Les Paul έως 700€

mauromouris είπε:
Η αλήθεια είναι ότι αυτή που έβαλες είναι πανέμορφη, πολύ καλό όργανο και σε πάρα πολύ καλή τιμή. Και ο πωλητής φαίνεται αξιόπιστος. Αλλά από την άλλη από τα λίγα που ξέρω, μιας και δεν είμαι μάστορας, από τις φωτό που είδα ίσως χρειαστεί ταστοδουλειά ή ακόμη και αλλαγή τάστων. Με αυτή την εργασία σε μια λογική τιμή των 120 ευρώ πιστεύω ότι ο ΟΡ αξίζει να κάνει μια μικρή υπέρβαση.
Αλλαγή τάστων; Μήπως υπερβάλλεις λίγο;

mauromouris είπε:
από τις φωτό που είδα ίσως χρειαστεί ταστοδουλειά ή ακόμη και αλλαγή τάστων
Fret leveling θα χρειαστεί σίγουρα... Εγώ τουλάχιστον δεν θα την έπαιρνα έτσι. Υπάρχουν τόσα διαμάντια σε mint condition εκεί έξω. Από το ebay όμως ισχύουν όσα προαναφέρθηκαν, τελωνείο, μεταφορικά, οπότε... αξίζει ??

Miltos23 είπε:
Ριξε μια ματια στις Kramer Assault, αξίζουν!

http://www.kramerguitars.com/Products/Assault.aspx

edit: υπάρχουν και Ελλαδα!

http://www.kagmakisguitars.eu/index.php?cPath=6_9_86&sort=101a&filter_id=30

με λιγη τυχη μπορεις να την βρεις και μεταχειρισμενη!  ;)
'Ασχημες όμως ρε παιδί μου.

Φίλε μου πάρε την epiphone. Δεν είχα ποτέ αλλά επειδή έχω δοκιμάσει αρκετές δεν είδα και τίποτα φοβερές διαφορές από την gibson που έχω. Ίσως οι stock μαγνήτες αλλά με tribute μοντέλο είσαι οκ. Μια χαρά κιθάρες είναι. Εδώ άλλοι πάνε και αγοράζουν κινέζικες και του βγαίνουν καλές, με την epi θα πέσεις έξω; Πήγαινε δοκίμασε, πλέρωσε, φύγε.

Καλύ τύχη.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας με βοηθήσατε πολύ όλοι!! Θα παω να δοκιμάσω αυτές τις μέρες και όποια με τραβήξει πιο πολύ,ευχαριστώ και πάλι

Φίλε panosvoutsas σου προτείνω ανεπιφύλακτα την συγκεκριμένη epi..τα ξύλα είναι πολύ καλα και είναι πολύ συμπαγής κιθάρα. Σε βάρος είναι αρκετα βαρια (πράγμα που μπορεί να μην σου αρεσει αλλα δείχνει ποιότητα) και απο specs εχει καλύτερα ακόμα και απο Gibson 1500 ευρω. Στην χειρότερη περίπτωση μπορεί να χρειαστεί ενα καλο setup..

Τώρα αν σε ενδιαφέρει να γράφει Gibson στο headstock...

Οι mk που ανέφερες έχουν κάποια μοντέλα που είναι καταπληκτικά για την τιμή τους αλλα καλό είναι να παίξεις πρώτα.

kostasma είπε:
Σε βάρος είναι αρκετα βαρια (πράγμα που μπορεί να μην σου αρεσει αλλα δείχνει ποιότητα)
Θα διαφωνησω στο συγκεκριμενο

Στο βαρύ ή στην ποιότητα φίλε Βαγγέλη;; Ευχαριστώ και για τις νέες απαντήσεις παιδιά

Μεγαλύτερο βάρος δεν σημαίνει καλύτερη ποιότητα. Αν ήταν έτσι όλοι θα'παιζαν με t60 και καθισμένους σπονδύλους! ;D

Πιθανοτατα να έχετε δίκιο απλα προσωπικά οταν πιάνω μια κιθαρα και είναι πούπουλο την νιώθω κάπως..Αυτο δεν σημαίνει οτι επιλέγω να παίζω με κιθαρες που ζυγίζουν 20 κιλα αλλα γενικα μια κιθαρα που είναι "στιβαρή" και το έχει το "βάρος" της μου δίνει παντα καλύτερη αισθηση..

Πάντως πέρα απο αυτο είναι μια πολυ ποιοτική κιθάρα που αξίζει τα λεφτα της!

Ευχαριστώ παιδιά έχω κλείσει σε αυτήν την κιθάρα και απο βδομάδα θα παω να την αγοράσω :-)

kostasma είπε:
[...] αλλα γενικα μια κιθαρα που είναι "στιβαρή" και το έχει το "βάρος" της μου δίνει παντα καλύτερη αισθηση.. [...]
Φίλε μου αυτό δυστυχώς είναι μία παρωχημένη και οπισθοδρομική θεώρηση που πολλοι εφαρμόζουν σε όλα τα πράγματα. "Είναι βαρύ, θα ειναι γερο/στιβαρό". Προφανώς και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Μια κιθάρα (και ό,τι άλλο) ειναι ποιοτική όταν έχει σωστό σχεδιασμό και καλή κατασκευή ανεξαρτήτως βάρους. Μπορεί να ζυγίζει 100 κιλά και να ξεβάψει την άλλη μέρα ή να διαλυθούν τα μεταλλικα μέρη. Φιλικά πάντα.  

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back