να το προχωρήσεις, είναι πολύ όμορφοkrknow είπε:Μετα απο καποιες μερες απραξιας προχωρησα λιγο και εφτιαξα το neck heel και γεννηθηκε το εξης ερωτημα:
Να προχωρησω και να κανω κατι αντιστοιχο και στο υπολοιπο σωμα (οπως φαινεται στην τριτη και τεταρτη φωτο) ή να το αφησω οπως ειναι? ???
Για πειτε γνωμες
ελα ρε τρελε δεν φενεται καθολου photoshopαρισμενο - ωραιο ειναι ολοκληρο το "γαζωμα" που εχεις ριξει στην 3η και 4η φωτο το θεμα ειναι αν θα βολευει - και πιστευω πως οχι - αν και βεβαια κατ εμε παντα το πισω μερος της κιθαρας πρεπει να ειναι για να βολευει τον κιθαριστα και οχι αισθητικο.........οποτε μεχρι εκει που το εχεις φερει ειναι καλα και βολευει και στο πιασημο να παιξεις πιο μεσαkrknow είπε:Γεια σου ρε Mesallion.
Σου διαφευγει το Photoshop. ;D ;D
Για πες και τη γνωμη σου τωρα.
και εμενα μου αρεσε το πριν και φυσικα το μετα αλλα σε τρωει ο κωλος σου να αφαιρεις ξυλο ετσι ? μηπως σε ντροπιασα που σου ειπα οτι ειναι ψιλοχοντρουλα ;D ;D ;DE.G. είπε:μου αρεσε το πριν και το μετα, στο bodyline την πηγες ? ;D
αντε να δουμε το project να προχωραει!
http://www.ebay.co.uk/itm/6-x-Guitar-string-Mouting-back-ferrules-no3-/130528057889?pt=UK_Guitar_Accessories&hash=item1e64141a21stelios nomikos είπε:πολυ καλη δουλεια και τα νερα της ονειρο,με το καλο να την τελειωσεις και να την χαρεις.τα μεταλλικα που μπαινουν στις τρυπες και κρατανε τις χορδες στο στρινγκ θρου που τα εχεις παρει?αν μπορεις να μου πεις πως τα ζηταμε και ποσο περιπου κοστιζουν?
ευχαριστω και καλη συνεχεια
Εχω χρησιμοποιησει στην αλλη les paul που εφτιαξα, αυτη θα παει στον Κακανιαρη για ποιο σωστη δουλεια.argytar είπε:Ωραία φάση τα νερά είναι όντως λαχταριστά, σου προτείνω και το λάδι για φινίρισμα είναι λίγο μπελαλίδικο μέχρι να γυαλλίσει αλλά πιστεύω αξίζει τον κόπο.
Ο συγκεκριμενος μπορει να μην εχει τοπ προϊοντα αλλα αμα δεν θες να διαθεσεις πολλα λεφτα βρισκεις πολλα πραγματα. Στην αλλη Les paul που εφτιαξα επειδη δεν ηθελα να διαθεσω πολλα λεφτα για hardware τα ποιο πολλα τα πηρα απο εκει και μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο θεμα. Ασε που εχει πολυ πραγμα απο ψιλολοϊδιαThanks και για τα λινκς!
Αξιοπρεπή πράματα έχει και καλή εξυπηρέτηση, έχω πάρει και γω κάτι ψιλικά στο παρελθόν και είναι καλό ντηλ που λένε και οι Αγγλοσάξονες ;Dkrknow είπε:Εχω χρησιμοποιησει στην αλλη les paul που εφτιαξα, αυτη θα παει στον Κακανιαρη για ποιο σωστη δουλεια.Ο συγκεκριμενος μπορει να μην εχει τοπ προϊοντα αλλα αμα δεν θες να διαθεσεις πολλα λεφτα βρισκεις πολλα πραγματα. Στην αλλη Les paul που εφτιαξα επειδη δεν ηθελα να διαθεσω πολλα λεφτα για hardware τα ποιο πολλα τα πηρα απο εκει και μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο θεμα. Ασε που εχει πολυ πραγμα απο ψιλολοϊδια
Οπως το λες ακριβωςargytar είπε:Αξιοπρεπή πράματα έχει και καλή εξυπηρέτηση, έχω πάρει και γω κάτι ψιλικά στο παρελθόν και είναι καλό ντηλ που λένε και οι Αγγλοσάξονες ;D
Αυτο με τα Σ/Κ μου χει σπασει τα νευρα γιατι εγω την φτιαχνω στην αυλη και την μια βρεχει την αλλη κατι γινεται και ολο παει πισω >.(sta S/K πάντα)
Άσε το χειμώνα δυσκολεύει η φάση. Προσπαθώ να πείσω τη σύζυγο να κάνω τη μισή αποθηκούλα εργαστήρι και είμαι στις διαπραγματεύσεις , είναι στο υπόγειο και έχει εξαερισμό και θα χρειαστεί και ηλεκτρική σκούπα μόνιμα εκεί (εχω μια παλια που δουλευει ακομα)krknow είπε:Οπως το λες ακριβως
Αυτο με τα Σ/Κ μου χει σπασει τα νευρα γιατι εγω την φτιαχνω στην αυλη και την μια βρεχει την αλλη κατι γινεται και ολο παει πισω >.
Καθημερινες μετα την δουλεια πακετο γιατι μεχρι να στησω και να ξεκινησω ξεκιναει να νυχτωνει και αναγκαζομαι να μαζεψω.
Βεβαια αμα σκεφτεις οτι ειχα τα ξυλα και καθοντουσαν 2 χρονια περιπου σε εναν "οργανοποιο" που ποτε δεν την ξεκινησε και ακομα θα την περιμενα γιατι ολο κατι γινοταν τουλαχιστον τωρα κατι εγινε εστω σιγα-σιγα.
τι τραβατε και εσεις οι παντρεμενοι ;D ;D ;D ;Dargytar είπε:Άσε το χειμώνα δυσκολεύει η φάση. Προσπαθώ να πείσω τη σύζυγο να κάνω τη μισή αποθηκούλα εργαστήρι και είμαι στις διαπραγματεύσεις , είναι στο υπόγειο και έχει εξαερισμό και θα χρειαστεί και ηλεκτρική σκούπα μόνιμα εκεί (εχω μια παλια που δουλευει ακομα)