς φίλε. Και ΠΑΙΖΕΙΣ...

@Γιώργαρε η Tele σπέρνει (ας την άφηνες να τα πει λίιιιιιιγο ακόμα).

@Τέρρυ you are THE man.

@Χάρη πονάω ακόμα από τα χτυπήματα.

"Το τομ σου"

Ωραίος ρε μάγκα.

Στο βίντεο προσέξτε το τομ από το 3:16 και μετά. Κινείται μόνο του στο groove. ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Haris είπε:
... Απέτυχα ως εικονολήπτης γιατί δεν έγραψα μία από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς. Είχα κολλήσει τόσο πολύ με το παίξιμο των παιδιών που δεν πρόσεξα ότι τελείωσαν οι γ***μπαταρίες της κάμερας και δεν τις άλλαξα έγκαιρα.

Θέλω να πιστεύω...ότι ο τζέντελμαν, θα το επαναλάβει μαζί με τον Greg ΑΛΛΑ...και ΚΑΙ με τον Korgious-Nordius...που τον έχω ακούσει και έκλαψα... :-X

marathon είπε:
Θέλω να πιστεύω...ότι ο τζέντελμαν, θα το επαναλάβει μαζί με τον Greg ΑΛΛΑ...και ΚΑΙ με τον Korgious-Nordius...που τον έχω ακούσει και έκλαψα... :-X
Είναι αλήθεια... διάβασα και το βιβλίο  ;D

otan_copy.jpg

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Είναι αλήθεια... διάβασα και το βιβλίο  ;D
;D ;D ;D ;D

Πες μου ότι διαβάζεις και Yalom τώρα! :D

Πάρτε και μια fake γεύση από Marathon σε ντουέτο για να δείτε τι έγινε το Σάββατο!     

hττp://www.youtube.com/watch?v=ZXtJZ6-pmJE  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Για άλλη μια φορά μπράβο μάγκες !! ;)  Πολύ καλό, εξάλλου είπαμε, το επίπεδο ήταν πολύ ανεβασμένο. Τι να πρωτοπείς και για ποιόν?  

fusiongtr είπε:
Πάρτε και μια fake γεύση από Marathon σε ντουέτο για να δείτε τι έγινε το Σάββατο! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hττp://www.youtube.com/watch?v=ZXtJZ6-pmJE
;D ;D ;D

Βρε πανάθεμα σε  ;D νόμιζα ότι άρχισαν να κυκλοφορούν τα bootleg  ;D ;D ;D

Νομιζω (ειμαι σχεδον σιγουρος) πως υπηρξε καταγραφη και με αλλο τροπο οποτε θα ειναι πληρης η αναμνηστικη παλετα της βραδιας :)

gregg είπε:
Νομιζω (ειμαι σχεδον σιγουρος) πως υπηρξε καταγραφη και με αλλο τροπο οποτε θα ειναι πληρης η αναμνηστικη παλετα της βραδιας :)
Μπράβο ρε Gregg, γιασάν του μάγκα που το αποθανάτισε! :)

gregg είπε:
Pas mal... ελπίζω όμως να είναι οπτικό, διότι πως θα θαυμάσει το κοινό Apos στον... χορό των πεταλιών;  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Pas mal... ελπίζω όμως να είναι οπτικό, διότι πως θα θαυμάσει το κοινό Apos στον... χορό των πεταλιών;  ;D

Θελεις να εχουμε παραληρηματα, μαζικες μετακινησεις πλυθυσμου στας Αθηνας; σκισιματα μπλουζακίων; 8)

Το έχω αναφέρει δις μέχρι στιγμής αν διαβάσεις.

Αντε να τριτώσει μπας και καταλάβετε.

Έχει γίνει ηχογράφηση ποιότητας.

Όταν με το καλό γίνει επεξεργασία, θα δωθεί στις μπάντες για χρήση κατά το δοκούν.

Όπως είπα στον Νέστορα στο thread του Τσίρκου,

audiokostas είπε:
Μα τι αγαθός γίγαντας που είσαι... Σχεδόν γοητευτικά απονήρευτος.

Είναι δυνατόν να επιτρέψω οιαδήποτε οπτικοακουστική καταγραφή χωρίς την πρότερη έγγραφη συναίνεση αμφοτέρων πλευρών σε συγκεκριμένα disclosure agreements ;
για μας υφίστανται αυστηρά NDA μεταξύ κυρίων που δεν επιτρέπουν δημοσίευση  υλικού χωρίς την πρότερη συναίνεση του δήμιου(ργού).
Τα πρώτα δείγματα που παρέλαβα δείχνουν ότι ο Πέτρος (Digisilence) είναι πολύ σοβαρός και ικανός επαγγελματίας.  ;)

audiokostas είπε:
Τα πρώτα δείγματα που παρέλαβα δείχνουν ότι ο Πέτρος (Digisilence) είναι πολύ σοβαρός και ικανός επαγγελματίας.  ;)
Nα ρωτήσω εάν και όλη η ποιότητα του ήχου ΚΑΙ οι εντάσεις που ακούσαμε οφείλεται στο Πέτρο?

Ήταν από τις λίγες φορές που οι drummers δεν κοπανάγανε, ακούγαμε όλα τα όργανα καλά (μιλάω για εμάς τους ακροατές) και από τις πολύ ευχάριστες (για τα αυτιά μου) βραδυές.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back