Κούτα κιθαρας απο thomann

Ναπολέων Κώτσης

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Καλησπέρα φίλοι, θα ήθελα να ρωτήσω που μπορω να βρω κουτα για να στειλω μια κιθαρα πισω στο thomann..πηρα σε κατι καταστηματα δεν υπαρχει μου λενε..
Αν καποιος ψωνισε και δεν χρειάζεται την κουτα, ερχομαι την παίρνω..Σας ευχαριστώ

παιρνεις εσυ χαρτονια κουτας και την φτιαχνεις, δεν θα βρεις κουτα ετοιμη στα μετρα που θελεις για κιθαρα εκτος και αν βρεθει καποιος που πηρε προσφατα απο εκει και αν την κρατησε που δεν βλεπω τον λογο :P

παιρνεις εσυ χαρτονια κουτας και την φτιαχνεις, δεν θα βρεις κουτα ετοιμη στα μετρα που θελεις για κιθαρα εκτος και αν βρεθει καποιος που πηρε προσφατα απο εκει και αν την κρατησε που δεν βλεπω τον λογο :P

Πάντα κρατάω τις κούτες κιθαρών που αγοράζω και ο λόγος είναι οτι τις χρειάζομαι για να στέλνω τις κιθάρες που θέλω να πουλήσω. Οταν είσαι επαρχία, η κούτα είναι απαραίτητη.

Στην Αγγλία έχω βρεί κούτες έτοιμες σε διαστάσεις κατάλληλες, πωλούνται ως guitar packing boxes και στο Amazon και σε διάφορα site με υλικά συσκευασιών. Θέλω να πιστεύω οτι στην ανάγκη θα βρείς και κάτι απο κάποια Ελληνική εταιρεία, πχ αν επικοινωνήσεις με τους παρακάτω ευελπιστώ θα βρεις κάτι με νορμάλ κόστος...

Στο τελευταίο πχ έχουν κουτιά για τηλεοράσεις που είναι στο κοντά στις διαστάσεις που θές, για ηλεκτρική κιθάρα τουλάχιστον...θα χρειαστείς μπόλικο filler για να το γεμίσεις στο υπόλοιπο αλλά είναι μια λύση.

Αλλιώς, μίλα με κάποιο μαγαζί μουσικών οργάνων - καμιά φορά μπορεί να έχουν περισσευόμενες κούτες απο κιθάρες ή απο σκληρές θήκες και να μπορέσουν να σε εξυπηρετήσουν.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back