- Πόντοι
- 198
Superfunk είπε:Καλα ασε να παρει ορκο αυτος ;D
Δε με κατάλαβες. Για μένα μιλούσα.

Superfunk είπε:Καλα ασε να παρει ορκο αυτος ;D
μια χαρα θα εισαι και εσυ η συνταγη για αξιοπρεπη ηχο ηταν, ειναι και θα ειναι παντα απλη:otto## είπε:Δε με κατάλαβες. Για μένα μιλούσα.![]()
Δεκτο. Επισης ας μη γινει και αυτο το θρεντ κατι αλλο απο αυτο που ξεκινησε. Υποθετω οτι ειναι η παρουσιαση ενος νεου μηχανηματος και οι δυνατοτητες του καθως και το πως μπορει να σταθει απεναντι στον αμεσο ανταγωνισμο του (υποθετω η εταιρια στοχευει κυριως τα Axe fx και Kemper)Mistral είπε:VangelisV διαφωνώ...
Τα παραπάνω αφορούν προσωπικές καθαρά απόψεις. ;D
+1georgekz750 είπε:Δεν υπαρχει (νομιζω) λογος συγκρισης του εν λογω μπλιμπλικιου με αληθινους ενισχυτες κλπ
Πιο τιμιο θα ηταν να το συγκρινουμε με τα υπολοιπα μπλιμπλικια που θα βρισκονται σε παραπλησια τιμη (αν αληθευει οτι παει για 1.5Κ τοτε εχει πολυυυυυυ δυσκολο εργο)
τι λε ρε φιλως....οσο δηλαδη κανουν αυταJohnGam είπε:
Χλωμούτσικο, δεδομένου ότι ακόμα κάτι gt8 πάνε στο 200άρι και οι ακόμα πιο πρόσφατες 300βάλε. Μη μιλήσω δε για κάτι tonelab se...ThisIsSparta είπε:Ε καλά, ξέρετε πως είναι αυτά..σήμερα 1500, σε κανα χρόνο θα βγεί το Helix 2.0 με 1500 και αυτό θα πέσει στα 1000 και σε 2 χρόνια θα το βρίσκεις B-stock στα 400-500..
Μπα, οι gt8 παιζουν γυρω στα 150 και οι gt10 στα 250. Οι δε tonelab se πανω απο 180 ειναι πολλα για να τα δωσεις. Οποιος ζηταει παραπανω μαλλον βρισκεται στον κοσμο του, αλλα ας μην ανοιξουμε ασχετη συζητηση ;DX-minor είπε:Χλωμούτσικο, δεδομένου ότι ακόμα κάτι gt8 πάνε στο 200άρι και οι ακόμα πιο πρόσφατες 300βάλε. Μη μιλήσω δε για κάτι tonelab se...
Μη συγκρινεις ανομοια πραγματα. Η gt100 κινειται σε αλλο χωραφι μαζι με hd500, η Helix στοχευει σε axe fx και kemper. Απο κει και περα υποθετω οτι η επομενη κινηση της Line6 θα ειναι να συνεργαστει με καναδυο σουπερ γνωστους/πιασαρικους κιθαριστες για promotionJohnGam είπε:Εγώ σαν κάποιος που δεν ασχολείται ιδιαίτερα, η απορία μου είναι: Γιατί να πάρει κάποιος Helix και όχι GT-100 ή AxeFx?
Η απάντηση σε αυτό θα πρέπει να είναι η κύρια δουλειά του marketing της Line6. Που στοχεύει και πώς σκοπεύει να το πετύχει?
Δεν είναι ειρωνικά τα ερωτήματα, ειναι πραγματικές απορίες και κάθε απάντηση καλοδεχούμενη!
σιγουρα οχι,για αυτο και προτιμω 12αρηδες-18αρηδες ή και 4αρηδες και πεταλιερα ωραια και μαζεμενη....με μαλακη θηκη ωμου για την tele μπορω να μπω και να βγω με ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ σε οποιοδηποτε "μαγαζι" και να στησω σε 3 λεπτα (με το δικο μου μικροφωνο που δεν θελει ουτε καν βαση)Για την πλειοψηφία των gigs εντός Ελλάδος, δεν πιστεύω πως χρειάζεται (ή μας παίρνει καν, πολλές φορές) 50άρης λαμπάτος και πεταλιέρα που θες κλαρκ να τα μεταφέρεις μέσα-έξω.
Λογικό αφού είναι τέτοια η διαφορά στην τιμή. Η διαφορά στο προιόν είναι αυτό που δεν μου είναι άμεσα κατανοητό. Ανέφερα τη GT100 γιατί ξέρω ότι οι BOSS πεταλιέρες γενικά είναι στανταράκια για πολλούς επαγγελματίες (συμπεριλαμβανομένων και money-is-no-object επαγγελματίες).VangelisV είπε:Μη συγκρινεις ανομοια πραγματα. Η gt100 κινειται σε αλλο χωραφι μαζι με hd500, η Helix στοχευει σε axe fx και kemper. Απο κει και περα υποθετω οτι η επομενη κινηση της Line6 θα ειναι να συνεργαστει με καναδυο σουπερ γνωστους/πιασαρικους κιθαριστες για promotion