Live σε μαγαζιά στην Αθήνα εν έτη 2025

@Σαμη Παραγκα Προσπάθησα να σου στείλω ευχαριστήριο Π.Μ. για τις πληροφορίες που μας διέθεσες, αλλά μάλλον με έχεις μπλοκάρει. Σου αφιερώνω λοιπόν την παρακάτω ταινία:

Δεν έχω μπλοκαρισμένο κανέναν, την έχω δει τη ταινία.... φτιάχνω κι εγώ μία, χωρίς κουτσομπολιά, βασικά αναφέρεται στο παρεάκι πιο πολύ, μέσω του γκρουπ

@Σαμη Παραγκα Προσπάθησα να σου στείλω ευχαριστήριο Π.Μ. για τις πληροφορίες που μας διέθεσες, αλλά μάλλον με έχεις μπλοκάρει. Σου αφιερώνω λοιπόν την παρακάτω ταινία:

Μόλις το κοίταξα, λοιπόν χωρίς να το γνωρίζω, είχα μια ρύθμιση στο λογαριασμό, να μη μου στέλενει ΚΑΝΕΝΑΣ προσωπικο μνμ, το άλλαξα

Μόλις το κοίταξα, λοιπόν χωρίς να το γνωρίζω, είχα μια ρύθμιση στο λογαριασμό, να μη μου στέλενει ΚΑΝΕΝΑΣ προσωπικο μνμ, το άλλαξα
'Άρα τώρα μπορούμε να σου στείλουμε επιτέλους? Τώρα θα δεις τι θα γίνει. :ROFLMAO:

'Άρα τώρα μπορούμε να σου στείλουμε επιτέλους? Τώρα θα δεις τι θα γίνει. :ROFLMAO:
Είσαι νεκρός και δε το γνωρίζεις, τα στιβαρά μου μπράτσα θα σε συνθλίψουν κανάγια, μα το Τουτάτη και μα τα χίλια ακέφαλα βουβαλια

@hampis πάντως δεν πρεπει να εχεις παράπονο.
Μπορεί απάντηση να μην πήρες για το τι γίνεται εν ετει 2025 αλλά έμαθες πως γινόταν η φάση τη δεκαετία του 80.

Σαμυ πρέπει να τα γραψεις σε βιβλίο. Εγώ θα αγοράσω. Μπορει και ο Trolley

Οπωσδήποτε.

Αν κατάλαβα, το 2025 δεν γίνεται τίποτε, ειδικώς σε σχέση με το τι γινόταν εκείνα τα χρόνια. Δεν είναι και δα και ασήμαντη διαπίστωση.
Καταιγίδα της ερήμου ήταν η φάση τότε, μαγαζί-ραδιόφωνο-περιοδικό-τηλεόραση-δισκογραφικές τι άλλο θες?

Κάπου εδώ, να (σου) παρουσιάσω το πρώτο ποστ που έκανα ποτέ στο noiz, έτσι για να ξέρεις where i am coming from. Μπορείς να δεις και τις σχετικές αντιδράσεις / απαντήσεις των τότε μελών.

Χαλάλι για τους YELOW αλλά αυτοί οι Σάουθ-δεν μπορώ να πιω, το διαχειρίστηκαν καυλά, όσο για τος Βίλα, όχι ρε φίλε με τπτ. Ο Ποθουλάκης τέζαρε τον ενισχυτή, τα πάντα βούιζαν, δεν ακουγόταν τπτ σκέτη καταστροφή. Οι Σάουθ, ακόμα και σήμερα το παν καυλά για το τίποτά τους τότε

@hampis πάντως δεν πρεπει να εχεις παράπονο.
Μπορεί απάντηση να μην πήρες για το τι γίνεται εν ετει 2025 αλλά έμαθες πως γινόταν η φάση τη δεκαετία του 80.

Σαμυ πρέπει να τα γραψεις σε βιβλίο. Εγώ θα αγοράσω. Μπορει και ο Trolley
Εγώ ήπια τι έζησα τότε και αυτό είχε να κάνει με τη διαπίστωση πως ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής ταίριαξε με τα αυτιά των ανθρώπων τότε και από δίπλα έσκασε ένα μαγαζί, ένα ραδιόφωνο, ένα περιοδικό και 5-6 δημοσιογράφοι.
Δεν θα με ήταν καθόλου δύσκολο σήμερα να ανοίξω ένα μαγαζί και να βάζω άνθρωπες να παίζουν μουσικούλα, το πρόβλημα είναι πως πλέον έχω χάσει οποιαδήποτε επαφή με αυτό που κάμνουν οι νεότεροι σήμερα και σα να μην έφτανε αυτό, διαπιστώνω πως δεν ενδιαφέρεται κανένας για τη μουσική και γενικά με τις τέχνες όπως εγώ το αισθάνομαι. Θέλω να πιω πως οι τέχνες εξακολουθούν να υπάρχουν και φαντάζομαι πως θα συνεχίσουν να υπαρχουν, απλά εγώ αδυνατώ να καταλάβω πλέον το νέο.
Επουδενί αυτό δε σημαίνει πως γίνονται σήμερα σπουδαία πράγματα ή δε θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, στη τελική πάντα θα βρίσκεται ένα παρεάκι, ένα μαγαζί και μια μόδα. Το ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα ακούνε ένα είδος μουσικής που έχει ΨΟΦΗΣΕΙ δεν σημαίνει απολύτως τπτ για τη τέχνη και την ανθρψπότητα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back