The NOIZ Circus presents: The Lousy T-Shirts - I Don't Need No Doctor

audiokostas είπε:
Έχει γίνει ηχογράφηση ποιότητας.
Εξαιρετικά... οπότε να τι θα γίνει (στην περίπτωση που αυτός ο... τζαζμπανίστας έχει «τορπιλίσει» την εικόνα  ;D):

Θα κλείσουμε το vinilio, θα φωνάξουμε τους φίλους μας, θα φωνάξουμε και τον LK για να σκηνοθετήσει (τρικάμερο)  ;D και με την ηχογράφηση θα γυρίσουμε το... live  ;D ;D ;D

Αυτά είναι...  :D

Ανέστη, Mac είναι αυτός! Περίμενες κακό ήχο? Άψογος ήταν...  ;D ;D

Όντως σε κάθε γωνιά του μαγαζιού ο ήχος ήταν εξαιρετικός... Μπράβο λοιπόν και στον Πέτρο

govanmaniac είπε:
Ανέστη, Mac είναι αυτός! Περίμενες κακό ήχο? Άψογος ήταν...  ;D ;D
Μιλάω για τους...άλλους... που παίξανε με αυτές τις παλιατζούρες, τα αναλογικά... :D 8)

marathon είπε:
Nα ρωτήσω εάν και όλη η ποιότητα του ήχου ΚΑΙ οι εντάσεις που ακούσαμε οφείλεται στο Πέτρο?
Ίσως όχι όλη αλλά σε έναν μεγάλο βαθμό.

Οι εντάσεις ήταν και θέμα των επί σκηνής.

Κάποιοι βέβαια (προς το τέλος) βάλαν χεράκι στα volume αλλά τι να κάνουμε ......

gvour είπε:
Δεν έγραψα μία από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς. Ήταν το Cause We've Ended As Lovers.
  Κανεις πλακα Χαρη ετσι δεν ειναι?
Δυστυχώς όχι, που να χ€σω το Murphy. Έπρεπε να γίνει ακριβώς εκεί η μαλακία; >:(

Ευτυχώς που υπάρχει η ηχογράφηση, και αν υπάρχει έστω και ένα άλλο βίντεο (ακόμη και από κινητό) ή/και φωτογραφίες, αναλαμβάνω να την οπτικοποιήσω.

Χίλια συγγνώμη παιδιά... 

audiokostas είπε:
Κάποιοι βέβαια (προς το τέλος) βάλαν χεράκι στα volume αλλά τι να κάνουμε ......
::)

audiokostas είπε:
Οι εντάσεις ήταν και θέμα των επί σκηνής.

Ναι; Προσωπικά δεν άκουσα τίποτα τέτοιο... ο Νέστορας έπαιζε τόσο δυνατά που είχα... κουφαθεί ;D ;D ;D

Ναι ξέρω, περσινά ξινά σταφύλια αλλά επειδή μιξάραμε τα tracks από την πολυκάναλη εγγραφή, είπα να το ξανανεβάσω:

Έτσι γίνονται σωστά οι δουλειές!

Χάρη, μια παρατήρηση αν μου επιτρέπεις….και μην με βαρέσεις :P ;D ;D, γιατί ήδη έφαγες μεγάλο παίδεμα. (κράτα την για μελλοντικές ανάλογες καταστάσεις)

Επειδή ο ήχος είναι τέλειος, για να κολλάει θα έλεγα να ρίξεις στην εικόνα το frame rate στα 25 frames per second , να το κάνει πιο «κινηματογραφικό» και θα δένει καλλίτερα με τον άρτιο (πλέον ) ήχο!

Θα φάω ξύλο το αισθάνομαι  ;D ;D

LK είπε:
Έτσι γίνονται σωστά οι δουλειές!

Χάρη, μια παρατήρηση αν μου επιτρέπεις….και μην με βαρέσεις :P ;D ;D, γιατί ήδη έφαγες μεγάλο παίδεμα. (κράτα την για μελλοντικές ανάλογες καταστάσεις)

Επειδή ο ήχος είναι τέλειος, για να κολλάει θα έλεγα να ρίξεις στην εικόνα το frame rate στα 25 frames per second , να το κάνει πιο «κινηματογραφικό» και θα δένει καλλίτερα με τον άρτιο (πλέον ) ήχο!

Θα φάω ξύλο το αισθάνομαι  ;D ;D
Πες του τα... πες του τα... διαφορετικά θα τον απολύσουμε και θα φέρουμε τον Κόπολα  ;D ;D ;D

Καλά ποιος είναι αυτός ο τραγουδισταράς... Φέρτε τον μου τώρα, του έχω έτοιμο συμβόλαιο και κλεισμένη περιοδεία  ;D ;D ;D 

ΥΓ: Αν ο Κόπολα δεν μπορέσει λόγο υποχρεώσεων με τίποτα... γκρουπάκια (πχ Stones  ;D ;D ;D), Λάκη αναλαμβάνεις εσύ...  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Αν ο Κόπολα δεν μπορέσει λόγο υποχρεώσεων με τίποτα... γκρουπάκια (πχ Stones  ;D ;D ;D), Λάκη αναλαμβάνεις εσύ...  ;D ;D ;D
O Χάρης είναι συνάδελφος!

Απαγορεύεται η άγρα πελατών (με ψεύτικες  υποσχέσεις για καλό αποτέλεσμα  ;D).

Θες να περάσω «πειθαρχικό» για αθέμιτο ανταγωνισμό από την επιτροπή δεοντολογίας του noiz , με πρόεδρο πειθαρχικού τον Ανέστη που μου έχει και άχτι  ;D ;D!

Άλλωστε ο Χάρης είναι καλλίτερος από εμένα!

LK είπε:
Βρε ναι, είναι.  Αλλά στα δικά σου clip υπάρχει μια άλλη... αισθητική πιο... καλλίγραμη  ;D ;D ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
LK είπε:
Θες να περάσω «πειθαρχικό» για αθέμιτο ανταγωνισμό από την επιτροπή δεοντολογίας του noiz , με πρόεδρο πειθαρχικού τον Ανέστη που μου έχει και άχτι  ;D ;D!
μα και εγώ διδάσκομαι από τη μεθοδολογία σου...είμαι θαυμαστής...

Το dress code σου έχω άχτι!!! ;D ;D

Λάκη, ευχαριστώ για τη συμβουλή, θα το έχω υπόψη μου για το μέλλον.

Τέρυ δεν το πιστεύω ότι η πρώτη σου επιλογή ήταν ο Coppola και η δεύτερη ο Λάκης!

LK είπε:
Μπα σε καλό σου, μ' έκανες και γέλασα! ;D

marathon είπε:
Το dress code σου έχω άχτι!!! ;D ;D
Το ίδιο κάνει! Η ποινή θα είναι η ίδια (άλλα τα παραγωγικά αίτια της βούλησής σου) :P  ;D

Τέρυ δεν το πιστεύω ότι η πρώτη σου επιλογή ήταν ο Coppola και η δεύτερη ο Λάκης!
Και αυτός στο πειθαρχικό!  ;D

Χάρη ,σοβαρά μιλάω. Άσε το συγκεκριμένο, που ήταν ειδικά για το live, και έπρπεπε να παίζεις drums.  Έχεις «γωνία». Εγώ μόνο τη φάτσα μου μοστράρω (ψάχνω για νύφη)  :P ;D.

LK είπε:
Χάρη ,σοβαρά μιλάω. Άσε το συγκεκριμένο, που ήταν ειδικά για το live, και έπρπεπε να παίζεις drums.  Έχεις «γωνία».
Είσαι πολύ καλός άνθρωπος, αλλά εντάξει θα συμφωνήσω ότι δεν είμαι τελείως άχρηστος! ;D

Όσο για τη νύφη, μην περιμένεις να την βρεις από το Noiz! ;D Πρέπει να διευρύνεις το κοινό σου!

Tι εφέ βάλατε στο τραγουδιστή και ακούγεται σαν τη Lady Gaga;

Nestoras είπε:
Tι εφέ βάλατε στο τραγουδιστή και ακούγεται σαν τη Lady Gaga;
Αυτό... Ονομάζεται analog avgoulaizer  ;D ;D ;D και το χρησιμοποιεί ο τραγουδιστής πριν το live...

ΥΓ: Η χρήση γίνεται με μέτρο γιατί μπορεί να ανεβάσεις... χοληστερίνη  ;D

raw-egg-1024x837.jpg

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back