Live σε μαγαζιά στην Αθήνα εν έτει 2025

Εντάξει θείο,δέν είσαι τώρα και Πανκ,Πάνκ,με μοικάνες και τα λοιπά αξεσουάρ.
Εχεις λίγο και διασταύρωση από τροπικό πτηνό μέσα και λόγο αυτής της ιδιομορφίας που σε διέκρινε μπορεί οι θαμώνες να μήν μπορούσαν να αποκωδικοποιήσουν το είδος και να έτυχες μιάς διαφορετικής αντιμετώπισης.
Ε κωλόπαιδα και σας πιάσω.
Την άλλη φορά θείο θα πάμε με θωρακισμένο zastava και δέν θα σε πειράξει κανένας.

@hampis πάντως δεν πρεπει να εχεις παράπονο.
Μπορεί απάντηση να μην πήρες για το τι γίνεται εν ετει 2025 αλλά έμαθες πως γινόταν η φάση τη δεκαετία του 80.

Σαμυ πρέπει να τα γραψεις σε βιβλίο. Εγώ θα αγοράσω. Μπορει και ο Trolley
Παρακολουθώ με δέος ....επειδή συμπτωματικά έχω σχέση με τον μετέπειτα Πήγασο !

Εντάξει θείο,δέν είσαι τώρα και Πανκ,Πάνκ,με μοικάνες και τα λοιπά αξεσουάρ.
Εχεις λίγο και διασταύρωση από τροπικό πτηνό μέσα και λόγο αυτής της ιδιομορφίας που σε διέκρινε μπορεί οι θαμώνες να μήν μπορούσαν να αποκωδικοποιήσουν το είδος και να έτυχες μιάς διαφορετικής αντιμετώπισης.
Ε κωλόπαιδα και σας πιάσω.
Την άλλη φορά θείο θα πάμε με θωρακισμένο zastava και δέν θα σε πειράξει κανένας.
Όταν ανέβηκα Σαλονίκη το 83 φόραγα ένα δερμάτινο μπουφάν, ''δώρο'' από έναν ξάδελφο από Σουηδία και ένα ζευγάρι άρβυλα του αδελφού μου απ το στρατό. Χωρίς να το έχω καταλάβει με έτρεμε όλο το ΑΠΘ, μη φανταστείς για κανά εξάμηνο κράτησε η φάση μέχρι που εμφανίστηκαν οι μοικάνες . Τα τροπικά πτηνά στυλ Τρυποκάρυδου κι αυτά τα είχα διαβάσει, όπως και όλο το Μπουκόφσκη, το Μπόρις Βιάν κλπ , όσο για τα θωρακισμένα Ζάσταβα να ξέρεις πως ο συχωρεμένος ο Βοσδογιάννης της Γενιάς του χάους, έκλεινε το στενό με μπατσικά για να παίξουν ξύλο οι πανκς με τους σκινάδες, μιλάμε για ξύλο με αλυσίδες, γκλοπ κλπ που κατέληγε στο να σπάνε μαγαζιά και να σπάνε κόσμο στο ξύλο.
Αν μετανόησα για ένα πράμα στη ζωή είναι που έπιασα όπλο μόνο στο στρατό και δεν έχω ένα σήμερα κατά προτίμηση πολυβόλο

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back