και ποσοι ακομα με την εξελιξη της τεχνολογιας θα προκυπτουν (ποσο δικιο εχεις)E.G. είπε:ωραια γυαλαδα! το ωραιο με την οργανοποιια ειναι οτι για να κανεις κατι υπαρχουν ενα σωρο διαφορετικοι τροποι!
;D ;D ;Dkrknow είπε:Μεχρι να βγει ηλιος....... Καλα Χριστουγεννα που λενε ;D ;D
+ Πολλά...Μία μικρή παρατήρηση γιατί την είδα από κοντά στο μάστορα...πολύ βαρειά, έπρεπε -ίσως- να τη "ξεφουσκώσεις" λίγο....messalion είπε:απλα υπεροχη!!!!!
Σε ποιον μαστορα?marathon είπε:+ Πολλά...Μία μικρή παρατήρηση γιατί την είδα από κοντά στο μάστορα...πολύ βαρειά, έπρεπε -ίσως- να τη "ξεφουσκώσεις" λίγο....
γιατι ρε ?? 3,5 κιλα ειναι περιπου - μια χαρα βαρος εχει αν σκεφτεις οτι εχει τετοιου ειδους ξυλα......marathon είπε:+ Πολλά...Μία μικρή παρατήρηση γιατί την είδα από κοντά στο μάστορα...πολύ βαρειά, έπρεπε -ίσως- να τη "ξεφουσκώσεις" λίγο....
Την έχεις πιάσει ή την ζυγίζεις από τις φωτογραφίες?...γιατί εγώ την έπιασα...και δεν είχε και το hardware επάνω...και έχω και Gibson... ...και έχω και Peavey ;D ;Dmessalion είπε:γιατι ρε ?? 3,5 κιλα ειναι περιπου - μια χαρα βαρος εχει αν σκεφτεις οτι εχει τετοιου ειδους ξυλα......
Η ιστορια εχει ως εξης:marathon είπε:+ Πολλά...Μία μικρή παρατήρηση γιατί την είδα από κοντά στο μάστορα...πολύ βαρειά, έπρεπε -ίσως- να τη "ξεφουσκώσεις" λίγο....
έχω και κοτερο παμε μια βολτα?marathon είπε:Την έχεις πιάσει ή την ζυγίζεις από τις φωτογραφίες?...γιατί εγώ την έπιασα...και δεν είχε και το hardware επάνω...και έχω και Gibson... ...και έχω και Peavey ;D ;D
κανείς δε σου μειώνει τη πολύ καλή δουλειά που έχεις κάνει...απλά, όπως και να το κάνουμε...σου βγήκε λίγο βαρειάkrknow είπε:έχω και κοτερο παμε μια βολτα?
Ναι ρε χαβαλε κανουμε. Ασε που δεν εχω και χρονο για γυμναστηριο που προσπαθω να παω τα τελευταια 30 χρονια. Οποτε αμα αντεξω στο στουντιο και σε κανα live παει να πει οτι ειμαι ενταξει. ;D ;D ;Dmarathon είπε:κανείς δε σου μειώνει τη πολύ καλή δουλειά που έχεις κάνει...απλά, όπως και να το κάνουμε...σου βγήκε λίγο βαρειά