• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Loose Rag στου MissiPsirri .... 19/2

audiokostas

V.I.P.
Πόντοι
38
Ξέρω ότι πολλοί από εσάς αγωνιούσατε, ξενυχτούσατε, τρώγατε τα νύχια σας, πίνατε, καπνίζατε και μονολογούσατε «πότε θα ξαναπαίξουν;» «θα ξαναπαίξουν άραγε;» «γιατί ο βλάκας δεν πήρα αυτόγραφο;»

Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΕΛΟΣ !

afaneisposter.jpg

Το μεγάλο συγκρότημα των Loose Rag και πάλι μαζί σας σε μια συλλεκτική βραδιά (μισο)γεμάτη Blues Rock (ή τέλος πάντων κάτι που θα του μοιάζει).

Στις 19/2, μόλις θα φύγουν οι μασκαράδες, και με την σκέψη στον εργαζόμενο (Παρασκευή) στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε (μόνο 5 Ευρώ στην είσοδο)*, οι Loose Rag θα ερμηνεύσουν κομμάτια διάφορων καλλιτεχνών που έγιναν διεθνώς γνωστά από τους Loose Rag.

Δηλαδή κατ’ ουσίαν είμαστε μία Loose Rag Tribute Band.

To λογοπαίγνιο του Ψυρριάρικου καταστήματος (Αφανείς στην Αριστοφάνους) το οποίο και επιλέχθηκε ανάμεσα από χιλιάδες άλλα από το outsourced Quality Team του γκρουπ, δεν επιτρέπει ούτε και στους πιο γέροντες από εσάς να το ξεχάσουν.

Το γκρουπ διαθέτει και Fender και Gibson αλλά και ευτελούς χρηματικής αξίας όργανα για κάθε γούστο. Θα παρελάσουν και μονοί αλλά και διπλοί μαγνήτες. Επίσης, καταβάλλονται προσπάθειες, ώστε στο μπαρ να σερβίρονται κατά την διάρκεια του live και Maple Syrup αλλά και Rosewood Juice με Πηλειωρίτικο Moonshine .

* Θα είμαστε εκεί από νωρίς. Εάν υπάρχει η διακαής επιθυμία να μας δείτε (κατανοητό) αλλά υπάρχει οικονομική δυσπραγία (ακόμα πιο κατανοητό) φωνάξτε με στην είσοδο. Κανονίζει ο ΗχοΚώτσος.

Υ.Γ. Κατανοώ ότι ανακοινώνω το live λίγο νωρίς. Αρκετοί από εμάς όμως πρέπει να πάρουμε άδειες  ;) και να κάνουμε σχέδια well beforehand την υλοποίησή τους. Τρεις εβδομάδες προειδοποίηση την θεωρώ ικανοποιητική. Ασε που θα σας το θυμίζω συχνά  - πυκνά.  ;D

Υ.Γ.2. Θέλω υπερθετικά σχόλια για την αφίσα. Σύλληψη και υλοποίηση, δική μου. Μοναδικό εργαλείο, το Word.

Καλά, Θεός, ε;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
distortion είπε:
Εγώ πάντως θα έρθω φίλε.. ;D
Και 'γω που νόμιζα ότι δεν θα είχα παρέα κανά γνωστό.

I'll be there too.

(Αν δεν το ξεχάσω μπορεί να φέρω και τη φυσαρμόνικα μαζί χε! χε!) 8)

qesh είπε:
(Αν δεν το ξεχάσω μπορεί να φέρω και τη φυσαρμόνικα μαζί χε! χε!) 8)
Σε τέταρτη (ή πέμπτη- δεν θυμάμαι) από την τονική παίζουν οι blues ;

(άντε ψιλοπαρτάκι το βλέπω πάλι  ;) )

Τέταρτη για cross harp playing (2nd position)

Πέμπτη για 3rd και πάει λέγοντας (απο κει και πάνω βλέπε Mayall)

Straight harp (πχ Σολ το τραγούδι Σολ και η φυσαρμόνικα, για folk μπαλάντες κλπ όχι τόσο ευέλικτο για blues)

Οι γυναικες θα ειναι hot ? οι μπυρες θα ειναι cold ?  ειδαλως θα φυγουμε ...να παμε αλλου....

dkall είπε:
Οι γυναικες θα ειναι hot ? οι μπυρες θα ειναι cold ?  ειδαλως θα φυγουμε ...να παμε αλλου....
Με τόσο ηλιακό θερμοσίφωνο στο μαγαζί  ;) , μουσική και γυναίκες θα γίνουν (που θα ναι ούτως ή άλλως) καυτές.

Τις μπύρες θα τις πίνουμε γρήγορα και δεν θα προλαβαίνουν να ζεσταίνονται....

Αν δεν σας αρέσει κύριε, να φύγετε. Να πάτε αλλού.

audiokostas είπε:
...μουσική και γυναίκες θα γίνουν (που θα ναι ούτως ή άλλως) καυτές.
Για μια στιγμή νόμισα ότι οι μπύρες θάναι καυτές.

Αλλά αφού οι γυναίκες θάναι καυτές έχασες ένα πελάτη- τη γυναίκα μου- γιατί θάρθω μόνος. ;)

shelter είπε:
I'll be there. It's a brotherhood.
Θα μαζευτούμε όλοι οι την blues παρεπιδημούντες και θα κάνουμε μπλόκα στου Ψυρρή κλείνοντας με μαυρίλα και μιζέρια τους δρόμους, εγκαθιδρύοντας έτσι το πρώτο Μπλε Ελεύθερο Προτεκτοράτο.

Θενξ Shelter....  ;)

Αλλά αφού οι γυναίκες θάναι καυτές έχασες ένα πελάτη- τη γυναίκα μου- γιατί θάρθω μόνος. ;)
Οχι ρε μη χαλιέσαι. Εχω σχέδιο. Θα ναι και η δική μου για να αλληλοαπασχολούνται. Εμείς θα πάμε κάπου απόμερα να μιλήσουμε με τα άλλα παιδιά για μουσική.  ;D

Το βάζω κι εγώ στο πρόγραμμα.

Και παρεπιπτόντως, προτείνω το τραγούδι του Tom Waits "Warm beer and cold women".

Θα μαζευτούμε όλοι οι την blues παρεπιδημούντες και θα κάνουμε μπλόκα στου Ψυρρή κλείνοντας με μαυρίλα και μιζέρια τους δρόμους, εγκαθιδρύοντας έτσι το πρώτο Μπλε Ελεύθερο Προτεκτοράτο.
Οσοι έχουν τελε με χοντρο μπρατσο ας τις φέρουν μαζι καλού κακού να αντιμετωπίσουμε την περίπτωση που το κατεστημένο θα στείλει τους εκπροσώπους του για να καταστείλει την κίνησή μας ;D

Αμα δεις το μπράτσο της Partcaster του dkall ........ φτάνει.

Μπορεί να κάνει δύο Superfunk ευτυχισμένους.

Μόνο το τόξο του Ρομπέν μπαίνει για καποτάστο.

Το λεπτό σημείο της κιθάρας είναι το σώμα.

Οταν δεν παίζει με την κιθάρα, έχει το μπράτσο για έλκηθρο το χειμώνα και canoe το καλοκαίρι. Αν το κάνει scalloped γίνεται και (Βίκυ) καγιάκ.

Ασε σου λέω ..........

Κοίτα να δεις!

Την ίδια μέρα παίζει κι η δική μου μπαντούλα λάιβ στου ψυρρή... (κι εμάς τι μας το λες ρε φίλε?)

Να πω που ή θα θεωρηθεί αθέμιτος ανταγωνισμός; ;D

kultura είπε:
Κοίτα να δεις!

Την ίδια μέρα παίζει κι η δική μου μπαντούλα λάιβ στου ψυρρή... (κι εμάς τι μας το λες ρε φίλε?)

Να πω που ή θα θεωρηθεί αθέμιτος ανταγωνισμός; ;D
Βασικά κάντε τα κουμάντα σας να προλάβουμε κ τις 2 ^^

audiokostas είπε:
Αμα δεις το μπράτσο της Partcaster του dkall ........ φτάνει.

Μπορεί να κάνει δύο Superfunk ευτυχισμένους.

Μόνο το τόξο του Ρομπέν μπαίνει για καποτάστο.

Το λεπτό σημείο της κιθάρας είναι το σώμα.

Οταν δεν παίζει με την κιθάρα, έχει το μπράτσο για έλκηθρο το χειμώνα και canoe το καλοκαίρι. Αν το κάνει scalloped γίνεται και (Βίκυ) καγιάκ.

Ασε σου λέω ..........
...η οποία μπιστάει και λαλεί σούπερ...

Trending...

Νέα θέματα

Back