• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Loose Rag & End of Discussion @ Rockwood 11/4

audiokostas

V.I.P.
Πόντοι
38
Και πάνω που νομίζατε ότι επήλθε η θερινή νάρκη για τους Loose Rag, σαν τον Λάζαρο (και όχι τον Φοίνικα - λόγω συνειρμών μέρες που ναι) και ανήμερα της γιορτής του (αλήθεια αυτός μετά από αυτό γιόρταζε δυο φορές τα γενέθλιά του; ) ήρθαν σε συνεννόηση με τους End of Discussion (o JJ Spyros θα σας πει δυο λόγια για το γκρουπ) και σε συμφωνία με το Rockwood ( http://goo.gl/maps/6ml2t ,  http://www.rockwood.gr/index.htm) είπαμε αυτή τη Παρασκευή (11/4) να πιάσουμε τη ζερβή ντάπια της Πατησίων (όπως κοιτάμε την Ομόνοια) αφού την δεξά θα τη βαστάει τ’ ασκέρι των Blues Wire (αγωνιστικούς χαιρετισμούς αδέρφια).

First we take Patissia

Then we take Berlin

Όπως λέει λοιπόν και το αφισάκι (ναι, με επηρέασε λίγο το True Detective), τα χουμε όλα και συμφέρουμε.

1HVRHmD.jpg

Χαρά μας λοιπόν και τιμή μας να ρθειτε και σεις να μοιραστούμε μαζί την όμορφη βραδιά..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εμενα μου αρεσουν παντα οι αφισσες σου ;)

Θα το προσπαθησω.

Nestoras είπε:
To γέλιο πριν ή μετά;  ;D
Το γέλιο δεν έχει ώρα. Όποτε θες εσύ.

Αν και με τη αγγελική φωνίτσα σου διατρέχουμε τον κίνδυνο αν γελάς όταν παίζουμε, να μην ακουγόμαστε. Αλλά άμα περνάς καλά, χαλάλι.  ;D

Φχαριστούμε Γρηγόρη.

Για μας τους, μακριά από την φτωχομάνα ;D Αθήνα, βόρειους, θα "παίξει" κάνα βιντεάκι στο Νοιζ από την εμφάνισή σας, να γλυκαθούμε; ::)

cigaret13 είπε:
Για μας τους, μακριά από την φτωχομάνα ;D Αθήνα, βόρειους, θα "παίξει" κάνα βιντεάκι στο Νοιζ από την εμφάνισή σας, να γλυκαθούμε; ::)
Και μόνο που το θέτεις έτσι, μας σκλαβώνεις και πολύ σε ευχαριστούμε.

Να πω την αλήθεια δεν ανεβάζω βίντεο γιατί πάντα νομίζω ότι αδικούν το γκρουπ (άλλοι λένε "επειδή δείχνουν την αλήθεια και η αλήθεια είναι σκληρή για σένα Κώστα"). Πιθανότατα.

Αν ξεφύγει όμως κάποιο της προσοχής μου (όπερ και συλλεκτικό bootleg), ίσως  ;D

Πάντως το μυαλό μου δουλεύει με snapshots εμπειριών και όχι με οβίδεα που απομυθοποιούν τα πάντα και για αυτό πάντα μια καλή φωτό είναι πάντα (κατεμέ) καλύτερη από ένα βίντεο.

audiokostas είπε:
Και μόνο που το θέτεις έτσι, μας σκλαβώνεις και πολύ σε ευχαριστούμε.

Να πω την αλήθεια δεν ανεβάζω βίντεο γιατί πάντα νομίζω ότι αδικούν το γκρουπ (άλλοι λένε "επειδή δείχνουν την αλήθεια και η αλήθεια είναι σκληρή για σένα Κώστα"). Πιθανότατα.

Αν ξεφύγει όμως κάποιο της προσοχής μου (όπερ και συλλεκτικό bootleg), ίσως  ;D

Πάντως το μυαλό μου δουλεύει με snapshots εμπειριών και όχι με οβίδεα που απομυθοποιούν τα πάντα και για αυτό πάντα μια καλή φωτό είναι πάντα (κατεμέ) καλύτερη από ένα βίντεο.
Μωρέ δε πα να λες! ;D

Μ' αρέσετε γιατί είστε γρήγοροι, ιφ γιου νόου γουαραμίν... ;)

audiokostas είπε:
Αν και με τη αγγελική φωνίτσα σου διατρέχουμε τον κίνδυνο αν γελάς όταν παίζουμε, να μην ακουγόμαστε. Αλλά άμα περνάς καλά, χαλάλι.  ;D
Θα μ' αφήσεις να πω ένα τραγούδι τότενες;

Nestoras είπε:
Θα μ' αφήσεις να πω ένα τραγούδι τότενες;
Χαλάω χατήρια εγώ;*

*Καθαρά ρητορική ερώτηση. Παρακαλώ μην απαντήστε !

Ευχαριστούμε πολύ τον Κώστα και τους φίλους Loose Rag για την πρόσκληση.

Λίγα λόγια για τους End Of Discussion:

Η μπάντα παίζει covers γνωστών ή και όχι τόσο επιτυχιών από το χώρο του blues/rock/soul. Ξέρω, αυτό το έχετε ξαναδεί. Αυτό που δεν έχετε ξαναδεί όμως είναι τα μέλη της μπάντας τα οποία είναι επιλεγμένα freaks με πολύ ιδιαίτερες ασχολίες και φετίχ:

Ο Βασίλης στα τύμπανα: Φανατικός χορτοφάγος, ισχυρίζεται ότι δεν έχει φάει κρέας ποτέ και σε καμία ζωή του. Παίζει με chopsticks.

Ο Γιάννης στο μπάσο: Μανιακός με τατουάζ και μπόντι μοντιφικέισον. Ολόκληρο το σώμα του είναι καλυμμένο από το ίδιο μικρό τατού χιλιάδες φορές. Στο τηλέφωνο μιλάει πάντα ουγγρικά.

Ο Χρήστος στα φωνητικά: Λέγεται ότι έχει κάνει εγχείρηση αντικατάστασης φωνητικών χορδών με συρματόσχοινα. Ουδέποτε το έχει επιβεβαιώσει αλλά μας υποψιάζει το γεγονός ότι για ζέσταμα κάνει γαργάρες με καυστική ποτάσα.

Ο Νίκος στην κιθάρα: Διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή στον κόσμο. Το τι συλλέγει όμως είναι επτασφράγιστο μυστικό. Έχει θεαθεί να οδηγεί χόβερκραφτ στη Βάρης-Κορωπίου.

Ο Σπύρος στην κιθάρα: Ουδέποτε έρχεται ο ίδιος στις πρόβες αλλά στέλνει αντιπρόσωπο με εξουσιοδότηση από ΚΕΠ. Υπάρχουν φήμες ότι όταν πηγαίνει σινεμά, κάθεται πίσω απ' τον εαυτό του.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά. (αν δε φοβάστε)

audiokostas είπε:
είπαμε αυτή τη Παρασκευή (11/4) να πιάσουμε τη ζερβή ντάπια της Πατησίων (όπως κοιτάμε την Ομόνοια) αφού την δεξά θα τη βαστάει τ’ ασκέρι των Blues Wire (αγωνιστικούς χαιρετισμούς αδέρφια).
Ανταποδίδουμε κι ευχόμαστε τα καλύτερα!

Δεν έχει προχωρήσει κι η κλωνοποίηση ρε γμτ...πολύ θάθελα να είμαι (και) εκεί μαζί σας...

Μεγάλο ευχαριστώ κι από την πλευρά μου στους Loose Rage που μας κάλεσαν να παίξουμε μαζί!

Τωρα, μετά τη γλαφυρή περιγραφή του Σπύρου, το μόνο που μπορώ να πω για μας (End of Discussion) είναι,

Ελατε και (δεν) θα χάσετε (το χρόνο σας/τα λεφτά σας/την μουσική σας αξιοπρέπεια)

ΥΓ Οι παρενθέσεις μπαινοβγαίνουν κατα τα γούστα του καθενου.  ;D

Ωραίο σετ!

Μάλλον θα σας απολαύσω κι εγώ.

Και ένα ανερυθρίαστο bump που δεν συνοδεύεται από καμία εξυπνακίστικη εικόνα.

Μετά από σύντομη συνομιλία (ήμουν απασχολημένος και δεν μπορούσα να της μιλήσω άλλο) που είχα με την Αγγέλα, μπορώ να πω ότι το gig είναι unofficialy Merkel unnapproved.

To οποίο είναι καλό γιατί αυτό σημαίνει ότι θα διασκεδάσουμε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back