Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και τα σχόλια σου! Να σαι καλα!Πολύ ωραία και τα 3 τραγούδια.
Ωραία ατμόσφαιρα.
Ωραία χροιά στα φωνητικά.
Ξεχώρισα το Myself.
Καλή επιτυχία.
Thanks! να σαι καλα!Πάρα πολύ ωραίο!!! Από μένα 10άρι
Χαίρομαι που σου άρεσε! έχεις δίκιο δεν είμαι πολύ καλός στο promoting, προσπαθώ όμως!Ό,τι άκουσα μου άρεσε πολύ αλλά δε μας λες σχεδόν τίποτα αγαπητέ Βαϊσίλη. Ούτε λίγα λόγια για την μπάντα, ούτε τα μέλη, ούτε πού κυκλοφόρησε το EP και από πού μπορεί να το αποκτήσει κανείς.
Βελτιώνεσαι στο promoting αλλά και πάλι με το τσιγκέλι λιγάκι. ?Χαίρομαι που σου άρεσε! έχεις δίκιο δεν είμαι πολύ καλός στο promoting, προσπαθώ όμως!
ΧΑΧΑΧΑ έχεις δίκιο αλλά εσκεμμένα δεν λέω τα ονόματα γιατί δεν ξέρω αν θέλουν οι άλλοι να αναφερθούν! (μην έχουμε και δράματα!)Βελτιώνεσαι στο promoting αλλά και πάλι με το τσιγκέλι λιγάκι. ?
Υποθέτω ότι ονόματα δε θέλετε να αναφέρετε. Ακούμε όμως και μια πολύ ωραία γυναικεία φωνή. Είναι μόνιμο μέλος της μπάντας ή απλώς την καλέσατε να τραγουδήσει; Αυτό που ακούμε είναι home production ή πήγατε σε στούντιο;
Υπάρχει!Επίσης αν υπάρχει ενδιαφέρον μπορώ να αναφέρω περισσότερα και για τον κιθαριστικό εξοπλισμό που έγραψα κλπ...
Τον πληκτρολογικό εξοπλισμό μην ξεχάσεις...Επίσης αν υπάρχει ενδιαφέρον μπορώ να αναφέρω περισσότερα και για τον κιθαριστικό εξοπλισμό
Εύκολο! Κιθάρα parts stratocaster hss με seymour duncan antiquities και καρφί στο headrush mx-5 (χρησιμοποίησα 2 patch που έφτιαξα) post reverb και άλλα wet effects μπήκαν από το παιδί που έκανε την παραγωγή και δεν ξέρω λεπτομέρειες!Υπάρχει!
Μόλις πληροφορηθώ θα σου πω... αν και έχει αμέτρητα μπλιμπλικια ο πληκτρομπασιστας μας!Τον πληκτρολογικό εξοπλισμό μην ξεχάσεις...